Mencari Pemborong Jam Tangan G-Shock & Baby - G. (Johor)
Syafiq 171 - Thu 28/May/2015 1:33pm [Last Comment]
kepada warga majalah. semenjak kedatangan GST ni saya bercadang ingin menambah pendapatan dengan melakukan perniagaan online. Sebagai contoh perniagaan jam tangan G-shock dan Baby-G. Sesiapa yang disini pemborong jam tangan berkenaan sila tinggalkan no anda. atau boleh emel ke sy vespakuning25@gmail.com.

Niche: Bisnes Jam Tangan
     
  1. Allia 2 - Fri 29/May/2015, 1:59pm
    Salam, boleh whatsapp saya di 0139347840. :)  
  2. Hafizi 81 - Sun 31/May/2015, 4:49pm
    email ke saya jugak...
    hafizi.mamat@gmail.com  
  3. Syafiqkhadir - Fri 26/Jun/2015, 8:22am
    Syafiqafiq94@yahoo.com.my  
  4. Muhammad Amirul Shafiq Bin Sahrom - Sat 4/Jul/2015, 3:03pm
    Assalamualaikum syafiq, jika ingin borong pelbagai jenis jam tangan replika atau gred boleh whatsapp saya di 011-12728272.  
  5. Ongkor - Sat 1/Aug/2015, 12:59pm
    amirul plss email saya atau wecat saya di 01136953816  
  6. Hafizi 77 - Fri 7/Aug/2015, 2:43pm
    TINGGAL KN NO UNTUK WHATSAPP
    ATAU WHATSAPP SAYA 0177522667
    SAYA MENCARI PEMBEKAL JAM GSHOCK-BBG  
  7. Nonong 2 - Wed 16/Sep/2015, 10:19pm
    Pembekal jam tangan semua jenis .. Di serata Malaysia , Singapura dan Brunei . Whatsapp 0146713740  
  8. Haney 4 - Mon 5/Oct/2015, 10:48am
    Pembekal jam tangan termurah dan berkualiti....bermacam2 jenama n design

    berminat, whatsapp saya 0132637954
    harge pasti memuskan  
  9. Afezzo - Tue 6/Oct/2015, 10:51pm
    In gin mendapatkan jam GShock & Bby G blh contact sy... Sy ambil direct kilang.. 0127280991  
  10. Zarith 15 - Sun 11/Oct/2015, 1:56am
    0135873345  
  11. Zulcarnine - Wed 3/Feb/2016, 9:57pm
    saya nak jadi agent jam g-shock atau baby g yg origanal kalau boleh area johor bahru untung sikit takpe buat2 part time 0137688516 tq  
  12. Farra Ain - Wed 8/Jun/2016, 4:20pm
    Nak baby G boleh? :))  
  13. Syafiq 171 - Sun 28/Aug/2016, 8:35pm
    fara- topik closed  
Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)
Nasi Kandar Popular di Bangi yang Anda Tak Pernah Dengar
Konsepnya simple, tapi populariti Nasi Kandar ni naik mendadak walaupun baru sahaja dibuka. Mari kita lihat apa yang membezakannya dari nasi Kandar klasik yang lain.
Nasi Goreng Konsep Baru yang bakal Meletup di Malaysia
Kita dah biasa dengan pelbagai nasi goreng sejak dari kecil lagi. Tetapi kini, sebuah rangkaian franchise dari Jepun cuba membawa konsep baru yang di adaptasikan dengan nasi goreng Malaysia. Produk ini amat popular di kalangan pekerja ofis. Mari lihat konsep baru nasi goreng 'Onigiri' versi Malaysia