Mencari Pembekal & Tukang Kayu
Muhammad Hamdan 2 - Fri 19/Jun/2015 7:59am [Last Comment]
Mencari pembekal & tukang kayu untuk membuat kitchen cabinet, wardrobe dan TV console.

Kami designer Construction. Office kami di Bandar Enstek Nilai. Kerja-Kerja di kami di seluruh SELANGOR dan NEGERI SEMBILAN.

Email kan catalogue anda di nurulamirarhm@gmail.com

Niche: Bisnes Perabot | Kerja Kemahiran | Kontraktor Balak Dan Kayu | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Meranti Furniture - Fri 19/Jun/2015, 10:40am
Tuan boleh email detail ke : merantifurnitures@gmail.com U/P: Encik Hafiz  
2. Meranti Furniture - Fri 19/Jun/2015, 10:43am
Kami di Meranti Furniture Sdn Bhd, adalah pengilang perabot berasaskan kayu dan juga besi. Kami adalah pakar dalam pembuatan perabot kayu, perabot besi, perabot pejabat, perabot sekolah, perabot asrama/hostel, kabinet dapur dan perabot 'custom made'. Boleh email kami di : merantifurnitures@gmail.com (U/P: Encik Hafiz) untuk sebarang pertanyaan. Terima kasih.  
3. Ismail 244 - Tue 23/Jun/2015, 11:55am
kami pengimpot perabot Jati dari Bali Indonesia mempunyai berbagai aneka perabot kayu dalaman seperti kerusi tua, bangku, cermin dinding,konsol TV, meja tepi, meja TV,almari dan lain2. Kami ingin menjual barang2 tersebut pada kadar segera MURAH. Kami juga dapat membantu sekira mahu mengimpot dari Indonesia. sms/call 012-2780713  
4. Muhammad Juraidis Bin Pinadin - Tue 23/Jun/2015, 11:48pm
Kami adalah capenter perabot ,kitchen,wardrobe rak tv dan lain2 adalah bidang kami...
klu tuan berminat hubungi tel/whatsapp di no 0142678177 ana..kilang kami beroperasi di bukit beruntung rawang.  
5. Die 8 - Tue 4/Aug/2015, 2:56pm
Muhammad Juraidis Bin Pinadin...sila datang rumah...ada kerja belum selesai...  
6. Taufik 95 - Wed 19/Aug/2015, 3:13pm
Pakar membuat kitchen cabinet, wardrobe, partition, tv cabinet, headboard dan sebagainya.. sebarang pertanyaan boleh hubungi Taufik 013-9893271 atau email taufik@legendkitchen.com. Terima kasih.  
7. Kaki Kayu Enterprise - Wed 2/Sep/2015, 7:01pm
kaki kayu enterpise syarikat pembuat perabot, berminat boleh berbincang

0192208900  
8. Anakjawa - Fri 11/Sep/2015, 3:54pm
kabs Creative Enterprise
Kami membekal kayu PINE baru dan menerima tempahan perabot atau produkl lain yang berasaskan drpd kayu PINE.

Sila hubungi saya di kabs.creative@gmail.com dan
017-7713136
Lokasi kulai, Johor  
9. Fakis Shah Nizam Bin Abdullah Sani - Sat 1/Oct/2016, 12:46pm
saya mencari tukang kayu yang mahir dan tidak mahir untuk bekarja di kilang kami di klang utama ,klang,selangor..kepada yang berminat bolehlah hubungi saya secepat yang mungkin..

email:fakeezchampion@gmail.com
tel :014-7160736  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..