Mencari Pembekal untuk Memulakan Bisnes?
Farah 766 - Tue 21/Apr/2015 2:04pm [Last Comment]
Salam warga majalah, saya Farah. Kepada sesiapa yang ingin memulakan bisnes tetapi tidak tahu bagaimana / di mana untuk mencari pembekal yang murah, dan mencari orang tengah untuk bisnes anda bolehlah whatsapp kepada saya 01133029073. Contohnya pakaian, beg tangan, jam tangan dll. Saya akan membantu anda untuk mencari & membeli barangan untuk dijual. Harga pasaran ditentukan sendiri. ;)

Niche: Ingin Berniaga
 
1. Dtailing Dr - Tue 21/Apr/2015, 2:13pm
Saya mencari pakar pemasaran yang HEBAT utk promosikan produk saya. Keuntungan 50%-50% pun sya sanggup beri. Ada sesiapa yg berani? Wassup sya 0126079651. Cik Farah berminat?  
2. Carikerjanow - Tue 21/Apr/2015, 7:58pm
berminat dengan tudung terkini, kolagen terbaru di pasaran dan buku-buku yang rare? whatsapp 0123454807  
3. Dio - Thu 23/Apr/2015, 10:25am
0137737032  
4. Wanzam - Thu 23/Apr/2015, 10:36am
0172073080  
5. Qna - Fri 24/Apr/2015, 12:28pm
Dtailing Dr boleh emailkan sy detail product?mgkn sy dapat membantu.. qnaresourcess@gmail.com  
6. Syafieka Ady - Sun 26/Apr/2015, 6:30pm
Saya boleh jd promoter / dropship . Mmg minat saya :) whatsapp 0199571612 or email syafiekaady@gmail.com. tq  
7. Stylish Korean - Sun 26/Apr/2015, 11:38pm
kepada sesiapa yg mahu berniaga baju kurung. kami menyediakan penempahan baju kurung terus dari Ghuangzhou China. Boleh layari facebook kami : Baju Kurung Busana Perempuan  
8. Zlanzenger - Mon 27/Apr/2015, 12:55pm
Khas buat mereka yang mencari prospek untuk jualan secara online. Teknik pemasaran terhebat 2015.

Layari
http://bit.ly/targetprospek  
9. Ummi Irfan - Thu 30/Apr/2015, 10:54am
Kepada sesiapa yg ingin mendapatkan pakaian kanak2 serta dewasa pada hrga murah blh whatapps 0135369467  
10. Putera Seth - Mon 4/May/2015, 2:44pm
sy boleh membantu...
email takiehijrah@gmail.com  
11. Hanim 17 - Wed 13/May/2015, 10:42am
Niena Halal Mart yang dimiliki oleh Niena Marketing Services, Kuala Lumpur, sedang mengenal pasti usahawan dan bakal usahawan yang berminat dalam perniagaan produk sejuk beku western dan tempatan.

Modal pinjaman sebanyak RM5,000.00 yang merupakan bahan serta peralatan perniagaan disediakan kepada yang betul betul berminat dan layak, boleh terus mulakan perniagaan anda.

Kumpulan sasar yang kami cari dan layak :-

Orang peseorangan, peniaga pasar malam / pasar tani, yang ada kedai runcit / Restoran, Suri rumah, Ibu Tunggal, Graduan lepasan Universiti atau bakal bakal usahawan yang ingin menambahkan pendapatan sampingan. Yang bekerja dan nak buat kerja sampingan pun boleh.

Syarat syarat individu :-

1. Status BUMIPUTRA.
2. Berumur 18 ? 58 tahun.
3. Gambar pemohon ukuran passport 2 keping.
4. Salinan Kad Pengenalan pemohon dan pasangan.
5. Salinan buku simpanan ( muka pertama )
8. Salinan salah satu bil utility rumah atau premis perniagaan.

Modal pinjaman sebanyak RM5,000.00. Yang merupakan peralatan serta bahan-bahan serta produk produk jualan.

1. Peti sejuk beku ( Chest Freezer )
2. Stiker produk di badan peti sejuk beku.
3. Banting
4. Hand-out Brochures untuk edaran.
5. Poster produk.
6. Serta produk produk makanan sejuk beku western dan tempatan keluaran NIENA HALAL MART.

Borang permohonan akan diberikan kepada individu yang betul betul layak dan yang betul betul berminat sahaja. Latihan serta tunjuk ajar akan kami berikan.

Jika berminat, sila hubungi kami terus.

NIENA HALAL MART.
KUALA LUMPUR.

PUAN HANIM : 012 - 9105672

CIK NIENA : 019 - 6277607

PEJABAT : 03 ? 41625672

WHATSAPP : 019 ? 6277607 / 0129105672

Blog: http://nienahalalmart.blogspot.com
FB: Niena Halal Mart  
12. Idamanprice - Wed 13/May/2015, 2:03pm
PM @ idamanprice@gmail.com  
13. Daniel 158 - Mon 18/May/2015, 8:02pm
Assalamualaikum, saya merupakan pelajar dan saya diberi peluang untuk membuka perniagaan di ruang berkururan lebih kurang 320kaki persegi, berbumbung.
Bertempat di bangunan kolej pelajar.
Berada di depan bilik belajar.
Dan tiada sewa dikenakan.

Tetapi saya kekurangan idea untuk membuka perniagaan apa.
Sebelum ini saya ada membuat perancangan untuk membuka minimart untuk membantu pelajar mendapatkan barangan harian. Tapi sebab ruang yg kecil agak susah untuk mendapatkan pembekal barang2 makanan dll spt di kedai runcit.

Saya inginkan pendapat/idea dari warga majalah .
tq  
14. Mohd Izuan 6 - Mon 25/May/2015, 3:54pm
aslmkum... tumpang iklan sat... sy izuan nak cari pembekal barang runcit di area Perak Selatan... Kalau ada yang sudi membantu sila wssp sy 0175161141 (wssp shj) urgent.  
15. Anne 24 - Tue 26/May/2015, 9:46am
Wassap saya 0173538209..ejen utk borong barang dari china  
16. Al Ajiph - Wed 24/Jun/2015, 4:48pm
Jom ikuti trip belajar borong ke guangzhou! Bersama dgn sifoo en.razeff yg berpengalaman dengan selok belok memborong disana. Pelajari bagaimana menguruskan shipping sendiri dan byk lagi!

Whatsapp 0122716220 utk maklumat lanjut!

Juga merupakan ejen borong barang dr guangzhou..

Whatsapp 0182513027 razeff  
17. Asfiah - Mon 27/Jul/2015, 3:19pm
Mahu menjady promoter/dropship tudung. Sila hubungi saya...Harga berpatutan, style terbaru , kain selesa.
Tgk dulu produk baru decide.  
18. Don Epy - Fri 14/Aug/2015, 10:33am
email saya farid91@hotmail.my  

Page 1   (Total 18 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..