Mencari Pemborong Chiffon 3 Layer. Awning Chiffon Sahaja
Sri Kasih 2 - Mon 9/Jul/2012 1:54pm [Last Comment]
MENCARI PEMBORONG CHIFFON 3 LAYER .. AWNING CHIFFON SAHAJA..
PM DETAILS DAN KATALOG
DI TUDUNG.KASIH@GMAIL.COM
YANG ADA KEDAI DI KL :)
THANKS . MEMERLUKAN SCEPAT MUNGKIN.

Niche: Pemborong Tudung
 
1. Sophy - Mon 9/Jul/2012, 2:29pm
tumpang iklan
baju kurung sophy design terkini 2012
layari
http://sophycollections.blogspot.com  
2. Envmy - Tue 10/Jul/2012, 9:53am
Salam, Ok saya dah hantar email...Boleh semak email, jika ada apa2 boleh call saya...Thanks  
3. Ya78 - Tue 10/Jul/2012, 10:35am
Envmy, boleh email sy senarai harga utk tudung yg sama ezura_78@yahoo.com  
4. Envmy - Tue 10/Jul/2012, 10:42am
Ya78 :
Ok dear, saya dah email
jika ada apa2 boleh call saya
Pembelian borong untuk yudung ekspress boleh campur2 jenis...
Thanks  
5. Shah 170 - Fri 13/Jul/2012, 1:03pm
guna teknik ini untuk tingkatkan sale tudung... order 10 cutomer per day

http://tinyurl.com/megasale2012  
7. Jaijina - Tue 17/Jul/2012, 3:42pm
Envmy, boleh email saya tak, jaijina@yahoo.com..tqia  
8. Envmy - Thu 19/Jul/2012, 9:38am
salam Jaijina, saya dah email
Boleh check email k
Jika ada apa2 boleh call saya

Thanks  
9. Sariza 3 - Thu 19/Jul/2012, 10:02am
Emel saya sarizawatimd@hasil.gov.my  
10. Aiza Borhan - Thu 19/Jul/2012, 9:59pm
Email saya aizaborhan@gmail.com  
11. Norlia Mohd Ali - Fri 20/Jul/2012, 1:09pm
Envmy ...saya pun interested dgn tudung ciffon perlukan segera . email saya ke : norlia.mohd.ali@simedarby.com  
12. Envmy - Mon 23/Jul/2012, 9:03am
sariza, aiza & norlia
Saya dah email, skarang saya ada stok terbaru, tapi belum sempat nak masukkan dalam kalatog
Apa2 boleh call saya k
Thanks  
13. Farah 279 - Mon 23/Jul/2012, 12:19pm
Envmy ,berminat jugak boleh email pada saya tudunglovely@yahoo.com , terima kasih  
14. Nor Azliza 3 - Mon 23/Jul/2012, 1:47pm
Envmy interested email me n.azliza79@gmail.com  
15. Envmy - Mon 23/Jul/2012, 3:57pm
Farah & Azlina,
Alhamdulillah, saya dah email
Jika ada apa pertanyaan, boleh call atau sms saya k
Stok boleh campur2 untuk dapatkan harga borong

Thanks dan salam ramadhan al-mubarak...  
16. Damia De noorish Elegance - Tue 24/Jul/2012, 1:31pm
Chiffon 3 Layer Berkualiti Tinggi ,,,Lihat di Blog: http://damiadenoorishelegancecollections.blogspot.com/
@ Facebook: http://www.facebook.com/damia.denoorishelegance
Dapatkan Majalah Mingguan Wanita Keluaran Julai Cover Ella,,,utk melihat koleksi De'noorish Elegance  
17. Eiyzana - Mon 30/Jul/2012, 2:48pm
sya berminat email ke eiyzana06@yahoo.com  
18. Ika 86 - Mon 30/Jul/2012, 11:21pm
Envmy,email sy jg ke ika_2525@yahoo.com..tq  
19. Zyra1986 - Wed 1/Aug/2012, 2:15pm
salam,envmy boleh emailkan saya katalod dan harga borong

zyrazlan@gmail.com  
20. Nur Zafirah 2 - Thu 9/Aug/2012, 1:05pm
syg pn nak kataloq boleh x?
hunny87_madu@yahoo.com  
21. Marsya 3 - Thu 9/Aug/2012, 2:16pm
email saya marsya1010@yahoo.com..
tq  
22. Rinza Irdina - Tue 28/Aug/2012, 12:01am
Envmy.. saya berminat juga .. ini email saya rinzairdina@gmail.com..
terima kasih  
23. Qaseh Afzan 2 - Sun 2/Sep/2012, 8:52pm
Saya berminat sila email ke qasehafzan698@gmail.com  
24. Naim 67 - Sun 2/Sep/2012, 10:32pm
berminat, emelkan harga borong  
25. Elmi 3 - Fri 7/Sep/2012, 10:49am
salam,envmy boleh emailkan saya katalod dan harga borong  
26. Zazali 3 - Sun 16/Sep/2012, 5:00pm
borong tudung dan penghantaran disediakan
saadiah 0193025277  
27. Liza 117 - Fri 19/Oct/2012, 11:28pm
kami adalah pembekal tdg chiffon dgn gred aaa  
28. Qaseh Afzan 2 - Wed 31/Oct/2012, 12:01pm
Salam Saya berminat email saya di qasehafzan698@gmail.com  
29. Noorahila - Tue 11/Dec/2012, 4:33pm
emel sy jgk.. nurul_syakilla@yahoo.com  
30. Bulan 4 - Tue 5/Feb/2013, 4:52pm
sya pembekal tudung 3layer chiffon.
belian minima 5pcs.
sila ke fb Sulaman Hana.
juga menyediakan kain chiffon ceruti permeter utk borong.

012 6701496  

Page 1   (Total 30 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..