Mencari Pengilang/Pembekal/Pemborong Telur - Terengganu
Tarnimi @ DNAMIE LEISURE & TOUR SDN BHD - Mon 31/Mar/2014 12:52pm [Last Comment]
Assalam

Disini saya sedang mencari para
pengilang/pembekal/pemborong telur (pelbagai jenis) untuk mendapatkan sebutharga dengan harga yang serendahnya. Saya dalam perancangan ingin menjalankan perniagaan pembekal telur di kawasan/kampung saya. Oleh itu saya memerlukan supplier yang betul2 boleh memberikan harga yang rendah kepada saya..

Sekiranya anda adalah supplier sila email ke: minami107@gmail.com

Niche: Pembekal Telur | Pembekal Barang Runcit
 
1. Siti Fazelah Che Lam - Mon 31/Mar/2014, 1:01pm
di mana lokasi anda???  
2. Tarnimi - Mon 31/Mar/2014, 5:04pm
lokasi saya di Besut terengganu...  
3. Tarnimi - Tue 1/Apr/2014, 12:15pm
Mencari Pengilang/Pembekal/Pemborong Telur  
4. Asri 56 - Thu 10/Apr/2014, 11:01am
Salam tuan rumah.... jikalu tuan berminat n nak dtg sendiri di selangor.... kami akn bg special harga....hubungi 0139882680...asri  
5. Tarnimi - Fri 2/May/2014, 12:50pm
Asri...senyap jer bila Whatapps...Selangor dimana yer  
6. Saiful Abdul Malek - Mon 12/May/2014, 11:52am
As salam. Minat tak kalau membekal telur separuh masak segera? Tak perlu masak, telur makan aja. Produk bumiputra. Bole call / whatapps / sms 012-6672709 @ email: sbahri73@gmail.com  
7. Nasir 100 - Mon 19/May/2014, 3:38pm
Salam,,saya pembekal telur pada skala besar jika berminat blh call sy 0179047722. Harga boleh runding dan penghantaran boleh diuruskan.  
8. Abdul Aziz 45 - Sat 24/May/2014, 12:04am
Tarnimi.brapa harga yg awak harapkan?
Saya ada kawan saya ada stor telur di area kb.sila nyatakan harga.call 01117813869  
9. Tarnimi - Tue 3/Jun/2014, 10:20am
Saiful: x fikir lagi utk membekal telur sparuh masak.
Nasir: boleh saya tahu area mana? atau boleh email sebutharga kpa saya?
Abdul Aziz: hahah saya mesti nk harga rendah sbb saya nk jadi pembekal di kawasan saya..stor telur tu kat mana? bleh en.aziz bagi seburharga dulu kat saya..msg ke 0179715386 or email.  
10. Asri 56 - Sun 6/Jul/2014, 12:37pm
Salam..kpd encik tarnimi... maaf kelewatan membalas whatsp...  
11. Maro 2 - Tue 31/Mar/2015, 3:55pm
salam.. saya kamarol ali menjual telor itik segar dan mentah di sekitar kawasan kuala terengganu.. untuk keterangan lajut sila hubungi saya di talian 0173713537  
12. Mawardi 8 - Sun 5/Apr/2015, 3:35pm
Slm..saya mawardi..menjual telur itik mentah di sekitar kota bharu...mencari pemborong tetap.
Pengeluaran sehari 50 biji..
Sebiji telur itik mentah Rm0.50..
Berminat..blh hubungi 0145010961.whatsapp  
13. Siti Salwa 10 - Sun 19/Apr/2015, 4:29pm
Dah dpt ke blom?  
14. Azman 597 - Sun 5/Jul/2015, 9:24am
telur gred a ..33 sen sebiji...min 200 papan...gred c ...26 sen sebiji....min 200 papan....cal 0122467098  

Page 1   (Total 14 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..