Mencari Rakan Niaga Restoran, Food Truck & Katering - Sungai Buloh
Mohamed Shariff Mat Jam - Fri 17/Jan/2020 9:35am [Last Comment]
ASMK warga MC saya sedang mencari rakan Niaga restoran, food truck & katering

Semua kelengkapan sudah sedia menu Makanan pun sudah sedia, jika ada menu Baru dari pihak tuan saya akan pertimangkan

Saya mencari yang sudah ada pengalaman. Kalau boleh yang pandai memasak.

Pada teman Yang mempunyai kontrak makanan tidak Mempunyai kitchen boleh berkerjasama, jika anda mempunyai pengalaman merketing f&b Dialu kan, jika anda menu hebat kita boleh Bincang, pihak kami ada sijil halal jakim

Berminat Whatsap
011 52915553

IG shariffmj
https://www.instagram.com/shariffmj

Lokasi kami sg buloh selangor

Niche: Ingin Berniaga | Bisnes Restoran | Bisnes Foodtruck
 
1. Irdina 21 - Wed 4/Mar/2020, 4:03pm
Salam.. syarikat kami ada menyediakan barangan commercial kitchen equipment..

- Cooking Equipment (Open burner, oven, deep fryer, griller, noodle cooker dll)
- Snack Equipment (waffle machine, crepe machine, sandwich machine, donut maker dll)
- Bubble Tea Equipment
- Beverage Equipment (Juicer, commercial blender dll)
- Stainless Steel Equipment (table, sink, rack, trolley dll)
- Buffet Utensils

Kami juga ada menyediakan servis maintanance repair brg2 kerosakan commercial kitchen equipment, servis branding consultation, online marketing, kitchen set up, renovation, khas untuk F&B Owner. Owner restorab ke, cafe ke, owner catering ke, semua bolehh. Kira mcm one stop solution laa untuk F&B owner! Semua ada!!

Call / WhatsApp : 0182100722 (Dina)  
2. Asridaud - Tue 16/Jun/2020, 2:26pm
kalau nak bagi sewa kedai tu bagi tau saya 01152212674  
3. Nurul 180 - Thu 2/Jul/2020, 1:27pm
Assalam.. da wasap  
4. Abe4d - Sun 30/Aug/2020, 8:41pm
Jauhilah org kaya ni, penindas org susah, deposit pun tak nak pulang..Jumpa di padang masyar lah ya!! Bawa2 mengucap, boleh kaya ke tak nak pulang deposit org?  
5. Mohamed Shariff Mat Jam - Mon 31/Aug/2020, 11:38am
Ini orang lidah bercabang kaki fitnah kaki
Aibkan orang sebesar besar dosa mengaibkan
Orang memfitnah dah meniaga masuk kedai
Dah meniaga bila tak meniaga tingal kunci
Pada orang ini manusia tak amanah bila kita
Tak amanah pda diri sendiri jangan cari kesalahan orang tanya diri awak jujur atau
Penipu jangan tegakan benang basah lambat
Laun..orang akan tahu orang yang suka memburukan orang dia membuka pekung didada nya sediri sekian terima kasih  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..