Mencari Rakan Niaga Katering & Event
Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 8/Jan/2015 12:00pm [Last Comment]
KELENGKAPAN SUDAH SEDIA ADA SYKT BERDAFTAR DGN MOF KEPADA YANG BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA DITALIAN 012 6900004 SMS 0193003979 016 3127478

Niche: Tempahan Katering | Pengurus Majlis | Ingin Berniaga
 
1. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 8/Jan/2015, 12:06pm
Pihak syarikat sedang mencari pegawai pemasaran ( marketing) untuk katering & event berminat boleh hubungi pihak pengurusan kami di No 019 6600012  
2. Braemgany - Thu 8/Jan/2015, 6:55pm
Salam.......saya berminat menjadi rakan niaga catering.....bole tuan bagi maklumat lanjut. Email saya braemgany@gmail.com  
3. Alif 109 - Sat 10/Jan/2015, 1:18pm
Tuan Braemgany boleh tuan tingalkan no tel anda untuk saya hubungi atau talipon saya spt no diatas  
4. Along Shah - Wed 14/Jan/2015, 11:08am
Assalam... sy blh dptkn tender kantin cafe dll dlm MARA.. jika berminat boleh email puteriumno111@gmail.com  
5. Mohamed Shariff Mat Jam - Thu 15/Jan/2015, 4:05pm
Salam putri umno boleh tingalkan no tel anda untuk saya hubungi atau sms no anda ke no 0126900004 stk  
6. Suzaini - Sun 18/Jan/2015, 1:10am
Jika bole jv dgn pihak Tn... Saya ada soft ice cream atau sundae yg bole dimasukkan me dlm menu Tn... Wasap 0126495505 jai...  
7. Wazuqnii - Fri 6/Feb/2015, 5:20pm
Salam..tuan saya organise berkaitan event& catering...

Jika perlukan khidmat dari segi penyediaan makanan&katering +event+entertainment +media boleh menghubungi atau wassap sy di 017-6922205

Beritahu saya konsep event dan budget yang nak diuruskan mllui wazuqniievent@gmail.com..  
8. Alma Zulfaqar - Tue 10/Feb/2015, 7:57am
Assalamaulikum tuan.. Sya dzul.. Free lance projek manager/event..

Sya berpengalaman mengendalikan pelbagai jenis event goverment dan swasta.. Seperti :
- annual dinner
- family day goverment
- press conference
- DLL

#saya boleh membantu tuan dari A-Z.. In Shaa Allah. Amiin..

Jika perlu bantuan sya.. Boleh hubungi / watsapp 011 1127 7467  
9. Ellyna 5 - Wed 4/Mar/2015, 4:06pm
saya berminat utk menjadi rakan niaga catering..bagaimana caranya..boleh email linaguzello@gmail atau 0193660575  
10. Amirul Ain - Mon 6/Apr/2015, 3:43pm
Saya dari syarikat penyediakan perkhidmatan sewa kanopi jenis arabian untuk majlis perkahwinan, akikah, pertunangan, promosi, acara koporat swasta dan kerajaan. Jadi saya berminat untuk bekerjasama dengan tuan untuk pemasangan kanopi bagi acara yang tuan uruskan. Boleh hubugi saya Amirul 019-7724259 atau email tendamascreative@gmail.com  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..