Mencari Pengedar Product 'Poop Alarm'
Norfaezah 2 - Sat 11/Sep/2010 10:51pm [Last Comment]
Sy mencari pengedar product baru yg sy bawa dari Korea.Poop Alarm dari Korea ialah barangan bayi atau utk org tua yg memakai pampers.Ia adalah alat seperti alarm yg berbunyi utk penggunaan pampers yg maksimum.Ia berbunyi sehingga pampers baru ditukarkan.Jangka hayat bateri selama setahun.Selamat digunakan dan pertama di Malaysia.Kepada yg berminat sila email kepada sy utk sy hubungi anda

nor_faez29@yahoo.com

Niche: Kedai Ibu Dan Bayi | Pemborong Lampin
     
  1. Azlan 26 - Sun 12/Sep/2010, 2:16am
    berminat. sila email kpd saya
    azl_el82@yahoo.com  
  2. Aizul Amrin Ahmad - Sun 12/Sep/2010, 3:25am
    cik , email kan detail ke aicatio@hotmail.com  
  3. Cy Blogstore - Sun 12/Sep/2010, 5:49am
    sila email ke cyblogstore@gmail.com  
  4. Abdul Rasid - Sun 12/Sep/2010, 11:36am
    plss emel to me too..
    rasidabdul@gmail.com  
  5. Wan 18 - Tue 14/Sep/2010, 4:08pm
    berminat untuk dapatkan maklumat lanjut. emel one_fazlina@yahoo.com  
  6. Stephanie Petrus - Wed 15/Sep/2010, 7:54pm
    haii...boleh tolong email kan sya stephanie_eddie@yahoo.com
    3ma kasih.  
  7. Sri Lia - Thu 16/Sep/2010, 11:54pm
    sangat berminat boleh hantar email tak kat sri_lia@hotmail.com. tq  
  8. Haizam - Fri 17/Sep/2010, 12:56pm
    emailkan kat saya jugak mrj11@yahoo.com  
  9. Ommi - Mon 20/Sep/2010, 11:39am
    emelkan pada sy juga....
    ke june_sesuai@gmail.com  
  10. Zam 17 - Wed 22/Sep/2010, 8:46am
    minta email detail pada saya zam6419@yahoo.com.Kalau boleh sertakan gambar sekali tq  
  11. Norfaezah 2 - Wed 22/Sep/2010, 1:13pm
    Thanks for ur respon...i will email the details  
  12. Elly 3 - Wed 29/Sep/2010, 5:11am
    emailkan pd sy museqeeto@yahoo.com  
  13. Zam 11 - Thu 30/Sep/2010, 12:49pm
    emailkan kpd sy dgizam@yahoo.com.my berserta pic sekali ok.tq  
  14. Norfaezah 2 - Sat 9/Oct/2010, 2:11pm
    For more information pls go to our manufacturer web page http://www.lokas.co.kr/ENG/products03_02.html  
  15. Ida Shida - Mon 11/Oct/2010, 8:33pm
    saya juga berminat sila emeil kpd saya juga  
  16. Naztassha - Tue 12/Oct/2010, 11:22am
    boleh beli 1pc tak?berapa harga..tq, im frm sabah.  
  17. Norfaezah 2 - Fri 15/Oct/2010, 3:00pm
    Boleh sy tahu apa email Ida Shida?  
  18. Norfaezah 2 - Fri 15/Oct/2010, 3:02pm
    Boleh kalau nak beli sbg sample RM30.Sila bg alamat anda kepada email sy.Sy akan poskan barang tersebut.  
  19. Norfaezah 2 - Fri 15/Oct/2010, 3:06pm
    For more information pls go to our manufacturer web page http://www.lokas.co.kr/ENG/products03_02.html  
  20. Mawi - Thu 4/Nov/2010, 1:41pm
    berminat
    emailkan
    cbc546@yahoo.com  
  21. Lynda Khairuddin - Mon 22/Nov/2010, 2:55pm
    emel me at sayangkulyn@gmail.com  
  22. Norfaezah 2 - Mon 11/Jul/2011, 4:45pm
    Sesiapa yg berminat sy bersedia utk delivery.  
  23. Halimbeauty - Tue 6/Mar/2012, 4:52pm
    berminat lar emel saya halim_beauty@gmail.com  
  24. Mohd Fauzi Salman - Tue 6/Mar/2012, 5:01pm
    emailkan ke foji_grunge@yahoo.com TQ  
Page 1   (Total 24 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Terbongkar! Lokasi 8 Sate Sedap di Kajang
Bandar Kajang tempat bermulanya perniagaan sate di Semenanjung Malaysia. Dipelopori oleh Hj Tasmin dan Hj Rono bin Sakiban (adik beradik) yang datang dari Pulau Jawa sekitar 1911-1917. Ikuti pengembaraan kami menerjah beberapa lokasi sate yang sedap di Kajang dan menyingkap sejarah silam satay nya.
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)