Mencari Penganjur Treasure Hunt & Team Building
Cikonan - Fri 8/Jul/2011 11:09am [Last Comment]
Hai...

Saya sedang mencari syarikat yg boleh menganjurkan 'treasure hunt' dan juga 'Team Building'.

Sila emel kpd saya di ajakdetun@gmail.com berserta dengan 'quotation', website dan contact / emel utk dihubungi kelak.

Terima kasih.

Niche: Sukan Berkumpulan | Pengurus Majlis | Pakej Pelancongan
 
1. Noor0406 - Fri 8/Jul/2011, 11:23am
En/puan boleh call 012-9100330 Mudzaffar Shah team building/treasure hunt boleh diadakan di area Janda Baik Pahang.  
2. Hasliza 8 - Fri 8/Jul/2011, 2:50pm
call this no. untuk dapatkan harga terbaik. 019-6854 619/016-330 3671(naissam)
email : Inquiry@Fitnrg.com.my  
3. Azman 103 - Fri 8/Jul/2011, 7:31pm
perlukan more info...azm820@yahoo.com...azman1033707832  
4. Yus 35 - Sun 10/Jul/2011, 4:22pm
klu ader nk bercuti kt melaka blh stay kt HHHomestay - penjimatan sehingga 50% - kol 019 3377885  
5. Waja - Sun 10/Jul/2011, 10:08pm
salam
saya ada mascot twetty,bear and mickey...mascot tuk tarik pelangan dan ceriakan promosi majlis anda...boleh tarik pelanggan n kanak2..lain dari yg lain..
promosi perniagaan anda..majlis khawen,tunang birthday party...
call 0192382142 warisan_62@yahoo.com  
6. Ima 32 - Mon 11/Jul/2011, 12:42am
sya boleh dapatkan awk di Putrajaya Team Building & Shah Alam.. Flying Fox adventure and cycling...Please contact me at 0175860319 or email: aerozz_win@yahoo.com  
7. Azhar 45 - Mon 11/Jul/2011, 4:18pm
kami menyediakn team building dan treasure hunt terbaik punya..bole contact 013 2044711 atau layari blog kami utk info lbih lnjut http://pelanginatureheritage.blogspot.com/  
8. Hafiz Yu - Tue 12/Jul/2011, 1:03pm
boleh tnye ble nk diadakan team building? Contact: Ayu 0132285659  
9. Msnur - Thu 14/Jul/2011, 11:01am
Kami pernah menjadi penganjur treasure hunt tuk TM Trg... sampai ke Haatyai, Thailand. The best TEAM..mmg best. mungkin anda juga berpeluang merasa pengalaman yang sama. Berminat contact:098596641/0132449605  
10. Onestopseller - Thu 28/Jul/2011, 2:35pm
Hi Cikonan,
saya ada menyediakan servis untuk menguruskan segala event.
kami akan cuba mendapatkan pakej yang berpatutan untuk ada dari segi kehendak citarasa anda dan sebagainya.
caj yang akan dikenakan adalah rendah dan berpatutan..
hubungi kami untuk mendapatkan servis kami : onestopseller@gmail.com  
11. Eryn 3 - Fri 29/Jul/2011, 8:49am
cuba perkhidmatan kami harga yg amt resnble, perunding acara yg berpengalaman dengan even besar memberi khidmat nasihat dan cadangan hubungi srievent H/P 012-2665641  
12. Zamali - Thu 13/Oct/2011, 10:17am
Fitness Team Building lain dari yang lain...sila hubungi 016-3666987( Zamali) website www.fitnrg.com.my/  
13. Eila 17 - Mon 21/Nov/2011, 6:45pm
jika berminat nk buat team building skali ngn offroad experience bleh PM sy..
Company sy mmg handle team building n 4x4 program..trainer sume bpengalaman dari Petronas Adventure TEAM dan Malaysian 4wheelers

eila_lala89@yahoo.com
017 3015257  
14. Akmal 31 - Wed 21/Dec/2011, 9:00am
Saya dari Blackwind Adventure Team(BAT 4x4)..Company saya memang handle team building and 4x4 program.Pernah mengendalikan program kepada UNIKL,KUIS,SUK,Jabatan Belia Selangor,SMART.

ponpakya@gmail.com
016 9649345  
15. Greatevents 06 Yahoo Com - Fri 6/Apr/2012, 1:49am
Kami mencari syarikat/individu yang berpengalaman utk mengadakan treasure hunts utk TM Berhad di sekitar JB....syarikat yg berminat sila hantar brief proposal dan budget treasure hunt tersebut selewat lewatnya 6 april 2012 sebelum jam 8 PM ke greatevents_06@yahoo.com .Call 0177771005 utk sebarang pertanyaan.  

Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..