Mencari Resort Untuk Dijual @ Pengurusan Untuk Diambil Alih
Rizal 84 @ gdfgdfg
Wed 20/Mar/2013 12:39pm [Last Comment]
As Salam,

Mencari resort untuk dijual ataupun pengurusan resort untuk diambil alih di kawasan Pahang sahaja.

Diperlukan juga tanah2 di kawasan tepi pantai samada JV ataupun jual terus, keutamaan diberikan dikawasan Balok, Sg Karang, Cherating, Kempadang dan Pantai Sepat, Pahang sahaja.

sms/whatzapp : 0192628684

Niche: Bisnes Hotel Dan Resort | Bisnes Untuk Dijual
 
1. Iswandy - Wed 20/Mar/2013, 12:51pm
Salam warga majalah..jika memerlukan lori sewa untuk penghantaran dan pindah pelbagai jenis barang sila hubungi kami sir power, syarikat transport bumiputera yang beroperasi 24 jam seluruh semenanjung - Eddy 0173933109 atau email ke sirpower_enterprise@yahoo.com  
2. Hazli 2 - Wed 20/Mar/2013, 3:43pm
hotel di pulau pinang berminat tak tuan?  
3. Rizal 84 - Wed 20/Mar/2013, 4:13pm
Hazli..Emailkan detail rizalsaod@gmail.com  
4. Bahrom - Sat 23/Mar/2013, 1:18pm
salam,hazli.emailkan pada baldescham@yahoo.com.my  
5. Namkul - Sun 24/Mar/2013, 9:35pm
salam..
hotel di telok kemang ingin di jual..berdekatan dengan pantai teluk kemang..berkeadaan baik.sesuai utk majlis keramaian,seminar dan family day. sesiapa yg berminat hubungi:
hp : 0123730726
emel : lordqoenter@gmail.com  
6. Azrul Fhaez - Mon 25/Mar/2013, 10:23am
En Namkul sila emailkan detail ke fhaez@yahoo.com..tq  
7. Marcie - Mon 25/Mar/2013, 11:07am
Jual Dan Beli Barangan Hotel,Restoran,Pejabat...etc.Hubungi Marciano @ 0102177752 www.kkltrading.com  
8. Fizul 2 - Fri 12/Apr/2013, 11:49am
PELUANG UNTUK MEMILIKI ASET & MEMBUAT INVESTMENT HOTEL. LOKASI DI PORT DICKSON. BERBAGAI JENIS UNIT BILIK HOTEL INGIN DIJUAL. JIKA BERMINAT & ADA SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI 0123678744 @ EMAIL DI sherafizzull25@gmail.com
TQ  
9. Arza - Tue 23/Apr/2013, 3:06am
saya membekal barangan terpakai dari hotel 5 bintang, seperti katil tilam ,almari dan lain2..cantik dan berkualiti.murah dan dapat jimatkan cost.berminat sila hubungi saya-0108900990/0162465978 arza  
10. Mohamad Rafiq - Sat 22/Jun/2013, 1:33pm
ade sape berminat tanah di langkawi atau tanah siap challet ? tepi pantai...

email sy mrafiq2722@gmail.com  
11. Msrajafauzi Yahoo Com - Mon 24/Jun/2013, 12:59am
salam,saya ada 0.413ekar di teluk senangin pulau pangkor,utk dijual dgn hrga lumsum 1.8J..amat sesuai utk dibut chalet,hotel..brminat.msg/col-0147208554-raja
muraja74@yahoo.com  
12. Zack 377 - Wed 26/Jun/2013, 8:25pm
asalamualaikum,resort untuk dijual di johor,

luas:lebih 20ekar
harga:rm26j

kalau berminat dan ingin mendapatkan maklumat lanjut boleh menghubungi saya encik zack(017-705 5379) sekian harap maklum dan terima kasih.  
13. Zainoan 2 - Wed 18/Sep/2013, 10:41am
Resort 56 bilik di Pulau Lang Tengah, Terengganu. Owner nak jual. Genuine. Harga boleh runding.

