Mencari Pemborong Wide Shawl Cotton Murah
Hafizah Idris - Tue 29/Oct/2013 11:43am [Last Comment]
salam.. saya fizah. sesiapa yg ad menjual wide shawl cotton dgn harga murah. tlg contact sy, fizah0702@yahoo.com

Niche: Pemborong Tudung
 
1. Eriefa - Wed 6/Nov/2013, 4:31pm
salam fizah..saya ada menjual wide shawl secara borong..boleh emailkan ke irdina_effa@yahoo.com/sms/whatsaap effa 017-929 9190  
2. Melrose Fashion Beauty - Wed 6/Nov/2013, 8:47pm
boleh tahu tak budget murah tu berapa, what is your budget price? thank you.  
3. Munamunira - Thu 7/Nov/2013, 2:54pm
salam, saya pembekal wide shawl cotton..boleh beli sevara borong..harga sgt murah n berbaloi..corak paisley,rama2 dan macam2 lagi..sila text sy ya.. 010-220 591 terima kasih..  
4. Nadiahashim - Thu 7/Nov/2013, 9:58pm
saya juga mencari pemborong..sila emel saya.. nadiahashim91@gmail.com  
5. Hannah 14 - Wed 13/Nov/2013, 10:18am
ASSALAMUALAIKUM, KAMI PEMBEKAL WIDE SHAWL PRINTED DAN CRUMPLE WIDE SHAWL. HARGA BORONG RM10/PCS & FREE POSTAGE ! SMS 013 9183472 ATAU LAYARI -->> https://www.facebook.com/CoveREDbyHannahHilal  
6. B mine Collection - Tue 10/Dec/2013, 11:33am
salam kami pembekal wideshawl cotton , wideshawl chiffon , crumple plain , crumple printed dan byk lg wideshawl serta aneka tudung terkini , hanya serendah RM10 , boleh wasap saya 0146453980 TQ  
7. B mine Collection - Thu 16/Jan/2014, 4:12pm
Assalamualaikumm,
Kami sedang memgadakn promosi ..
wideshawl plain cotton rm180
wideshawl printed cotton rm200
crumple shawl plain/printed rm180
harga sekodi ada 20helai

*for order wasap 0146453980  
8. Wawa 263 - Wed 22/Jan/2014, 10:03am
salam..sy mencari pembekal wide cotton shawl juga...berminat utk borong...mohon sape2 yg pembekal , emailkn kpd saya
wabeautyeshoppe@gmail.com..hp no skg tgh problems xdpt nk wassup .. urgent mencari pembekal termurah wide cotton shawl ! tq :)  
9. Masyi - Sat 25/Jan/2014, 9:26am
sy mencari pembekal wide cotton shawl dan tudung juga...berminat utk borong...mohon sape2 yg pembekal , emailkn kpd saya. normasyida@yahoo.com @ 0127501004.. klau dapat segera lagi baik  
10. Jia Shamsuri - Wed 29/Jan/2014, 2:55pm
Salam ..

Saya juga ingin mencari pembekal untuk tudung-tudung especially wide shawls . Sangat berminat untuk membeli secara borong .

Kepada sesiapa yang boleh membantu .. boleh email kepada saya jiashamsuri@gmail.com .

Terima kasih .  
11. Sahat s Daughter - Thu 30/Jan/2014, 6:24pm
Assalam,sy ada menjual borong pelbagai jenis tudung terkini .. harga terbaikk daripada kilang , antaranya ialah WIDE SHAWL PLAIN RM180 sekodi,WIDE SHAWL PRINTED RM200 sekodi,BAWAL SAKURA RM235 sekodi .. berminat bole wasap 0177087270 :-)  
12. Sandy 7 - Wed 5/Feb/2014, 11:05am
emailkan catalog
fathehashaharudin@yahoo.com  
13. Lidia Saedon - Tue 11/Feb/2014, 6:55pm
saya pun berminat ..kalau boleh email kan..ye ..saya x de whatsapp =)
lidiasaedon133@gmail.com  
14. Zura 212 - Wed 12/Feb/2014, 11:31pm
jemput singgah instagram hijabbynzack
plain wide shawl rm9/1pc
borong plain wide shawl rm160
material cotton viscose 2m x 1m
borong plain chiffon rm110
material chiffon
email saya zura.zircon18@gmail.com  
15. Eleena 4 - Wed 19/Feb/2014, 12:09am
salam,sy bminat nk bli borong..harap pembekal dpt anta pada email sy juga.shaeina_05@yahoo.com..terimakasih.:)  
16. Bob 94 - Wed 26/Feb/2014, 12:21am
Kami pembekal wide shawl secara retail dan wholesale...kami bekalkan wide shawl pelb jnis corak dn plain dengan harga yg sgt murah berbanding harga pasaran

1pcs-rm10
1kodi(20pcs)-rm160
Cod-putrajaya/cyberjaya
Postage pun boleh...

