Mencari Rakan Kongsi/Pelabur Kedai 1malaysia
Rashid Ismail - Sat 9/Nov/2013 1:17pm [Last Comment]
Saya ingin mencari rakan kongsi atau investor/pelabur untuk kedai 1Malaysia. Lokasi yang baik dan pelanggan terjamin setiap bulan.

Pada yang serius sahaja dan mempunyai kewangan sahaja, harap hubungi, tkasih.

tareeq7@hotmail.com

Niche: Kedai Runcit Dan Serbaneka | Mencari Pelabur
 
1. Ismail 130 - Tue 12/Nov/2013, 8:00pm
Saya berminat, sila email detail ke kgmerabang@gmail.com  
2. Steambooot Ori - Wed 13/Nov/2013, 11:13am
Email detail wqq4043@yahoo.com
sy sgt berminat  
3. Mohd Fahmi Azhar - Wed 13/Nov/2013, 10:35pm
Saya boleh membekal air minuman tin dan kotak, barangan Nescafe, Milo, White Coffee, Nestum, Maggi, Dll brangan keperluan runcit, jika berminat hubungi saya di
H/p: 017-2763385  
4. Ismail 130 - Wed 13/Nov/2013, 10:40pm
Mohd fahmi, bayaran macamana, dan email sebutharga ke kgmerabang@gmail.com  
5. Asyraq - Thu 14/Nov/2013, 4:06am
Saya berminat. Mohon email detail. Perlu juga di Ingatkan, ada beberapa produk di kedai satu malaysia lbh mahal dari satu syarikat rangkaian runcit yg sedang berkembang ini. Beza 60 sen sehingga RM 3.10. Kita perlu bersaing secara sihat. Zasha_1980@yahoo.com.my  
6. Ismail 130 - Wed 20/Nov/2013, 5:40am
Saya masih tunggu maklumbalas  
7. Nohaaj - Sat 23/Nov/2013, 11:55am
Kedai FREE untuk pada individu yang tiada modal besar.Whatsapp/sms/call Norrul 012-7759135 untuk tempahan tempat Taklimat Perniagaan PERCUMA. Tempat adalah terhad.
Kongsi taklimat pada :?
23 Nov 2013 -2.30pm & 4.30PM -putrajaya
24 Nov 2013 -2.30pm & 4.30pm putrajaya

Terbuka pada yang stress bekerja, surirumah yang bosan tak ade kerja , orang yang makan gaji tapi gaji tak berapa nak best , ahli perniagaan yang ingin tambah bidang perniagaan yang tiada tekanan tinggi.  
8. D trisya Bubble - Tue 3/Dec/2013, 9:25am
saya ada brgn chiller 2doors, rak rokok, ada jugak rak utk gantung kerepok, ini semua brgn kedai runcit, nk di letgo segera shah alam 017 3742455
serious buyer only  
9. Abd Aziz Bin Ahmad - Wed 4/Dec/2013, 10:23pm
pernah juga memohon tp modal yang besar...bole la jadi rakan kongsi..sila email saya  
10. Yusuf 27 - Mon 9/Dec/2013, 1:46pm
Salam, saya pembekal tisu...jika berminat untuk dptkan harga tisu murah sila hubungi saya 0122795323 atau layari www.pengedartisu.blogspot.com  
11. Izam 26 - Tue 21/Jan/2014, 12:51pm
sya mint berapa kos pelaburan dan apa syarat2 nya ...boleh hbgi saya izam 0133513605  
12. Rashid Ismail - Wed 5/Feb/2014, 1:24pm
Maaf, keatas kelewatan membalas, bagi yang berminat sila hubungi 013-2313111.
Tkasih.  
13. Tupai 2 - Fri 14/Feb/2014, 2:31am
faredtupai@yahoo.com  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..