Mencari Pengedar Produk Madu Lebah Hutan (Tualang)
Daniel Haiqal @ Kyuju Herbs And Health - Sun 23/Sep/2012 8:38am [Last Comment]
Kami ingin membuka peluang kepada yang berminat untuk menjadi pengedar madu lebah hutan (Tualang) keluaran syarikat kami. Madu 100% asli dan 100% Money Back Warranty ditawarkan untuk jaminan keaslian produk.

80%madu tualang dalam pasaran adalah PALSU, berhati-hatilah...

Niche: Pembekal Madu | Pengedar Produk Kesihatan
     
  1. Daniel Haiqal - Sun 23/Sep/2012, 8:39am
    boleh hubungi saya di no: 016-7799769 / 010-6666963  
  2. Sharil Azmi - Sun 23/Sep/2012, 8:49am
    detail syarikat kpd sy...ariel2362@gmail.com  
  3. Daniel Haiqal - Sun 23/Sep/2012, 9:00am
    saya dah email. tq  
  4. Ahmad 104 - Sun 23/Sep/2012, 12:36pm
    Tolong email dgn detail: ahmadozul@yahoo.com  
  5. Azidandon - Sun 23/Sep/2012, 10:48pm
    Tolong email detail ke: azidandon@yahoo.com.my  
  6. Mohd Azlan B Osman - Tue 25/Sep/2012, 11:43am
    Salam.Saya berminat menjadi pengedar.boleh email detail kpd saya lanz_blinkz2yahoo.com atau kol 0193486093 (lan).t.q  
  7. Anr - Wed 26/Sep/2012, 1:45am
    Apa kelebihan madu ni berbanding madu dari timur tengah, spt madu bunga habbatussauda dan yg lain2??

    Apa nama syarikat Tuan??  
  8. Jutawan Kaya - Sat 29/Sep/2012, 9:58pm
    SMS INFO KE 013-3606106 YA. TQVM!  
  9. Rult - Sun 30/Sep/2012, 1:43pm
    Saya berminat menjadi pengedar.boleh email detail kpd saya rult90@yahoo.com  
  10. Wan 181 - Mon 1/Oct/2012, 11:34am
    email kat sy
    wanbahri@gmail.com  
  11. Cthanum86 - Tue 2/Oct/2012, 3:53pm
    email detail kt saya

    emaisape@yahoo.com  
  12. Izz 16 - Tue 2/Oct/2012, 10:55pm
    tolong email saya: izzprops85@gmail.com  
  13. Muhamad Yusoff Che Daud - Wed 3/Oct/2012, 11:26am
    tolong email usopbayu66@gmail.com  
  14. Khairul 134 - Fri 5/Oct/2012, 6:20am
    Berminat. Tolong email kepada saya di anwar_atlas@yahoo.com.my  
  15. Rosalizi - Wed 10/Oct/2012, 2:17pm
    Salam. Saya minat nak jual madu tu sebab saya adalah pembekal susu kambing segar. 019 2634359 (rosalizi). susukambing-rosalizi.blogspot.com  
  16. Siti Norhafizah - Tue 16/Oct/2012, 12:26pm
    boleh hubungi saya dan letak di kedai suami saya  
  17. Kimi06 - Tue 6/Nov/2012, 1:38pm
    email detail ke addy.ibrahim@gmail.com  
  18. Mohd Hafiz Bin Mohd Noor - Wed 7/Nov/2012, 1:33pm
    saya berminat
    sila email detail ke
    mhmn66@yahoo.com  
  19. Faez 8 - Wed 7/Nov/2012, 7:52pm
    siapa ada kenal dengan pencari madu lebah?? saya ingin menuntut ilmu..0177860095  
  20. Daniel Haiqal - Sun 11/Nov/2012, 12:00am
    Maaf, lama tak bukak majalah.com ni.
    semua detail sy dah email.

    untuk info lanjut, boleh call saya di talian:
    012-7273979

    kepada mereka di sekitar JB, boleh terus berjumpa dgn sy di kiosk sy. (Tesco Kulai atau Tj Mart Saleng)  
  21. Daniel Haiqal - Sun 11/Nov/2012, 12:08am
    Saya adalah pengeluar madu tualang asli yg dijamin keaslian dan menawarkan 100% money back warranty kepada pelanggan di atas keaslian madu kami.

    Objektif saya mengeluarkan madu tualang adalah untuk membentuk generasi yg mengamalkan madu. Ini adalah kerana 80% madu tualang di pasaran adalah palsu.

    Ibn Sina pernah berkata: "Mereka yang berumur 40 tahun ke atas, WAJIB baginya meminum madu. Madu bukan hanya makanan Jasmani, tetapi Madu juga adalah makanan rohani"

    Kami adalah pengeluar dan bergerak aktif dgn ekspo2 di sekitar johor bahru.

    Harga pasaran: RM60

    Keuntungan:

    3 carton = 35% (harga modal: RM39/botol)
    6 carton = 40% (harga modal: RM36/botol)
    9 carton = 45% (harga modal: RM33/botol)
    10 carton ke atas = 50% (harga modal: RM30/botol)

    1 carton = 12 botol.

    Terima kasih dan semoga perniagaan saudara lebih berjaya...

    tel:
    012-7273979
    www.saudagarmadutualang.blogspot.com  
  22. Khaz 2 - Fri 16/Nov/2012, 11:23pm
    lubban, kemiyan arab, olibanum..
    untuk dijual..
    hubungi 0133256103  
  23. Syed Haron 2 - Mon 26/Nov/2012, 10:09pm
    sy berminat hubungi sy shnsn679@yahoo.com  
  24. Syed Haron 2 - Tue 15/Jan/2013, 11:11pm
    sy ada membekalkan madu lebah tualang 100% asli dari hutan.
    HUBUNGI SY 0137639981  
  25. Suzairi - Mon 24/Jun/2013, 3:27pm
    boleh email saya jery89@gmail.com or sms saya 0127256034  
  26. Jon 7 - Wed 18/Oct/2017, 1:53pm
    Tumpang...
    Saya nak cari madu kelulut dari johor....
    dan dgn jenama sendiri... ada sesiapa dapat supply pada saya boleh whatsapp di +6598377836  
Page 1   (Total 26 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Cara Berniaga Mee Goreng yang Paling Lumayan
Bagaimana nak berniaga di gerai makan sebenarnya. Adakah perlu kita membuat berpuluh-puluh menu. Atau cukup dengan hanya satu menu sahaja, tapi dibuat dengan begitu sedap? Kami ke Hameed Pata Mee Sotong di area Padang Kota Lama di Georgetown Penang. Ikuti episod menarik ini :-)
Nasi Kandar Penang: Deens Maju Georgetown & Deen Jelutong Memang Power!
Trip ke Pulau Pinang mencari Nasi Kandar yang popular untuk dicuba. Apakah yang membezakan Nasi Kandar dengan Nasi Gulai biasa? Benarkah ada lebih 100 Restoran Nasi Kandar di Penang? Ikuti explorasi kami di Pulau Pinang mencari jawapannya :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)