Mencari Pengedar Satay Ikan/Lok Ching Keluaran Muslim Dari Kelantan
Mia Alina @ halawatul timur trading
Tue 3/Jun/2014 12:55pm [Last Comment]
Pengedar satay ikan atau lok ching di perlukan di seluruh negara..
menjanjikan keuntungan berganda2..terutama bg peniaga pasar malam,pasar tani,ekspo,pebgusaha restoran atau jualan di depan sekolah.Rasanya yg sedap dengan sos istimewa manis dan pedas pasti akan menjadi kegilaan ramai...biasanya satay ikan ni ada kt kelantan je..

Sesuai jugak bg mereka yg ingin mengadakan jamuan/parti..barbekue...cpt masak,sedap n boleh d makan begitu shj

min order 1000(klu niaga sehari je dh abis ni,mau x cukup)harga termasuk sos manis n pedas

penghantaran hanya boleh di lakukan meggunakan bas ekspress shj..

untuk sebarang pertanyaan sms 0139594841(annie)

Niche: Bisnes Satay | Bisnes Pasar Malam
 
1. Norhamiza Bt Hamdan - Tue 3/Jun/2014, 11:31pm
Sy bminat..bole emel sy di mizahamdan47@gmail.com
Dn ni no sy 0182288682  
2. Alisa - Fri 6/Jun/2014, 11:01am
sila email ke rudysharwaliy@gmail.com  
3. Amie 7 - Fri 6/Jun/2014, 11:37pm
Email amie_2083@yahoo.com  
4. Ain Faqihah Trading - Sat 7/Jun/2014, 5:52pm
Salam..saya pembekal satay mentah siap untuk dibakar dan otak2 di sekitar Melaka..harga istimewa..tiada contract..penghantaran percuma..jika berminat boleh test dahulu..sample akan diberikan..
Whatsapp : 019-2878998  
5. Roziah Isa - Sun 8/Jun/2014, 3:39pm
Salam,
Ingin menjana wang untuk hari raya ni,
Ia amat mudah dan santai....
Dgn usaha yg tinggi...pasti hasilnya lumayan
Untuk maklumat lanjut....
Sila link -
http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=14249  
6. Mia Alina - Mon 9/Jun/2014, 1:33am
u ols saya dah anta emel..rebut peluang ni ea  
7. Mia Alina - Mon 9/Jun/2014, 1:59am
DAPUR PEMANGGANG MENGGUNAKAN GAS UNTUK SATAY IKAN,HOTDOG,DGG BURGER,DLL(STEAMBOAT BAKAR)RM230 TERMASUK KOS PENGHANTARAN..SENANG GUNA DAN MENJIMATKAN..EMEL ATAU SMS/CALL  
8. Norpaida Paisal 2 - Thu 24/Jul/2014, 10:05am
area mana ni? sabah bole?  
9. Ksereload - Sat 9/Aug/2014, 8:34pm
emel detail blh.. han3alah@gmail.com  
10. Mar 33 - Tue 19/Aug/2014, 11:44pm
email detail hanyadiriku@hotmail.com  
11. Rika Fitriyani Binti Ali Umar 2 - Fri 22/Aug/2014, 6:02pm
email kan sy rikafitriyani91@gmail.com  
12. Eja 104 - Tue 26/Aug/2014, 2:56pm
berminat
.. email please eja_danish@yahoo.com  
13. Mia Alina - Tue 2/Sep/2014, 6:59am
please sms/wasap/col..  
14. Mohamad 19 - Thu 25/Sep/2014, 5:31pm
email pada saya detail termasuk dgn gmbar alat pemanggang gunakan tong gas skali.
feer29@yahoo.com  
15. Busyra Collection - Fri 10/Oct/2014, 10:25pm
Salam..sy berminat..boleh email kt amsyarhaleem@gmail.com  
16. Mia Alina - Tue 14/Oct/2014, 1:45pm
Sesiapayg berminat tlg sms/wasap sy terus..sb kat sini sy jarang tgk  
17. Mcdmamat - Wed 10/Dec/2014, 11:55am
saya berminat boleh email
rafidahmamat@gmail.com  
18. Rosliza 9 - Thu 25/Dec/2014, 8:31am
Salam saya ada membekal sate ikan ori kelantan.orang thailand buat.terdapat sos manis dan pedas.harga untuk 100cucuk Rm25 tidak termasuk pos.bagi yang ingin jadi dalam kuantiti banyak boleh sms @ call saya 014-8301219 fadli untuk bincang harga.kalau penghantaran dalam kuantiti yang banyak kita boleh guna khidmat bas ekspres.boleh jimatkan kos penghantaran.  
19. Marina 100 - Tue 13/Jan/2015, 9:04pm
salam.sy berminat.email sy ennamarina@yahoo.com
0172920895  
20. Marina 100 - Tue 13/Jan/2015, 9:18pm
Pembekal sate ikan area ipoh ada tak
whatsapp 0172920895  
21. Zalle - Wed 21/Jan/2015, 11:17pm
sy bermint wsp @ msg dtl tk
0133685384 zalle  
22. Asue Avy - Tue 31/Mar/2015, 1:44pm
sy mencari pembekal lock ching area selangor 0122789760  
23. Qawwamah - Sat 2/May/2015, 7:54am
Kalo 1000 cucuk brapa ya harga? Emelkan sy

Skyblue_virgo92@yahoo.com  
24. Idaham 2 - Sun 9/Aug/2015, 1:20am
wassp sy 0123390604
1000 cucuk brape  
25. Alisa - Tue 1/Dec/2015, 8:48pm
Saya pembekal kuah. Wasup di 01119427008  
26. Sophia Selamat - Sun 31/Jul/2016, 3:54am
salam. saya mencari pembekal lok ching sosej bakar yg ada pulut bagai tu. sangat popular di kedah/thailand. boleh contact saya 010 519 8976  
27. Alif Imran - Mon 17/Oct/2016, 2:13am
Assalamulaikum....sy ada bekalkan satay ikan secara borong rm19.00 untuk 100btg..min order 1000btg sekali kuah pedas/manis..boleh kol/wsp sy untuk dil..01113180887  
28. Mohd Izzat Bin Mat Yaacob - Sun 23/Oct/2016, 4:27am
Assalamuaallaikumm saya membekal lok ching fresh dari kelantan dengan hrga borong dan pukal
Minima order 1000 cucuk(1 set 100 cucuk rm 16)
Untuk detail call saya what app saya
019 2462441 izzat
013 2766325 zali  

Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..