Mencari Pembekal Telur Ayam Kampung dan Telur Itik
Latifah Md Yusof - Fri 22/Jul/2011 2:32pm [Last Comment]
Saya sedang mecari perternak ayam dan itik yg boleh membekal telur ayam dan itik dengan jumlah yg banyak untuk dipasarkan di area selangor. sila hubungi 012-2230265

Niche: Pembekal Telur | Pembekal Barang Runcit
 
1. Aizat Zainal - Fri 22/Jul/2011, 3:31pm
kalo telur ayam..sy ada tmpt yang boleh supply...

zack - 0126524731  
2. Musba 005 - Fri 22/Jul/2011, 4:19pm
kira2 nak berapa biji telor itik sebulan  
3. Latifah Md Yusof - Fri 22/Jul/2011, 10:21pm
minima 2000 biji sebulan  
4. Latifah Md Yusof - Fri 22/Jul/2011, 10:42pm
ops silap! 2000 seminggu  
5. Latifah Md Yusof - Sat 23/Jul/2011, 11:12am
saya juga pembekal telur masin, jika ada sesiapa yang berminat atau memerlukan telur masin, sila hubungi saya di talian 012-2230265  
6. Botak kedah - Sun 24/Jul/2011, 11:48am
call sy 0174844482  
7. Amalika - Sun 24/Jul/2011, 11:31pm
saya sedang mencari pembekal telur ayam Gred F di selangor. sila hubungi 017-2851908 suhaimi atau email kat saya : amalikas3@gmail.com  
8. Nusantaradesign - Tue 26/Jul/2011, 11:56pm
sy antr ke awk dtg ambik?  
9. Ida 15 - Thu 28/Jul/2011, 2:30pm
As salam Pn Latifah, saya dh try call no. yg puan berikan beberapa kali namun gagal (line semcm engage etc). Kami boleh membekalkan telur itik sbgmana qty yg diminta... sila call saya di 012-6598321  
10. Aizat Zainal - Thu 28/Jul/2011, 2:44pm
Pn Amalika:

telur grade F ada ke?  
11. Addin 5 - Fri 29/Jul/2011, 3:57am
nk telor itik??
d_big_projek@yahoo.com  
12. Ezon - Mon 1/Aug/2011, 2:11am
nk tanye...klu itik muscovy ada pasaran tak kt sana..saya ada itik muscovy untuk di jual lebih kurang 350 ekor..harga rm 12 sekilo..umo dah 5 bulan..hubungi saya 0127857746 lokasi muar johor  
13. Niawish - Fri 16/Sep/2011, 2:29pm
saya boleh bekalkan telur itik tuk puan..
minat, pm sy kat email niawish@gmail.com
puan nak ambik sendiri ka, nak deliver smpai sna?  
14. Halim Skb - Fri 30/Sep/2011, 9:25am
anggaran harga belian?  
15. Jamadil Adam - Fri 7/Oct/2011, 10:46pm
Saya mempunyai bekalan stock telur ayam kampong (original!!!) untuk dijual. Jika berminat/untuk maklumat lanjut sila hubungi/emailkan ke:
0163648332 - adam, jamadil_adam@yahoo.com
Harga: $ 0.60 / biji (boleh dirunding)  
16. Ami Wan - Sat 26/Nov/2011, 3:01pm
salam,
sy menjual telur ayam mix gred C,D : RM9.10 sepapan.

telur mix gred A,B : RM 9.70 sepapan.

loc: BANDAR PUTERI(klang) bersebelahan kota kemuning dan KESAS hway.

elwan.mus@gmail.com
012 6199357  
17. Norazliza 4 - Fri 30/Mar/2012, 9:21pm
saya ada membekalkan telur ayam gred A hingga D,harga boleh runding lagi.jika berminat sila hubungi saya:

