Mencari Pemborong/Pembekal Cawan Plastik Dengan Penutup Dome untuk Minuman Ice - Blended
Cy Blogstore - Sat 19/Jun/2010 11:00pm [Last Comment]
Sesiapa yang menjual cawan plastik dengan penutup dome (untuk minuman ice-blended) secara borong tolong hubungi saya di cyblogstore@gmail.com.

TQ!

Niche: Bisnes Ice Blended | Pembuat Plastik Kotak Botol
 
1. Ramlan - Sat 19/Jun/2010, 11:14pm
u kat mane?berapa banyak nak?  
2. Cy Blogstore - Sun 20/Jun/2010, 11:27am
Area KL, nak tau 1000 pcs berapa. TQTQ!  
3. Nor 13 - Sun 20/Jun/2010, 2:10pm
i pun nak jugak...emailkan.. al.nazma@yahoo.com  
4. No Name 2 - Mon 21/Jun/2010, 5:08pm
u dari mana Cy? i boleh tolong u kalau betul2 u nak cup nie. U guna cup berapa oz? 9oz, 12oz or 16oz? skrang u beli berapa harga? iye laa.. i nak compare dgn price i nak kasi kat u..kalu ok...roger i kat email ni... mib.redr@gmail.com..t i kasi price..  
5. Adieq Liza 2 - Tue 22/Jun/2010, 10:17am
hai cy... i mmg ada supply barang2 tuk ice blendz termasuk cup with dome lids... anything just email detail adieq_yus@yahoo.com... i ada di area shah alam & klang.. harga mmg dari kilang depns on ur qty  
6. Mamairfan 2 - Wed 28/Jul/2010, 11:09am
u dpt rege bape skg  
7. Zairin - Sat 28/Aug/2010, 9:03pm
adieq Liza 2, leh bagi qouation dome for 12oz, minimum order kos bg 1000 pcs, caripeluangniaga@gmail.com  
8. Ritta - Wed 2/Feb/2011, 11:48pm
hye..saya perlukan quotation cawan ice blended 16oz dalam kuantiti 1000pcs, area kajang-bangi..

pls email me nora_faritta@yahoo.com atau ADRIZ666@YAHOO.COM  
9. Aji 5 - Thu 10/Feb/2011, 2:15pm
saya perlukan quotation cawan ice blended 9oz dalam kuantiti 1000pcs, area kL..
pak_ajimy@yahoo.com  
10. Amad 2 - Sun 13/Mar/2011, 10:45pm
saya perlukan quotation cawan n dome saiz 7,9,12oz..sy duk kuantan..email avenged_smtk@yahoo.com  
11. Zairemie Zulkapli - Tue 12/Apr/2011, 9:56pm
saya perlukan quotation cawan dome saiz 7,9 & 12oz. area meru klang.
email say
remie2281@yahoo.com  
12. Sarahamzah - Wed 13/Apr/2011, 1:23am
hye semua, sy baru nak berjinak2 dalam perniagaan nie.. so utk permulaan sy mulakan dgn berniaga ice blended lagi pun kawasan rumah saya dekat dgn sekolah rendah dan sekolah menengah. so ade sape2 yang blh emailkan kat sy quotation about cup,perisa and buble? cawan dome tuh cawan yg mcm mane ye? mcm cawan COOL BLOG uh ke? minta sgt kerjasama kakak2 dan abg2 semua yeh . sy berada di rwg. emailkan sy kesemuanya kat mama_pa87@yahoo.com. kalau bab cawan uh sy nk dlm 1k pcs lah.
thank you sgt2 yeh  
13. Black - Fri 15/Apr/2011, 12:06pm
salam...sy pn nk order gak cawan utk ice blended ngn cawan milo..klu ade pls info me..
clasicz@yahoo.com.my  
14. Muhamad Fadil Al Hafis Bin Ramli - Sun 19/Jun/2011, 1:11pm
harga?
mail yoyomask7_90@yahoo.com  
15. Pn As - Mon 25/Jul/2011, 10:39pm
saya nak order double wall hot cup, ada tak? contact email pnshem@gmail.com  
16. Nadia 42 - Fri 17/Feb/2012, 10:36am
saya sedang mencari plastic cup with lids yg normal dan utk ice blended sekali, size 8oz, 12oz and 22oz, kalo ada straight straw boleh quote sekali ye. Qty 50,000PCS.

2.cawan cadbord yg di guna tuk mnm nescafe (air panas) dgn lids dia sekali.

3. sudu dan garpu plastik utk normal size.

4. plastik sampah saiz kecil, biasa dan tebal.

5. straw biasa yg panjang, pendek. also yg ada spring.

6.straw ice blended yg saiz besar.