Sebarang pertanyaan sila:

Whatsapp:0137005566
Email:reenasulaiman@gmail.com
Instagram:reenasulaiman

Anda pasti berpuas hati membeli dgn kami

#mention majalah.com semasa whatsapp/ig/email

#pelbgai corak terbaru di pasaran  
17. Masz Zare - Sun 9/Mar/2014, 1:38pm
Sy berminat nak beli borong wide shawl..email pd sy juga azwin25@hotmail.com  
18. Farhana Rahmat - Thu 20/Mar/2014, 6:45pm
salam, saya sedang mencari pemborong tudung terutamanya wide shawl.urgent.
pls email namasayafarhanarahmat@gmail.com
thnks  
19. Wan Nurleana - Tue 1/Apr/2014, 1:50am
Saya mencari wide shawl dan tudung2 yang beraneka jenis untuk diborong :)

Atau mana-mana pihak tuan perlukan dropship jugak boleh contct saya


Whatsapp : 016-5146214
Email : wannur_94@yahoo.com

Asap  
20. Nasyitah Rusli - Mon 7/Apr/2014, 2:35pm
Salam.. Saya mencari pemborong wide shawl, chiffon shawl, dan tudung bwal... Urgent.. Pls email: nasyitah.rusli@gmail.com  
21. Suziana 15 - Tue 8/Apr/2014, 11:21pm
salam.. saya mencari wide shawl pelbagai corak yg latest. pls email suzymerah@yahoo.com. urgent. ASAP  
22. Sabrina 63 - Wed 16/Apr/2014, 12:33am
Salam, saya pemborong wide shawl, half moon, tudung bawal corak. Kedai saya di jalan TAR, blh pm saya utk harga borong dan penghantaran di sediakn. Whatapps saya :- 013-6490144  
23. Mama Aisy87 - Wed 16/Apr/2014, 12:49pm
kami embekal tudung ala f**** yg mendapt sambutan pada hrga terendah...kualiti terbaik..whatsap sy 0167011461


rm 38 sehelai...utk 10 pcs..  
24. Auh58 - Mon 21/Apr/2014, 4:30pm
Salam saya berminat untuk beli wideshawl secara borong . Boleh whatsapp saya harga yang anda tawarkan untuk wideshawl borong 0164935810  
25. Bobby 13 - Tue 22/Apr/2014, 1:14am
Salam saya berminat untuk beli wideshawl plain secara borong. Boleh whatsapp saya harga yang anda tawarkan untuk wideshawl borong 0193681538 @ email karibie10@gmail.com  
26. Tudung Sweet Aryan - Wed 23/Apr/2014, 2:13pm
kami menjual wideshawl cotton murah. hanya rm85 untuk 10 helai, RM170 untuk 20 helai, semua termasuk postage.
email to tudungsweetaryan@gmail.com  
27. Annyssah Rahman - Fri 25/Apr/2014, 12:59pm
kami menjual wide shawl, chiffon shawl and bawal dengan harga terendah. Jom ke fb page kami https://www.facebook.com/Bawal5Shawl7official

Call, text, whatsapp : +60102144486  
28. Marini 10 - Fri 25/Apr/2014, 7:50pm
borong wideshawl design baru
whatsapp 0137444181  
29. Murahborongvietnam Com - Sat 26/Apr/2014, 11:08am
MURAH BORONG SHAWL HALFMOON
MURAH BORONG TUDUNG FAREEDA
MURAH BORONG BAJU KURUNG VIETNAM
MURAH BORONG JUBAH, TELEKUNG, BLOUSE

WHATSAPP: 0084.966.194.460
WWW.MURAHBORONGVIETNAM.COM  
30. Orang Baru 3 - Sun 27/Apr/2014, 11:15am
Harga wideshawl RM160 sekodi.
Sekodi ada 20pcs.Minimum pembelian adalah sekodi utk dapat harga seperti diatas.

Postage fee RM15 semenanjung.
RM20 sabah sarawak.

So total RM175 sm, RM180 ss.

Setiap corak biasanya ade lebih 6 color means design sama color je lain..

Boleh mix design tetapi all color yg ade dlm design yg dipilih kena beli.

Sekiranya nak beli sikit,harga RM10 per pcs dan postage fee RM6 utk 1-4 pcs shawl.

Boleh follow instagram :reenasulaiman n like fb Reenasulaiman untuk tgk design.



Klu xde ig nt rina fwd gamba kt awk ye..

Tq kerana berminat..

Ape2 pun boleh whatsapp rina kt no no 013-7005566  
31. Atiena 2 - Sun 27/Apr/2014, 3:52pm
sya juga nk cri pemborong wide shawl paisley.. msg sy 0194166991  
32. Syafinaz 15 - Mon 28/Apr/2014, 12:08pm
salam saya mencari pemborong tudung bawal ,wideshawl, chiffon shawl, dan segala bentuk shawl dan bawal yang mengikut trend terkini.

boleh contact sy disini :

012-4396196
syahirahsyafinaz@ymail.com

boleh emailkan sekali katalog anda :)  
33. Shila 68 - Mon 28/Apr/2014, 6:20pm
Wideshawl sekodi RM150.