Zambri Zainoan
acqbns@gmail.com
0163784057  
14. Rizal 84 - Tue 12/Nov/2013, 8:43pm
salam....ada 3 unit lori hantu baru masuk stok nak jual. 2 unit enjin rd8, 1 unit isuzu v10. harga RM67K/unit. Call 0192628684  
15. Muslim Aruwa - Sun 17/Nov/2013, 12:58am
resort beserta tanah 7.3 ekar di redang island..harga 12 juta..  
16. Raihan 5 - Sun 5/Jan/2014, 6:22pm
Land and resort:Nur Lembah Pangsun Eco Resort
- Keluasan tanah : 10 ekar
Status : Leasehold / pertanian / rezab melayu
Harga : RM16.5m nego
Remarks :?Tempat ini adalah tempat rekreasi dan motivasi camp. Vendor menjual dgn bisnes dan juga segala kemudahan yg ada termasuk pekerja
Keuntungan syarikat sebanyak RM100k - RM180k sebulan
Lebih dari 140 clients sedia ada yg diberi sekali

whatsapp / call 0135030075

sy agen hartanah berdaftar,bersedia menjual hartanah anda secara profesional...kepada tuan tanah/tuan rumah sekitar kl dan selangor bole hubungi sy di 0135030075...buyer sedia ada tetapi rumah tak menepati kehendak mereka...mana tahu rumah anda adalah pilihan mereka...jom hubungi sy segera  
17. Zalrich - Tue 22/Apr/2014, 10:26am
Resort Tasik Kenyir untuk dijual...sila email zalsuria4u@gmail.com  
18. Zul Arshad - Sat 17/May/2014, 4:02pm
Tumpang Lalu Tuan,

Saya mempunyai sebuah resort di kawasan perlancongan yang terkemuka di Port Dickson untuk disewakan (lease) keseluruhannya untuk tujuan perniagaan.

Berikut adalah maklumat asas;

-Keluasan seluas 1 ekar.
-Terletak hanya 20 meter dari pantai dan lebih kurang 200 meter dari jalan besar.
-Bersebelahan jalan utama menuju ke pantai untuk sekitar rumah-rumah rehat dikawasan sekeliling.
-20 x bilik berkonsepkan ala-kampung yang telah dinaik-taraf.
-1unit banglo (50pax max.)
- Chalet (2 @ 3 bilik)
-2 x Dormitory yang mampu memuatkan 20 hingga 25 orang pada suatu masa.
-Landscape yang telah dinaik-taraf sesuai dengan suasana resort ala-kampung.
-Bilik seminar untuk kemudahan mesyuarat dan aktiviti yang sewaktu dengannya.
-Ruang letak kereta (parking bay) yang luas. (10 - 12 bas)
-Ruang rehat dan caf? untuk tetamu bersantai mengadap pantai disertakan dengan meja permainan snuker dan ?in-door game? dan juga kemudahan wifi.
Kolam renang yang sesuai untuk semua lapisan umur (kedalaman dari 2 kaki hingga 6 kaki)
-2 x Pit BBQ area (upper / lower) yang berhadapan dengan pantai.
-Kemudahan asas untuk memasak (dapur beserta kelengkapan)
-Kemudahan asas dobi (laundry).
-Kemudahan penyimpanan air melebihi 40,000 liter dlm satu masa, cukup untuk seminggu sekiranya bekalan terganggu.

Fakta Keseluruhan ?Room Occupancy?
-Waktu Puncak - 100%
-Bukan Waktu Puncak - 50% - 60%

Tuan/Puan boleh menghubungi saya sekiranya berminat dan mengetahui dengan lebih lanjut untuk menyewa keseluruhan resort untuk tujuan perniagaan dan mengatur pertemuan.

Sesuai untuk mereka yang ingin meluaskan empayar perniagaan ataupun mahu berjinak-jinak dengan perniagaan perhotelan / perlancongan / riadah / santai.

Tujuan saya ingin menyewakan keseluruhan resort ini kerana saya ingin memfokuskan bidang perniagaan saya yang lain yang terletak di Kuala Lumpur dan luar negara.  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..