Mencari Pembekal Telur.
Adam 616 - Sat 9/Mar/2013 2:17pm [Last Comment]
salam...
saya sedang mencari pembekal telur ayam sekitar kuantan batu sebelas, sesiapa yg boleh membekalkan telur ayam sebanyak 5000 biji seminggu secara kosisten amat dialu-alukan (jumlah mungkin akan meningkat sekiranya ada permintaan) sila hubungi @ sms saya 0163498612 @ email mohd_adam616@yahoo.com terima kasih

Niche: Pembekal Telur
     
  1. Suhaimi 163 - Sun 10/Mar/2013, 1:15am
    bt 8 lepar jln kuantan - segamat klu tak salah ada ladang kat situ bleh dpt bro...  
  2. Muhamad Isrul B Ab Rahman - Mon 11/Mar/2013, 1:35am
    tu macam jalan dalam nak ke belimbing je...  
  3. Mynewtel - Mon 11/Mar/2013, 12:03pm
    telefon makcik nie dia pembekal telur 0142110306 -kak safiah-  
  4. Hazahar 2 - Thu 14/Mar/2013, 2:18pm
    sms atau email detail gred dan harga yang tn harapkan kepada sy, sy boleh bekalkan kuantiti telur yang Tn perlukan... 017-9033539.  
  5. Muhammad Hafizi Bin Mohd Zaki - Tue 26/Mar/2013, 11:52am
    sms sy gred telur dan harga yang tuan letak di 0147349491  
  6. Nik Irwan - Sun 26/May/2013, 9:05pm
    Sy pembekal telur dari N9.Kalau en adam berminat boleh call 0179270460.email irwanms@hotmail.com  
  7. Zack81 2 - Sat 1/Jun/2013, 2:10am
    nik irwan.boleh bagi harga untuk semua gred.email saya
    zack_8123@yahoo.com  
  8. Ahmad Zuhairi 2 - Sat 1/Jun/2013, 4:15pm
    tempat saya ada kilang telur pelbagai gred. kalu tuan berminat boleh email kepada saya harga yang tuan perlukan. nanti saya uruskan dengan kilang call saya 0139174548  
  9. Aris 21 - Sat 1/Jun/2013, 8:59pm
    salam,sy mencari pembekal telur yg boleh hntr dkt kelantan..blh cll sy 0148250467  
  10. Zack81 2 - Wed 5/Jun/2013, 12:58am
    salam ahmad zuhairi
    boleh dptkan saya telur gred A dan B dengan harga murah tak
    gred A-8.50
    gred B-8.00
    kalau boleh dpt.minta bantuan anda.
    email saya di
    zack_8123@yahoo.com  
  11. Dhiya Ahza - Fri 7/Jun/2013, 2:29pm
    Kalau ada yg boleh supply telur gred A dgn C, dalam kuantiti 200 tray semggu,tolong email sy picanto_yuza@yahoo.com. atau sms ayu 012-3240025. Lokasi chini.  
  12. Hairul 97 - Fri 21/Jun/2013, 6:07pm
    minta kawan kawan yang boleh bekal telur ayam kg untuk penetasan email kt warsang at gmail.com  
  13. Mytarmimi - Thu 27/Jun/2013, 5:43pm
    Assalammualaikum..
    Ana mencari pembekal telur gread A area pahang..  
  14. Shah 907 - Sat 7/Sep/2013, 10:07pm
    en nik irwan boleh bagi harga telur ayam kampung sebiji . sms shah 0126101008.  
  15. Zaymy - Mon 11/Nov/2013, 5:09pm
    Ada pembekal area ipoh tak ?? Klau ada tlg call atau email zaymy87@gmail.com 0174424121
    tq.  
Page 1   (Total 15 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)