email: azza_1479@yahoo.com
h/p :0176616063

loc:klang  
18. Nazeri Hj Din - Sun 17/Jun/2012, 10:39pm
Membekal telor itik sahaja, siap penghantaran 5000 biji @0.50 sen setiap minggu, Hubungi 0133629451 pasti sampai. tq  
19. Hafiz 346 - Mon 18/Jun/2012, 11:30am
sy mencari telur ayam kampung original.untuk di tetas menggunakan enkuabeter.klu ada yg mmbekal telur tersebutsila hubungi sy no tel..0195999296(hafiz)sy d perak..  
20. Ewan 9 - Sat 24/Nov/2012, 11:40am
saya ade membekalkan telur ayam kampung original....kuantiti dalam 500 biji seminggu klu berminat blh call di 0107978497....area sepang,nilai,dan melaka  
21. Ajai Ariff - Mon 18/Mar/2013, 3:44pm
saya mencari telur ayam kampung.. boleh hubungi saya 012-2598434
kalau boleh sekitar area selangor dan yg berhampiran dengannya.. terima kasih  
22. Ewan 9 - Wed 3/Apr/2013, 7:59pm
saya ade membekalkan telur ayam kampung original....kuantiti dalam 500 biji seminggu klu berminat blh call di 0105448497....area sepang,nilai,dan melaka  
23. Tim 12 - Sat 6/Apr/2013, 3:21pm
salam..saya mencari telur itik...kalo sape2 ade bt perkhidmtan...email saya...khatimahassan@yahoo.com..  
24. Icadd - Tue 28/May/2013, 8:49pm
Salam , tumpang tanya ada sesiapa membekalkan telur ayam belanda untuk dieramkan ? Kalau ada contact saya 0174012764  
25. Hanislaily - Sat 28/Dec/2013, 6:52pm
Saya mencari pembekal telur ayam geed D atau F Area Sepang, Salak Tinggi dn Nilai kuantiti 1500 biji seminggu. Hubungi 0192183577. .  
26. Ajai Ariff - Wed 30/Apr/2014, 9:05pm
saya memerlukan telur itik mentah dlm 1000 biji penghujung bulan mei ini. kalau ada stock boleh confirm dgan saya AjAi 012-2598434 (wassap pun ok).
lokasi saya rawang/batang kali. TQ  
27. Azidah Ali - Thu 9/Oct/2014, 4:35pm
salam.. saya ada membekal telur itik mentah and telur itik masin di area terengganu, KL dan selangor..

hubungi saya ida 017-9623962  
28. Robiah 4 - Wed 18/Feb/2015, 1:33pm
Saya adalah penternak itik telur Seri Kelana Farm di Seberang Perai Utara. , Pulau Pinang. Sehari pengeluaran 400 biji. Minat??
Mesej/ wasap 0134231403. Pn. Robiah.  
29. Megat Megat - Tue 12/May/2015, 1:08pm
Sorry tompang lalu..iklan.kami pembekal itik sekati hidup ,ayam kampung .  
30. Azman 597 - Thu 2/Jul/2015, 12:16am
saya pembekal telur ayam gred A dan C
a=9.60
C=7.70
CALL0122467098  
31. Ahmad Firdaus 18 - Mon 28/Sep/2015, 10:52am
Saya Firdaus dari UPM Serdang sedang mencari telur ayam untuk dieramkan sebagai kegunaan penyelidikan yang saya sedang jalankan. Kepada sesiapa pembekal berkenaan boleh hubungi saya di:

email:a.firdaus_khalid@yahoo.com
Call:011-15441569  
32. Mohamad Fahmi 5 - Wed 28/Oct/2015, 12:30am
Saya penjual telor itik mentah dan masin harga yg berpatutan area kuala selangor dan kawasan berhampiran boleh hubungi 01126149710  
33. Khairul Akmal 2 - Wed 2/Dec/2015, 8:26pm
Saya membekal telur ayam kampung,telur itik & anak itik
Area:MELAKA,JOHOR,SELANGOR. En.Akmal :017-2252176  
34. Nazrulhafiz - Tue 7/Mar/2017, 12:38pm
Memerlukan telor ayam kampung area nilai. WhatsApps ke no 0126265435  
35. Hidayah 397 - Tue 2/May/2017, 12:33pm
sy merupakan pembekal telur ayam kampung area johor
sy bg harga ladang dan sangat berpatutan.
boleh wasap sy 011-35322665  
36. Hail Hazerin - Mon 7/Aug/2017, 7:26pm
Salam...Saya Hail Hazerin supplier utk telur itik dah telur ayam. Buat masa skrg kami tiada had utk jumlah order yang akan di terima. Harga kilang di berikan bergantung kepada jumlah. Semua gred telur ayam dan telur itik boleh di sediakan termasuk transportation ke tempat tuan2 dan puan2. sila nyatakan jumlah dah harga akan di berikan mengikut jumlah order. whatapp or call saya di talian +60132444371  
37. Misbun Majid - Tue 20/Mar/2018, 9:49pm
Pembekal Telur Itik Mentah/Asin
Area SG. SIPUT/KUALA KANGSAR/IPOH/BUKIT MERTAJAM.
#tiadaminimumorder
#teluritik/asinmurah

CALL/WA: 0124620842(MISBUN)
0175189750(WAN)  
38. Nazrulhafiz - Tue 27/Nov/2018, 7:14pm
Memerlukan telor ayam kampung area nilai.
Seminggu dalam 300 biji / 10 tray.
Sertakan Quotation n caj penghantaran sekali. WhatsApps ke no 0126265435 / 0179415435  

Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..