Mencari Perkhidmatan Penghantaran Motosikal Antara Sabah & Sarawak
Danny 6 @ Stokis Bioasli Lahad Da - Mon 25/Oct/2010 11:58pm [Last Comment]
salamm..
saya sedang mencari perkhidmatan penghantaran motosikal antara sabah & sarawak...
dari kuching ke lahad datu/sandakan/tawau...
motosikal jenis yamaha legenda..
sesiapa yang menyediakan perkhidmatan tersebut, hubungi saya di 0178072600/0138874621. bole emel ke dannyworkshop262@gmail.com
tQ

Niche: Bisnes Kurier Dan Logistik | Bengkel Motosikal
 
  1. Amie s - Tue 26/Oct/2010, 10:35am
    saya ada sediakan services RORO ke east msia..bkn container..kapal fwder saya hanye point di KK port sahaja..terpulang kpd awak,mahu car carrier g tawau/sandakan/lahad datu atau amik sendiri di agent sy di KK..saya akan email rate nyer kpd awak..sila inform cpat cos normally KK cpat full space..sbln hanya 2 kali sailed vessel jer..thanks  
  2. Prosper Pharmacy - Wed 27/Oct/2010, 12:22am
    motor boleh hantar dgn poslaju  
  3. Alexa Sim - Sat 11/May/2013, 2:25pm
    PM saya harga and details, serive utk penghantaran motosikal ke kch,swak dr p.klang. Thank you  
  4. Johny 5 - Mon 20/Apr/2015, 1:23am
    salamm..
    saya sedang mencari perkhidmatan penghantaran motosikal dan kereta dalam area sarawak...
    dari kuching ke lawas..
    motosikal jenis modenas
    Kereta jenis iswara
    sesiapa yang menyediakan perkhidmatan tersebut, hubungi saya di 011-26803919
    Emailkan saya kos penghantaran..brunotebari@gmail.com
    Tq..  
Page 1   (Total 4 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..