7. tapau boz utk single compactment dan 3 companctment yg berbentuk bulat, 4segi , tinggi dan rendah.

kalo sape2 boleh supply dekat saya sila emailkan harga ke nadia_zal@yahoo.com

URGENT COZ NK PURCHASE FOR NEXT MONTH.  
17. Biozul - Wed 21/Mar/2012, 8:51pm
sapa ada cup milo...email aku
bio_zulkifli@yahoo.com  
18. Andy Hayzal - Fri 21/Sep/2012, 7:51am
Tumpang lalu,,, Saya mencari plastic cup dan lids,, yang boleh di cetak nama restaurant saya... sila hubungi 0176962708  
19. Anuar 166 - Mon 1/Oct/2012, 11:17pm
salam,sapa ada cup plasic milo?
e-mail anuar_saad@ymail.com  
20. Suelis Enterprise - Wed 14/Aug/2013, 4:42pm
kami ada membekal serbuk ice blended dan semua peralatan ice blended. sebarang pertanyaan email ke suelisenterprise@yahoo.com  
21. Amar 60 - Tue 3/Sep/2013, 1:12pm
Saya memerlukan pembekal
1. cawan plastic 8oz/9oz/12oz
2. penutup dome 8oz/9oz/12oz
3. Straw

mohon huungi saya segera :
Amar 0127772835  
22. Krisyaa Abdullah - Wed 4/Sep/2013, 1:36pm
sesapa tau mana ada jual cwn plastik 160z???ada penutup mcm cawan cendol??mana nk cetak kotak pop corn y murah??perlukan kuantiti y byk ,bole email sy krisyaa@hotmail.com  
23. Watie 63 - Wed 25/Sep/2013, 6:09pm
saya memerlukan cup yg mcm ice cream mc donals.ada sesiapa yg blh bekalkan?hubungi saya 0125635004 nak urgent  
24. Aboy10 2 - Tue 1/Oct/2013, 2:59am
saya pun sedang mencari.. saiz 18oz cup air.
0136603837
azrai  
25. Sama2 Berniaga - Tue 1/Oct/2013, 6:28am
Sesiapa yg mencari pembekal bagi :
1. cawan plastic 8oz/9oz/12oz
2. Cawan dome 8oz/9oz/12oz
3 penutup dome 8oz/9oz/12oz
4. Cawan milo / nescafe @ minuman panas
5. Sudu & garfu plastic ( semua size)
6. Plastik jualan (semua dize)
7. Plastik sampah (semua size)
8. Straw (semua size)
9. Lid (semua size)

mohon email saya di chenah9962@gmail.com dan nyatakan keperluan anda.  
26. Hamiza Binti Ritin - Mon 11/Nov/2013, 11:13am
tolong email kat saya sesiapa y ada jual cawan milo saiz 12oz miza9859@yahoo.com  
27. Siti Sarah 27 - Thu 21/Nov/2013, 2:10pm
sy dari penang~ mencari pemborong utk cup 12oz dan straw saiz xl..... harap dapat bantuan,
email saya ctsara_94@yahoo.com  
28. Big Nova Bakery - Mon 3/Feb/2014, 9:37am
saya nk cari pembekal cawan plastik dengan penutup dome (untuk minuman ice-blended) secara borong tolong email katalog pada saya tentang saiz cawan dan harga di sweetdreams1811@gmail.com atau watsapp saya 0189461811  
29. Natrah 21 - Wed 12/Feb/2014, 6:19pm
Sy boleh bekalkan milo.cup 12 auns dn 16 auns...call 0133870703 fikhri  
30. Yushermi - Mon 14/Jul/2014, 3:52pm
saya boleh bekalkan semua perkara di atas. Kawasan Lembah Klang shj. email to me jenis dan kuantiti yang diperlukan. yushermi@spnb.com.my  
31. Sadiqin Husin - Tue 2/Sep/2014, 10:53pm
Salam. Saya ingin mencari pembekal cawan plastik 12oz berserta cetakan logo atau brand yg saya inginkan pada cawan tersebut. Saya berada sekitar Bandar Baru Bangi. Mohon whatsapp/sms 0102161215. Thank you  
32. Adnidami - Sat 22/Nov/2014, 1:19pm
Same also

Plastic cup+print cup+dome lid+straw tebuk.

