Mencari Rakan Niaga Bersama, Share Tapak di Konvokesyen atau Pelbagai Jenis Event - Area Utara
Sue 645 - Thu 3/Sep/2015 8:54am [Last Comment]
Salam.

sy peniaga kecil ingin meluaskan product minuman hipster sy di sekitar utara. nak join event convo, karnival atau expo luar. kalau ada sesiapa yang buat sewa letak brg sahaja tanpa perlu ada saya di sana, erti kata lain open for vendor, harga berpatutan, boleh la segera contact sy. boleh review ig sy @suhayanaa

produk sy;
-air refresh.co
-choc moist cake
-cheese tart
-seaweedcrispy

terima kasih.

+60103896952

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga
 
1. Hairul Nizam 2 - Thu 3/Sep/2015, 8:58pm
ada satu tapak kosong di pkns bangi.

tarikh 28/9 - 1/10

sewa RM200 sehari.

berminat wasapp saya 0166243287  
2. Izzati 90 - Fri 4/Sep/2015, 4:33pm
Saya daftar untuk booth di UIA untuk pesta konvo. 7 - 11 Nov. Kalau berminat boleh wassap saya +60192803151  
3. Nur 223 - Mon 14/Sep/2015, 1:28pm
Boleh email di butikkafekami@gmail
untuk slot vendor

Butik dan Kafe di Kulim Kedah  
4. Nurul Shafiqah 5 - Fri 25/Sep/2015, 11:21am
masih mencari ke tapak kosong untuk berniaga boleh lah email kepada saya. tempat saya terletak di Kulaijaya, Johor

nurulshafiqah32@yahoo.com  
5. Maria76 2 - Mon 28/Dec/2015, 6:57pm
Asslm. Sy pn maria. Ingin mncari kioks sekitar pulau pinang utk disewa. Sila hubungi saya segera
0174130176  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..