Email for detail

shesaid1234@gmail.com  
34. Shila 68 - Mon 5/May/2014, 7:18pm
borong wideshawl

10 pcs - RM90
20 pcs - RM160

Plain wideshawl - RM140
sakura wideshawl - RM150

contact - 0193800827 / 0172239208  
35. Syadharis - Thu 8/May/2014, 2:27am
Assalam . Aii uolls . Sory gnggu suma . Syad nak tnya . Ada lg dak yang nk order bwal plain knggaro ? Macam biasa sekodi rm100 skli postage . Warna boleh pilih . Ada 140 lebih color kanggaro . Berminat boleh place order before 18hb ni sebab nak amik stock . Pyment laz 18hb ni jugak before 9 pg . Nak order ? Boleh whtssapp syad 0175146421atau pm fb ok ? Ten q uolls.  
36. Norra Azwan - Fri 9/May/2014, 8:39pm
salam saya mencari pemborong tudung bawal ,wideshawl, chiffon shawl, dan segala bentuk shawl dan bawal yang mengikut trend terkini.

boleh contact sy disini :

010-2912842(NORRA)
norra.azwan@yahoo.com

boleh emailkan sekali katalog anda
Terima Kasih :)  
37. Marini 10 - Thu 15/May/2014, 5:40pm
Assalam..sesiapa ingin borong wideshawl design 2014 boleh whatsapp saya..baru sampai panas2 lg

whatsapp:013-7444181  
38. Shila 68 - Fri 16/May/2014, 11:57am
WHOLESALE

20 PCS

PLAIN WIDESHAWL - RM140
PRINTED WIDESHAWL - RM165
CRUMPLE WIDESHAWL - RM145

ALL INCLUDING POSTAGE

contact - 0193800827 / 0172239208  
39. Tyraizhar - Thu 29/May/2014, 7:54pm
salam saya mencari pemborong tudung wideshawl plain, printed, crumple. harga tidak melebihi rm150 memandangkan saya seorang student.

014-6034840
boleh hantar catalog anda. :)  
40. Wyna Mutalib - Fri 30/May/2014, 1:38pm
Salam sy mencari pembekal wide shawl yg corak2 menarik...klau ada blh email sy ereenawyna@gmail.com or wassap sy 0129776684  
41. Natasya Ameer - Fri 30/May/2014, 9:29pm
Sy mencari pemborong wide shawl murah..bole contact email sy nataschaicha@yahoo.com..harga tidak melebihi rm150 coz sy hanya student.. :-)  
42. Miji 3 - Mon 2/Jun/2014, 1:59pm
Salam..saya ade jual wideshawl cotton secara borong..

minimum 10 helai dgn harga rm8 sehelai..

30 helai ke atas dgn harga rm7 sehelai

Hubungi sy 012-9292320 (sms/whatsapp/wechat) utk pertanyaan..
Email : sarimaya.mieg@gmail.com  
43. Haslina 88 - Mon 2/Jun/2014, 3:15pm
hai..sya mencari chiffon wide shawl borong. boleh emailkan kpda sya katalog @ info ke ienasaidin@gmail.com @ whatapps 011-29040683

sy perlukan urgent..  
44. Aidil Nabila - Mon 16/Jun/2014, 4:34pm
salam saya sedang mencari pembekal wide shawl cotton plain. klu ade sesiapa ade bole terus wasap quot price n pic shawl kat 0177162924. sy na dlm 20-30 pcs. hope bole bg best price :)  
45. Nurul Faqieah Binti Ab Aziz - Tue 8/Jul/2014, 3:17am
Saya pun mencari pembekal shawl or wide shawl..bercorak atau plain.bole email sy catalog di nurulfaqieah@gmail.com / 0196033161. Jasa baik anda amtlah dihargai..tq  
46. Ain Zaki - Fri 1/Aug/2014, 11:38am
Saya mencari supplier wideshawl / tudung bawal. Boleh email saya catalog nurainzaki95@gmail.com or whatsapp 0173667702  
47. Adibarusli - Sun 3/Aug/2014, 5:56pm
sy tengah mencari supplier wide shawl cotton yg boleh membekal kan wide shawl cotton plain dan bercorak bawah dari rm10 kalau dibeli secara borong.sila pm sy.
adibarusli@yahoo.com  
48. Shima Rone - Thu 14/Aug/2014, 11:36am
saya mencari supplier wide shawl cotton plain dan wide shawl chiffon plain yang murah.boleh email saya catalog shimarone@gmail.com.whtsapp 0128039300.tq  
49. Natashaishak - Sat 16/Aug/2014, 8:28pm
Saya mencari pemborong untuk wide shawl plain/wideshawl glitter/bawal glitter dengan harga yang paling best. sila email saya di natashazishak@gmail.com beserta harga quotation. terima kasih.  
50. Syahida 37 - Tue 2/Sep/2014, 7:00pm
Salam...I am looking for suppliers wide shawls with new design ang good quality...I am interesting who offer me the cheapest price untuk sekodi...please email me nurulsyahida87@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..