Email saya gak adnidami@gmail.com  
33. Mohd Hafsham Hamdan - Fri 13/Feb/2015, 8:54am
Ada spe2 yg berminat nk beli cup carier/cup tray...barang nie Sgt sesuai utk org yg bust bisnes ice blended or Jual air yg memgunakn cawan plastik...kte ada menjual cup carier/cup tray yg 4cup 200pcs per box n 2cup 320pcs per box...harga sme RM55ringgit per box...senang nk bungkus lau org beli byk n xperlu gunakn plastik lau ada ada cup carier/cup tray nie...sebarang pertanyaan blh call or whatsapp sy di nombor nie 0103914807(sham)  
34. Reeq - Mon 30/Mar/2015, 11:30pm
Salam. Saya ingin mencari pembekal cawan plastik 16oz berserta cetakan logo atau brand yg saya inginkan pada cawan tersebut. Saya berada sekitar Johor Bahru.Mohon whatsapp/sms 0197840260 Thank you  
35. Ijat Lekor Interprise - Sun 3/May/2015, 2:51am
SLM siapa thu klau sy nk cop di cup tu mcm mne erk skit kepala sy cri tolong sy kwn2 wassp sy 0134521449  
36. Anis An Nisa 2 - Thu 4/Jun/2015, 3:09pm
Assalamualaikum para jutawan.

Saya sedang mencari manufacturer/supplier utk cup 12oz+lid+logo print. Sila whatasapp sy di 0111-1873677 Puan Anis. Terima kasih.  
37. Nazwin - Sat 13/Jun/2015, 11:18am
As''salam saya sedang mencari supplier yang bole buat plastic cup saiz 32oz dan 36oz sila hubungi saya secepat mungkin
Whatsapp 0194353159
Emel norawien85@yahoo.com  
38. Syikinmdnor 2 - Sun 2/Aug/2015, 10:27pm
salam...sy mencari cawan plastik dengan ttp dome saiz 32oz atau 36oz segera..sesiapa yg tau dimana tempat atau ada yg blh jdi supplier..blh email sy bublecupy77@gmail.com  
39. Mohd Nazib 2 - Fri 7/Aug/2015, 12:35am
Pengilang yang inginkan ap plastic scrap,kami ada menguruskan untuk.mendapat ap tersebut
Sila hubungi
018-6642615
012-5552072  
40. Rosmita Kb - Mon 10/Aug/2015, 12:29pm
assalamualikum saya mencari paper cup 8oz beserta penutup segera . Sila hubungi saya secepat mungkin
Whatsapp 012 4558103 /012 5575163
email atimsor@yahoo.com  
41. Hizam Wahid - Thu 13/Aug/2015, 9:05am
Salam. Saya ingin mencari pembekal cawan plastik 16oz berserta cetakan logo atau brand yg saya inginkan pada cawan tersebut. Saya berada sekitar Johor Bahru.Mohon whatsapp/sms 0197070373 Thank you  
42. Aina Irdina - Sun 16/Aug/2015, 10:29am
salam .. saya ingin mencari pembekal plastik cup yg bersaiz paling besar .. giant punya .. jika ada sila whatsapp saya gmbar serta hrga di 0179119351 ... thnkyou  
43. Ahmad Syahmi 2 - Thu 20/Aug/2015, 5:54am
salam .. saya ingin mencari pembekal plastik cup with dome lid yg bersaiz 22oz to 32oz .. jika ada sila whatsapp saya gmbar serta hrga di 0132579519 ... thnkyou  
44. Zalika 6 - Sat 5/Sep/2015, 11:56pm
Salam..saya mencari pembekal cawan plastik 32oz..sila hubungi saya, 0189415998  
45. Edikhalis - Thu 10/Sep/2015, 5:01pm
Salam..saya mencari pembekal cawan plastik 32oz..sila hubungi saya, 0173810297..... saya tahu kt thailand,jauh sgt  
46. New Fuyu - Sat 19/Sep/2015, 3:57pm
saya adalah sebuah kilang memproses cawan plastik 12oz 16oz 22oz sesiapa berminat boleh hubungi saya 0126112525  
47. Gee Persona - Sat 19/Sep/2015, 8:43pm
Assalamualaikum..saya mencari supplier yg boleh print logo pd cup plastik...wassup sy nur hidayah 0199790729  
48. Zai 152 - Mon 21/Sep/2015, 1:11am
Saya ingin mencari pembekal cawan plastik tutup dome/lid 20oz berserta cetakan logo atau brand yg saya inginkan pada cawan tersebut. Saya berada sekitar Kuantan.Mohon whatsapp/sms segera 0179442511 Thank you  
49. Ahmad Nizam Muhamad Said - Thu 24/Sep/2015, 1:03am
Salam saya mencari pembekal cawan plastik 32 oz sila hubunggi saya,....0108950942  
50. Shira 34 - Mon 28/Sep/2015, 7:03am
Hai sy mencari pembekal 32 oz cups..kalau ada sila emailkn sy gmbr, MOQ dan harga sekali ke shira.ishak92@gmail.com  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 82 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..