Mencari Rakan Niaga/Funder Bagi Projek Profit Sharing (Weekly Profit 15%/Monthly Profit 60%)
Consistent Profit - Mon 12/Sep/2022 1:27pm [Last Comment]
Salam Tuan/Puan,
Kami memerlukan funder untuk Projek Profit Sharing untuk menjalankan ROBOT CIPTAAN KAMI SENDIRI dalam bidang FOREX TRADING.

WAJIB BACA SAMPAI HABIS
>KAMI TIDAK AKAN PERNAH MEMINTA FUNDER MENYERAHKAN FUND TERSEBUT KEPADA KAMI <

- Tahap KEBEKERSANAN Projek kami 90% upto 95% success rate
- ROBOT CIPTAAN kami ialah milik kami sahaja. MAAF ROBOT KAMI BUKAN UNTUK DIJUAL
- Minima investment 1K USD & keatas sahaja
- Profit Bersih setiap minggu sebanyak 5%-15% bergantung pada jumlah modal yang anda invest
- Profit Bersih setiap bulan sebanyak 20-60%
- Boleh pantau perkembangan melalui telefon sahaja setiap hari (Kami transparent 100% kepada investor supaya anda tahu baik & buruk projek ini)
- Keuntungan projek akan sampai secara direct kepada funder (Advantages bagi pihak funder)
- Profit Sharing Funder 50% / Profit Kami 50%

STEP UNTUK MULAKAN PROJEK DENGAN KAMI

1. Kami akan menyuruh funder daftar & deposit ke dalam broker akaun trading funder sendiri.
(Untuk makluman setiap broker mempunyai syarat bahawa deposit dan withdrawal hanya boleh berjaya jika nama pemilik akaun bank adalah sama dengan nama yang didaftar sahaja)
(link pendaftaran nanti boleh request dengan kami)

2, Kami hanya akan meminta id dan password untuk akaun trading sahaja ataupun lebih dikenali sebagai MT4 untuk kami run robot ciptaan kami. (MT4 tidak mempunyai sistem untuk deposit atau withdrawal kerana MT4 ialah platform yg digunakan untuk TRADING SAHAJA)

3. Setiap minggu pada hari jumaat (pukul12mlm) kami akan menyuruh funder mengasingkan modal dan keuntungan pada minggu ke tersebut dengan cara withdraw profit yang telah kita peroleh pada minggu tersebut dari hari isnin hingga jumaat.
* Contoh : Modal yang digunakan ialah 50K USD dan keuntungan pada minggu ini ialah 5K USD. Kami akan menyuruh funder withdraw 5K USD. Kami akan menuntut bahagian profit sharing kami iaitu sebanyak 50%... manakalah 50% keuntungan ialah milik funder. Oleh kerana saya mempunyai seorang partner. Saya akan meminta funder membuat payment kepada 2 akaun bank bagi mengurangkan amount trasaction yang terlalu besar seperti dinyatakan dibawah :
50% Milik Funder = 2500 USD
25% Akaun Bank Saya = 1250 USD
25% Akaun Bank Partner Saya = 1250 USD

Setiap minggu kita akan mengulangi proses yang sama. Win Win Situation. Low Risk Bagi Pihak Funder. Hasil pulangan pada tiap minggu.

KELEBIHAN
- Keselesaan dan keselamatan fund modal yang dibekalkan oleh funder
- Profit tiap minggu
- Tidak perlu buat2 apa kecuali waktu withdrawal pada hari jumaat mlm pukul 12
- Funder takkan pernah ditipu

Malah kami yang mengambil risk incase pihak funder yang tak nak bayar profit sharing kami pada minggu tu....

* Kami tak rugi apa2 pun sekiranya pihak funder khianat kami malah pihak funder kena ingat yang kami boleh mendatangkan hasil yang berlipat kali ganda kalau terus bekerjasama dengan kami. Endup siapa yang rugi ?

* Sekiranya kami pernah ditipu oleh funder tersebut and suddenly pihak funder ingin menyuruh kami run kan robot kami semula di akaun MT4 pihak funder. Boleh, takde masalah. tapi kami akan kenakan penalti kepada pihak funder. Pihak funder kena membayar 10x ganda amount daripada yang sepatutnya pihak funder bayar semasa mengkhianati kami. So sebelum nak buat jahat tu fikir2lah dahulu ye. Be smart okay ?

Simple kan ? Thats why saya cakap its Win-Win Situation...

Sekiranya berminat boleh menghubungi saya di nombor 0174353423 (Danial) - Lebih baik mula dengan wasap. mudah saya nak save nombor tuan/puan. ataupun boleh hubungi saya melalui email.

Email:
mhanydanial@gmail.com

Whatsapp:
https://wa.me/60174353423

* Setiap perniagaan pasti ada risiko tapi tolong ketahui bahwa pihak kami telah memastikan risiko berada di tahap paling minima.

Niche: Mencari Pelabur
 
1. Hazrul Nizam - Mon 12/Sep/2022, 1:37pm
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Consistent Profit - Fri 16/Sep/2022, 7:42am
baik tuan . tq untuk info . nasib sempat baca . haha  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..