Mencari Rakan Modal Ladang Ayam Daging
Rusli Bin Azman 2 - Thu 25/Nov/2021 6:58am [Last Comment]
Assalamualaikum. Saya rusli syafaat 017-2487281

Saye ingin Membuka business reban ayam sistem tertutup samaada di selangor ataupun negeri 9.

Saye sudah study pasal business ini Dan telah pun berbincang dengan beberapa integrator business ini boleh balik modal dalam jangka masa yang pendek ikut capacity reban..

Saye tengah mencari Investor untuk Mulakan business reban ayam ini inshaallah kalau boleh nak Mulakan pada hujung tahun ini.

Plan business saye telah buat dan modal yang diperlukan sebanyak (RM 2Million) modal ini sebenarnye saye lebihkan supayah Ade backup funds. Jika anda ingin berbincang dengan saye berkenaan business plan saye boleh hubungi saye kita boleh jumpa nombor saye boleh juga WhatsApp.

017-2487281
https://wa.me/60172487281
(rusli syafaat)

Niche: Mencari Pelabur | Penternak Ayam
 
1. Hazrul Nizam - Thu 25/Nov/2021, 7:08am
Peringatan mencari pelabur/funder/rakan kongsi, pinjaman peribadi/perniagaan. Wajib baca!! https://www.majalah.com/?classified.funder-pelabur.G7TYTJFXR8  
2. Fathi 20 - Thu 25/Nov/2021, 3:15pm
Jika perlu anak ayam pedaging baka cobb/ross boleh wassap saya 0172929312  

Page 1   (Total 2 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..