Mencari Peniaga/Student di IPTA/IPTS/Kolej untuk JV 100% Modal di Sediakan
Wan2013 - Fri 6/Sep/2013 2:59pm [Last Comment]
hai perniagaan kami mencari peniaga / sttudent yang ingin berniaga di kawasan dalam kolej atau university..

100% modal dan peralatan di sediakan

- syarat

ada tapak dalam u atau kolej
da dapat kebenaran pihak koleh untuk berniaga.

hubungi websitesayastaff@yahoo.com.my

Niche: Iklan Terbuka
 
1. Wan2013 - Fri 6/Sep/2013, 3:03pm
dengan lebih ringkas kami sediakan modal dan kelengkapan, anda run sahaja.. untung boleh di bincang percent pembahagian.. nak partner yang serius sahaja.. kami ada bajet untuk 10 lokasi bagi sesi pertama. yang penting anda dah ada tapak dalam university atau kolej yang dah dapat kebenaran pihak berkenaan.. skop niaga dari kelengkapan student , makanan dan minuman sahaja.  
2. Jaya 5 - Fri 6/Sep/2013, 3:46pm
perminat untuk niaga.....tolong contact saya 0126303991 email: devina75@yahoo.com  
3. Farah Emida - Fri 6/Sep/2013, 5:16pm
sy berminat...boleh email detail lengkap cara utk mulakan bisnes ni?? & area mne yer... email sy farahemida@yahoo.com.. ten q  
4. Wan 1166 - Fri 6/Sep/2013, 5:40pm
salam. boleh tahu lebih lanjut tentang produk2 utk perniagaan ini.saya mempunyai kedai yang belum dibuka lagi dalam kampus.email syazwansaad69@gmail.com  
5. Wan2013 - Fri 6/Sep/2013, 7:27pm
wsalam tq kpd yang berminat.. ok konsep kami adalah kami sediakan modal anda run sahaja.. produk yang utama sekarang makanan dan minuman.. contoh : gerai air, ice blended, nasi bajet, ayam goreng, burger.. kalau nak share partner untuk gerai makan lagi bagus.. kami akan ke tempat anda untuk bincang dan sain kontrak asal pihak anda sediakan tempat dan sedia untuk jalankan perniagaan tersebut..  
6. Jaya 5 - Fri 6/Sep/2013, 7:46pm
area mana?, minat buat business makanan dan minuman. bila nak jumpa?  
7. Wan2013 - Fri 6/Sep/2013, 8:30pm
jaya 5 dah ada tapak di mana-mana institut pengajian?  
8. Mohd Fazril - Sat 7/Sep/2013, 12:02am
kalo ade ruang niaga untuk jual topup dan aksesori handphone boleh berhubung dengan saya . . 100% modal

peendinx@yahoo.com.my  
9. Tekuniaga - Sat 7/Sep/2013, 1:29am
en.wan,,,kalau ada tapak niaga berhampiran kolej atau ipT...mcmana...spt di asrama atau berdepan kawasan ......cer citer...  
10. Leeza Razali - Sat 7/Sep/2013, 1:51am
Salam..nk duit free x? Yg best x yah modal n free register...nak tau click link nie
http://MegaStoon.Com/?share=37012  
11. Aliff Ashraf 2 - Sat 7/Sep/2013, 1:59am
salam..tumpang iklan..saye ade promot unifi dan streamyx..boley juga call kami di no 0147598473..alep..  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..