Mencari Rumah Sewa di Sekitar Arau/Jejawi
Azie 300 - Thu 5/Dec/2013 10:37am [Last Comment]
As salamualaikum semua rakan2 majalah.com..sya sdg mencari rumah sewa utk keluarga@kelamin di sekitar arau mahupun jejawi..kalau ada yg berdekatan dgn uitm lagi baiklah..sekiranya ada yg sesuai tlg beri info kpd saya ok...Tq

Niche: Rumah Sewa
   
 1. Nurul Hidayah 37 - Wed 11/Dec/2013, 2:39pm
  salam...saya mencari rumah sewa..saya tak kisah area mana dalam perlis..kadar sewa RM700 ke bawah..kalau ada sesiapa yang tahu boleh emel kpd saya..qasehdobot@gmail.com
  sekian terima kasih.  
 2. Tripmudah - Fri 13/Dec/2013, 9:32pm
  rumah kampung di jejawi, semua kemudahan berdekatan 4 bilik 1 bilik air. try col no ni 017-5999021  
 3. Cektim - Wed 18/Dec/2013, 5:57pm
  sy ingin mencari rumah sewa area di perlis yg mana seswai dgan lokasi kerja di utan aji. nk msuk utk blan jan ini.sapa2 ada gtau na  
 4. Rizan 7 - Thu 23/Jan/2014, 9:44am
  call saya 0175478869-rumah atau bilik,dekat dengan uitm arau  
 5. Pama - Tue 11/Feb/2014, 4:26pm
  call 0125859937 untuk bilik sewa..area kangar..laki2 sahja..keutamaan pada yang telah bekerja..student boleh dipertimbngkan..  
 6. Dee 65 - Sat 31/May/2014, 10:53pm
  Saya mencari bilik untuk disewa yang murah2 untuk untuk menyimpan barang yang tidak dibawa pulang semasa cuti semester dari akhir jun hingga awal september ini. area bintong dan kangar kalau boleh.terima kasih  
 7. Nur Aqidah 3 - Mon 22/May/2017, 10:14am
  saya mencari bilik sewa di sekitar kolej komuniti arau ...harga sewa murah2 ..kalau boleh rumah tu hanya untuk perempuan sahaja ..minta tolong..  
Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Nasi Beriani Gam dari Baghdad ke Putrajaya
Nasi Biryani Gam adalah diantara makanan yang paling sedap di Malaysia. Cara masakannya rumit dan resepinya adalah hasil kepakaran turun temurun. Kami cuba mencari dari mana asal perkataan Biryani Gam. Dari Putrajaya, ke Batu Pahat, ke Melaka, ke India, ke zaman Mughal India dan semakin jauh sehingga seribu tahun dahulu... di Baghdad.
Kehebatan Nasi Lemak Kuah Kuning
Apa yang menyebabkan nasi lemak sedap? Adakah nasinya, sambalnya, kuahnya atau komponen lain nasi lemak? Kami melawat Kak Ina, seorang peniaga nasi lemak yang amat terkenal di Taman Maju Jaya, KL. Mari ikuti perjalanan kami :-)
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)