Mencari Perkerjaan Sebagai Pembantu/Kerani Akaun Area Sungai Buloh, Selayang, Batu Caves (Lepasan Diploma Perakaunan)
Zanahashim - Mon 5/May/2014 12:02pm [Last Comment]
As salam. Saya zana, berumur 21 tahun ingin mencari pkerjaan sbg kerani akaun/pembantu akaun sekitar sungai buloh,selayang/batu caves. Saya tidak mempunyai pengalaman & ingin mencari pngalaman. saya bersedia untk bljar & boleh bekerja scara individu & berkumpulan. kalau ada, emelkan kpd zana_hashim93@yahoo.com. terima kasih.

Niche: Kerja Diploma Dan Ijazah | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Uwaismokhtar - Thu 8/May/2014, 10:12pm
Berminat dengan kerja sebagai agent insurans dan takaful sepenuh masa? Basic RM1500/sebulan ditawarkan kepada mereka yang layak. pendapatan tiada had bagi mereka yang kuat berusaha...dalam masa tiga tahun anda akan merasa pendapatan 5angka...insyaAllah...hubungi 019.388.6273 untuk maklumat lanjut atau layari www.uwaismokhtar.com  
2. Zaharin B Hj Mohd Nor - Fri 9/May/2014, 10:44pm
bolih email resume anda ke syarikat kami untuk kekosongan kerani acct email ke zaharin@msrsb.com  
3. Hadi 130 - Mon 2/Jun/2014, 9:08am
Admin Executive Wanted, Shah Alam,Seksyen 16 , sila emailkan Resume atau hubungi saya 012-3840191  

Page 1   (Total 3 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..