Mencari Pembekal Western Food di Kedah (Kulim)
Marwan Shaifuddin - Fri 11/May/2012 10:50am [Last Comment]
saya mencari pembekal barangan western food di Kedah (Kulim).

Sila email kepada saya senarai harga di "marwansf@streamyx.com"

Niche: Bisnes Western Food | Bisnes Restoran | Produk Sejuk Beku
 
1. Mocsu - Fri 11/May/2012, 11:26am
salam
saya pengedar produk steak ayam,daging,kambing dan ikan.bole hbgi sy 017 248 8034
Kami juga menjual produk otak-otak/sata dan kuihmuih sejukbeku.  
2. Coppermayer - Fri 11/May/2012, 5:49pm
Pendaftaran internet : Unifi, Streamyx dan Broadband TANPA DEPOSIT!Dapatkan segera jika anda belum mempunyai internet atau ingin 'up grade' internet anda. Dapatkan HADIAH MISTERI bernilai RM100 untuk setiap pemasangan!
Tanpa perlu sebarang dokumen. Hubungi segera untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut : 013-5171738 /
016-2664315. WAKIL JUALAN DIPERLUKAN SELURUH NEGARA..PENDAPATAN 3K-10K SEBULAN.  
3. Najwa 3 - Mon 14/May/2012, 1:12pm
salam, saya pengusaha makanan western dan juga ada menyediakan bekalan makanan western food. 100% halal, bumiputra made, menggunakan garam ibukit (ionik) serta tidak menggunakan gula dalam sos kami.
-Boleh hubungi saya NAJWA di talian 017-3280788  
4. Mohd Zulfadzly - Mon 4/Jun/2012, 1:38pm
KEpada sesiapa yang ingin mencuba menu baru menggunkan daging arnab bolehlah menghubungi saya. Menu cadangan :
1) Grill Rabbit MEat
2) Black Pepper Rabbit MEat

Untuk pengetahuan semua, terdapat banya kelebihan memakan daging arnab.

Kepada sesiapa sahaja yang berminat bolehlah menghubungi saya.

putra_black@hotmail.com  
5. Art 3 - Wed 6/Nov/2013, 4:32pm
Sy boleh bekalkn art 010-2849788  

Page 1   (Total 5 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..