Mencari Ruang/Tapak Niaga/Separuh Kedai - Area Batu Caves/Setapak/Selayang
Inalliani - Fri 10/Oct/2014 10:35am [Last Comment]
Salam, saya sedang mencari ruang niaga/tapak atau separuh kedai utk dijual atau disewa area batu caves / setapak/ selayang...saya ingin menjual pakaian dan aksesori wanita..harga biarlah yang berpatutan

sms /whatsaps/wechat 01119452584

@ email inalliani_84@yahoo.com

Niche: Kedai Separuh Dan Ruang Niaga | Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Mia Zahraa - Fri 10/Oct/2014, 7:59pm
Saya ada lot di Bandar Baru Bangi utk sewa... Wassap/SMS 016-2320999...klu berminat  
2. Pemborg Pelbagai - Sat 11/Oct/2014, 4:26pm
Sy ada lot separuh kedai untuk disewa di jalan tar behadapan sogo rm1800 3+1 ..yg diterima selain menjual telekung dan selendang..anda cuma perlu letak brg dan kira
Hubungi sy 0129023493 Sy sendiri akan jaga kedai..  
3. Tg Global - Sun 12/Oct/2014, 10:28am
Stall untuk disewa di Kedai Mamak 24 Jam kami di Sri Serdang UPM..

Berbaloi dan boleh buka bila-bila masa..

Kami membuka peluang ini kepada Bumiputera yang berminat untuk berniaga

Sisha , Sate , Otak-otak , Burger , Tojayaki , Ayam Gunting dll yang sesuai.

Call : 017-899 4810 / 019-3389492  
4. Suria 126 - Mon 13/Oct/2014, 1:13pm
tumpang lalu....
sesiapa yg ada info tapak /ruang sewa ...
sy berhajat buka stall char koay teow di kedai anda...sy berada di cheras...hubungi 01123460232
tqvm.  
5. Miszirish - Sun 19/Oct/2014, 1:01am
Tumpang iklan.. calling for vendor!! Yg berminat join booth utk parents&baby carnival kat picc 28-30 nov blh whatsapp email ke 0173027189..t.k  
6. Zuraidah 50 - Wed 22/Oct/2014, 9:58am
Salam Pemborg Pelbagai....
Kalau sy nk sewa lot kedai awk yg separuh tu boleh x.....tp sy nk jual ice cream  
7. Aref - Thu 23/Oct/2014, 9:30pm
kedai di setapak

kedai separuh/half shop lot utk disewa

dalam genting court condo jln genting klang

sewa RM800

call/sms/wasap 013-3011152-aref  
8. Shah Ahmad 2 - Fri 24/Oct/2014, 12:10pm
Tapak Niaga Utk malam final piala malaysia.. Bukit jalil.. Start Meniaga KHAMIS, JUMAAT DAN SABTU SAMPAI HABIS GAME BOLA.. Tapak boleh jual apa sahaja.. boleh masak kat dalam tapak.. RM1000 UTK SATU TAPAK.. Berminat boleh call 0133616716 shah  
9. Norliza Md Nor - Mon 27/Oct/2014, 3:43pm
saya berniaga ice blended, sedang mencari kedai separuh/ ruang niaga/ tapak/ events untuk disewa. sesiapa ada kekosongan dan blh beri sy pluang bniaga blh emel sy nliz408@yahoo.com dgn kadar sewa terendah..  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..