Mencari Pembekal Pisang Nipah
Rosly Haron - Tue 4/Dec/2012 12:08pm [Last Comment]
Kami memerlukan pisang nipah untuk dibuat pisang goreng dalam anggaran 2 ton seminggu. Sesiapa yang boleh membekalkannya sila hubungi saya di rosbih@gmail.com

Niche: Pembekal Buah Buahan | Usahawan Tani
     
  1. Kamal 191 - Tue 4/Dec/2012, 12:48pm
    area mana ni  
  2. Rosly Haron - Tue 4/Dec/2012, 4:16pm
    jb  
  3. Mayazahara - Tue 4/Dec/2012, 4:18pm
    saya ponm perlukan pisang ,, 0147405344  
  4. Zairee - Wed 5/Dec/2012, 11:30pm
    Tumpang lalu tuan..

    kami menjual dan membekal benih pokok buah/bunga seperti:-

    Benih musang king/udang merah,tembaga,durian ochee(duri hitam),
    101,D24,
    Benih kelapa matag,
    Benih dokong,
    Benih duku langsat,
    Benih ciku siam,
    Benih longan pingpong,
    Benih sukun,
    Benih buluh madu,
    Benih mahkota dewa,
    Benih nona,
    Benih manggis master,
    Benih nangka J33,
    Benih Cempedak ch28,
    Benih rambutan anak sekolah,
    Benih rambutan gula batu,
    Benih pulasan,
    Benih durian belanda,
    Benih mangga harum
    manis,chokanan,epal,
    Benih kedondong,
    Benih gajus,
    Benih Delima,
    Benih sundal malam,
    Benih Petai siam,
    Benih Halia Bara,
    Benih cempaka(putih/kuning),
    Benih spearmint pudina,
    Benih kemangi,
    Benih selaseh,
    Benih ulam raja,
    Benih cherry dan lain-lain...

    berminat hubungi ree 012-674 2798
    penghantaran menggunakan POS LAJU  
  5. Musamin - Tue 11/Dec/2012, 8:32pm
    Pisang nipah dan pisang nangka 4 tan setiap 2 minggu. Hubungi:013-5035917.  
  6. Gee 17 - Tue 11/Dec/2012, 8:35pm
    kalau ada buah durian/hubungi saya utk nak borong,saya di kajang,hubungi saya kak gee-0132196888  
  7. Zack81 2 - Thu 13/Dec/2012, 1:24am
    kalau ader pisang abu
    saya nak 10 tan seminggu
    nak lebih murah dr harga kat pasar borong selayang tu.  
  8. Zulhasmi Zabidi - Thu 13/Dec/2012, 1:17pm
    pisang abu, awak, raja, bunga, emas..
    Petai n durian juga....
    Ctc zul 0134082498  
  9. Adam 137 - Sat 15/Dec/2012, 1:12am
    encik zul. blh x anta kat saye berape harga pisang abu 0125884828 adam  
  10. Mohd Tuah - Tue 29/Jan/2013, 12:27pm
    saya ada pisang abu / nipah / kepok 20 tan seminggu, harga rm 2.30 +/- (harga berdasarkan kuantiti dan lokasi) siap hantar. 012-7202783  
  11. Hatta 15 - Thu 14/Feb/2013, 12:21am
    Kali nak pisang nipah boleh col saya.harga bru 1.90.0172855476  
  12. Matzanbohari - Sat 2/Mar/2013, 4:40pm
    sdr Rosly Harun/Mayazahara/zack81 2 pisang nipah gred A, siap buang tandan 20kg per kotak, RM2.20 sekilo ada brani ke. pisang abu, pisang nangka dan berangan pun ada.  
  13. Nasrul Ismail - Tue 7/May/2013, 12:26am
    saya nasrul dari bndar penawar kota tinggi......ada sesiapa bole tolong bagi pisang nipah utk perusahaan krepek saya ...0137417606  
  14. Aziz 137 - Thu 15/Aug/2013, 10:16am
    saya supplier :

    pisang nipah RM2.30 Siap hantar area johor

    kelapa tua rm1.00

    nenas MD2,N36, JOSAPINE

    Kayu Bakau gred A dan gred B

    Ayam Daging pun ada.

    Harga supplier.... 017-7625299  
  15. Azly 8 - Fri 27/Dec/2013, 1:59pm
    saya memerlukan pisang nipah dan tanduk semingu 5 ton cntc 0177211025 email azlyayop_1978@yahoo.com.my  
  16. Mohd Azlan Bin Hashim - Sat 14/Jun/2014, 10:52am
    Membekalkan madu lebah (original)
    -tualang
    -biasa
    Kepada yg berminat membeli dlm kuantiti byk sila cll 0111-4360244 lan  
  17. Zul 756 - Tue 30/Sep/2014, 12:13pm
    saya membekal pisang nipah area (johor)
    1kg rm2.50.siapa berminat,sila hubungi saya no tel 0122530156.zul  
  18. Syafieq 3 - Thu 24/Mar/2016, 1:00am
    Membekal pisang abu dan nangka..boleh kol/msg 0183562974  
  19. Agrow Tani - Sun 21/May/2017, 1:54am
    salam kami ada bekalkan pisang Abu Nipah fresh dari ladang kami di Sarawak terus ke KL/Selangor.
    Bekalan kami ada dalam 20 tan seminggu. Tiap2 minggu sekurang2nya 10 tan mesti ada. Agent di perlukan. Harga kami jamin rendah dari pasaran. hubungi kami 0126863609 atau ke website kami www.cocobanahub.com  
Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)