Mencari Rakan Niaga Restoran, Food Truck & Katering - Sungai Buloh
Mohamed Shariff Mat Jam - Fri 17/Jan/2020 9:35am [Last Comment]
ASMK warga MC saya sedang mencari rakan Niaga restoran, food truck & katering

Semua kelengkapan sudah sedia menu Makanan pun sudah sedia, jika ada menu Baru dari pihak tuan saya akan pertimangkan

Saya mencari yang sudah ada pengalaman. Kalau boleh yang pandai memasak.

Pada teman Yang mempunyai kontrak makanan tidak Mempunyai kitchen boleh berkerjasama, jika anda mempunyai pengalaman merketing f&b Dialu kan, jika anda menu hebat kita boleh Bincang, pihak kami ada sijil halal jakim

Berminat Whatsap
011 52915553

IG shariffmj
https://www.instagram.com/shariffmj

Lokasi kami sg buloh selangor

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Restoran | Bisnes Foodtruck
     
  1. Irdina 21 - Wed 4/Mar/2020, 4:03pm
    Salam.. syarikat kami ada menyediakan barangan commercial kitchen equipment..

    - Cooking Equipment (Open burner, oven, deep fryer, griller, noodle cooker dll)
    - Snack Equipment (waffle machine, crepe machine, sandwich machine, donut maker dll)
    - Bubble Tea Equipment
    - Beverage Equipment (Juicer, commercial blender dll)
    - Stainless Steel Equipment (table, sink, rack, trolley dll)
    - Buffet Utensils

    Kami juga ada menyediakan servis maintanance repair brg2 kerosakan commercial kitchen equipment, servis branding consultation, online marketing, kitchen set up, renovation, khas untuk F&B Owner. Owner restorab ke, cafe ke, owner catering ke, semua bolehh. Kira mcm one stop solution laa untuk F&B owner! Semua ada!!

    Call / WhatsApp : 0182100722 (Dina)  
  2. Asridaud - Tue 16/Jun/2020, 2:26pm
    kalau nak bagi sewa kedai tu bagi tau saya 01152212674  
  3. Nurul 180 - Thu 2/Jul/2020, 1:27pm
    Assalam.. da wasap  
  4. Abe4d - Sun 30/Aug/2020, 8:41pm
    Jauhilah org kaya ni, penindas org susah, deposit pun tak nak pulang..Jumpa di padang masyar lah ya!! Bawa2 mengucap, boleh kaya ke tak nak pulang deposit org?  
  5. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 31/Aug/2020, 11:38am
    Ini orang lidah bercabang kaki fitnah kaki
    Aibkan orang sebesar besar dosa mengaibkan
    Orang memfitnah dah meniaga masuk kedai
    Dah meniaga bila tak meniaga tingal kunci
    Pada orang ini manusia tak amanah bila kita
    Tak amanah pda diri sendiri jangan cari kesalahan orang tanya diri awak jujur atau
    Penipu jangan tegakan benang basah lambat
    Laun..orang akan tahu orang yang suka memburukan orang dia membuka pekung didada nya sediri sekian terima kasih  
Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.