Mencari Penjual Pakaian yg Mempunyai Kedai/Retail Shop
Kedaikita - Tue 13/Jul/2010 12:10pm [Last Comment]
Salam.. saya student dan ingin mencari tempat untuk letak pakaian yang saya mahu jual. lebih kurang cari retail shop untuk jual terus kepada pelanggan,

Harga boleh negotiate, ready stock dah ade sikit.Insyaallah kalau ada rezeki saya mahu long term business dengan pemilik kedai.

Niche: Expo Karnival Tapak Niaga | Butik Wanita
     
  1. Diana - Tue 13/Jul/2010, 12:25pm
    Since Kedaikita ni student...x berminat ke nk jual sabun kecantikan kt tempat belajar...kami sdg mencari student utk jd dealer kami....sambil menambah pendapatan.....  
  2. Kedaikita - Tue 13/Jul/2010, 1:05pm
    saya tak pandai jadi dealer sangat (:  
  3. Mohd 8 - Tue 13/Jul/2010, 2:02pm
    baju apa tu?

    email me
    saya ada outlet di stadium shah alam ahad pagi

    hairiezztrading@yahoo.com  
  4. Kedaikita - Tue 13/Jul/2010, 2:08pm
    blouse dan dress.
    ok terima ksih. ade outlet sekitar kl tk??  
  5. Krutzonelady - Tue 13/Jul/2010, 2:50pm
    krutzonelady@live.com

    emailkan detail  
  6. Ellie Zol - Tue 13/Jul/2010, 4:50pm
    email me..sy ade outlet kt flea market the summit usj stiap jumaat,sabtu dan ahad..

    bole bg secara consignment x?jual dlu bru byr..
    elly83sdb@gmail.com  
  7. Agus - Thu 15/Jul/2010, 12:23pm
    boleh letak dikedai saya : BAZAR WANITA .COM di SU mall , SG.buloh.  
  8. Suhariyana 2 - Thu 15/Jul/2010, 10:40pm
    boleh letak dibutik saya kt sg besar...

    pn sue
    013-2397579
    email : namzaron_skub@yahoo.com.my  
  9. Triple Z - Sat 17/Jul/2010, 12:11am
    Salam En Agus... boleh bagi contact no. Zahari: my h/set no. 017-287 3369  
  10. Tuanfadzilah - Sat 17/Jul/2010, 1:14am
    klu nak consignmentkan produk pakaian wanita bole contact saya. saya tenant ngan giant kelana jaya
    tufadz@gmail.com  
  11. Ana 7 - Wed 4/Aug/2010, 11:29am
    saya pembekal tudung muslimah. sesiapa yang ingin consignment dgn saya boleh hubungi sofeacollection@gmail.com /sms 0178360671. Koleksi tudung boleh tengok di www.sofeacollection.co.cc  
  12. Hazry - Sun 29/Aug/2010, 10:18pm
    Kedaikita. Kedai baju/butik saya sedang dlm pengubahsuaian dan mencari stock baju kurung perempuan, blouse etc. Berminat sila hantarkan gambar2 pakaian yang hendak dijual.Terima Kasih
    hazri_zam@yahoo.com  
  13. Win 2 - Wed 1/Sep/2010, 12:42am
    sesiapa ada menjual kain kebaya yg belum dijahit/siap.tolong email winwin7981@yahoo.com  
  14. Aslam 2 - Sat 17/Dec/2011, 2:57am
    letak di kedai saya di downtown cheras..0173976270  
Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)