Mencari Produk Consignment
Rozz Watty - Tue 26/Jun/2012 8:49am [Last Comment]
Saya akan buka 2 Lot Booth Bazaar Raya 2012, Ingin mencari barang-barang Raya yang boleh diberikan secara Consignment seperti berikut:

1. pakaian kanak-kanak
2. biskut Raya & kerepek
3. Accesories Wanita
4. kasut & sandle kanak2 & wanita
5. capal , sampin dan songkok
6. baju melayu & baju kurung

call/sms : ROZZ - 0126918578
EMAIL : BISKUTRAYA2011@gmail.com

Niche: Program Consignment | Pemborong Pakaian Kanak2 | Tempahan Biskut Dan Tart | Pemborong Pakaian Wanita
     
  1. Dyla 2 - Tue 26/Jun/2012, 10:37am
    saya boleh bekalkan baju busana muslimah n hijab.pm sy..

    0172582537
    selyeo@yahoo.com  
  2. Ainsolehah 2 - Tue 26/Jun/2012, 2:21pm
    Assalamualaikum...
    Nak cuba cotton dress dari Thailand, laku kalau jual. Boleh tgk contoh design kat www.mylittleain.blogspot.com  
  3. Mastura 48 - Wed 27/Jun/2012, 12:53am
    bleh try tgk kat sini

    http://sweetcollection12.blogspot.com/  
  4. Liza 162 - Wed 27/Jun/2012, 4:46am
    saya pembuat coklat raya, coklat wafer aidilfitri & coklat cornlakes.

    http://creativechoc.blogspot.com/  
  5. Epol 5 - Wed 27/Jun/2012, 10:42am
    Tumpang iklan..
    saya ada kedai buku kat econsave bangi. ingat nak tambah dengan:
    kopiah
    songkok
    burqa
    capal
    dll

    saya juga ada buka gerai bazar raya kat rampai, jadi bley la letak brg2 tu kat gerai ngan kedai..
    sape yg berminat nak bagi consignment bley la contact saya ye..
    soulbookshop12@gmail.com
    epol 0132186518
    Terima kasih..  
  6. Lin 61 - Wed 27/Jun/2012, 7:19pm
    saya juga Ingin mencari barang-barang Raya yang boleh diberikan secara Consignment seperti berikut,pakaian kanak-kanak, Accesories Wanita
    kasut & sandle kanak2 & wanita capal , sampin dan songkok
    baju melayu & baju kurung 0193783820 saya akan buka di sg petani kedah.tq  
  7. Nad 3 - Thu 28/Jun/2012, 1:11pm
    boleh tgk pelbagai koleksi dlm facebook kami;
    www.facebook.com/captivatedillusion

    produk
    -bags
    -kasut wanita
    -kain pasang
    -baju kurung moden & pahang
    -jubah/kaftan/maxi dress

    sila pm fb/mail ke kamisukafashion@gmail.com kalau berminat.
    tq  
  8. Syuhada 21 - Fri 29/Jun/2012, 2:11pm
    Lin 61...biskut raya x berminat ka  
  9. Rozz Watty - Sat 30/Jun/2012, 1:19am
    Syuhada 21...berminat...boleh berikan no hp...tq  
  10. Nor Mastura - Sat 30/Jun/2012, 10:57am
    As salam..kalau berminat dgn T.Shirt Angry Bird utk gegirl(yg ada tutup kepala/roundneck) kain cotton, atau T.Shirt muslimah, boleh tgk kt page kami http://www.facebook.com/ComfortershopMizmas. Belian borong dgn hg istimewa disediakan. SMS 012-9604120  
  11. Vize - Wed 4/Jul/2012, 12:47am
    call sy 013-3489062  
  12. Nashafizza - Wed 4/Jul/2012, 2:47am
    SAYA PN SEDANG CARI CONSIGNMENT UNTUK BAJU N PRODUCT RAYA..SAYA JUAL D GERAI UPTOWN D LANGKAWI....SIAPA NAK BAGI CONSIGNMENT BLEH EMAIL... nazrin_killerboy@yahoo.com  
  13. Sophy - Wed 4/Jul/2012, 2:39pm
    Jom tengok design dan stok terbaru baju kurung sophy di....http://sophycollections.blogspot.com  
  14. Ayurosni - Wed 4/Jul/2012, 10:40pm
    Rozz watty-berminat x maruku, popia simpul?  
  15. Biskut Enak - Thu 5/Jul/2012, 7:59pm
    pihak saya ada mengeluarkan pelbagai jenis cookies termurah di pasaran serta serunding. jika berminat boleh email kepada saya di biskutenak@yahoo.com atau call 012 2905774. terima kasih :)  
  16. Dang Ratna - Sat 7/Jul/2012, 12:12pm
    saya boleh bekalkan rempeyek, popia ikat dan kuih ros. kalau berminat email dangratna86@gmail.com  
  17. Hasni 12 - Fri 13/Jul/2012, 8:42am
    Jika berminat sila layari facebook kami
    Arteezai Boutique atau call saya
    0124771860  
  18. Azizi 59 - Sun 15/Jul/2012, 5:50pm
    ade sesiapa yg nak bg consignment pakaian raya...bleh email aggenius@yahoo.com,call/sms 0122252427  
  19. Norashiiqin - Sun 15/Jul/2012, 7:37pm
    Asslm..sesape yg baik ati bminat utk bg consigment bj kurung dewasa,budak,bj melayu n kueh raya leh email sy norashiiqin_501@yahoo.com...
    Tapak bazar shah alm.tq:-)  
  20. Alwaniz - Mon 16/Jul/2012, 11:52am
    email alwani_izyan@yahoo.com dan call saya 0129063025 untuk consignment biskut raya..  
  21. Shan 19 - Wed 18/Jul/2012, 7:31am
    sy dah emelkan my product. TQ  
  22. Nashafizza - Sun 29/Jul/2012, 2:30pm
    saya pn cari consignmnt untuk raya....tolong email saya.....d langkawi....nazrin_killerboy@yahoo.com  
  23. Mysmallbznezz - Mon 2/Dec/2013, 1:55pm
    Kami merupakan pembekal minyak wangi berdaftar..siapa yang berminat untuk menjalankan jualan secara consignment perfume mini kami,sila hubungi kami  
Page 1   (Total 23 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.