Mencari Rumah Bawah 100k untuk di Beli
Rizal Arshad 3 @ Rz Autogarage - Thu 11/Aug/2016 1:39pm [Last Comment]
salam warga malajah.com

saya mencari dan ingin membeli rumah

1) di bawah market Value
2) rumah lelong
3) Bawah 100K

kawasan yg dikehendaki
1) Selongor
2) Melaka
3) Perak

apa apa info boleh whatsapp saya di 011-31551740 rizal

Niche: Agen Hartanah | Rumah Untuk Dijual
 
1. Fmnauto - Thu 11/Aug/2016, 2:27pm
damansara damai harmoni appartment tingkat 2. 3 bilik 2 bilik air.
rm110k market value, nak jual rm100k. whatsapp 0122080515 jika berminat  
2. Adleen - Thu 11/Aug/2016, 3:27pm
saya ada dikawasan klang.. area pelabuhan klang.. 130K
Rumah kos rendah, N lot, boleh contact saya ditalian 0163743122  
3. Zarif Kamil - Fri 12/Aug/2016, 9:50am
sekiranya perlu khidmat peguam bagi pihak pembeli/penjual untuk menguruskan perjanjian jual,beli (s&p) boleh hubungi no tertera 017-3867594 (zarif)  
4. Penyelesai Status Kewangan Anda - Tue 16/Aug/2016, 11:59pm
Kami ada di Balakong Area 3 apartment kos Sederhana Harga antara RM140K ke RM170K
3 bilik dan 2 bilik air dari saiz 655 sq ft hingga 743 sq ft.
Hubungi kami sekiranya berminat, Pemilik ingin segera jual, harga boleh dirundingkan lagi
Tel: 019-2844572 / 011-18728509
Terima kasih.  
5. Hailme Mohd Mokhtar - Sun 21/Aug/2016, 11:42am
Kami tukang mahir membina rumah di tanah milik tn di Perak jika ada. Telefon 011 35390800 atau tgk FB AminSeberangPerak.
Kos RM100K luas 30ft*50* ala-ala rumah mesra rakyat.  
6. Nabiljane - Fri 26/Aug/2016, 3:41pm
kami tawarkan tanah lot banglo paling murah di selangor, kuala langat. RM45k + RM90k bina rumah anda sendiri, jimat dan tidak berurusan dengan bank. hubungi untuk maklumat lanjut 016-2659704 ( nabil jane)  
7. May 28 - Mon 21/Nov/2016, 6:34pm
Salam

Single storey B'low utk dijual

Lokasi : Sungai Siput, Perak

Size : 3,315 sf

Harga : RM 122k

Sila kol Mei 016 776 1623 seblom 20-12-2016  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..