Mencari Pembekal Pakaian Bayi dan Kanak-Kanak Terus Dari China @ Korea @ Jepun
Asmaliza - Sat 7/May/2011 1:09pm [Last Comment]
saya baru nak berjinak-jinak menjadi pemborong pakaian bayi dan kanak-kanak berjenama dari China. So kalau ada mana-mana pemborong yang berminat untuk membekalkan barangan kepada saya (bagi pemborong yang ambil barang terus dari China)..sila e-mel saya di asmaliza_mh@yahoo.com

Niche: Produk Dari China | Pemborong Pakaian Bayi | Pemborong Pakaian Kanak2
 
1. Mohdhamri - Sat 7/May/2011, 9:05pm
PEGI SIAM. TAPI TAK PASTI KAWAN SAYA AMBIK KAT MANA.. Tapi dia pegi lalu kelantan..

T-Shirt /seluar anak 1 KG RM3.00.  
2. Cik Memi - Sat 7/May/2011, 9:19pm
hujung bulan 28/5 ni sy ikut rombongan beli barangan bayi & kanak2 ke China..kalau berminat nak pesan, boleh email kan kpd sy barang2 yg dikehendaki...dijamin murah.. oktavia001@yahoo.com  
3. Syukran - Sun 8/May/2011, 12:18am
http://mansterrstorebundle.blogspot.com/  
4. Zainal 35 - Sun 8/May/2011, 3:09pm
saya ada baju utk bayi dan kanak2 berjenama dari iran....email jenz0811@yahoo.com  
5. Ramlah Bt Salleh - Sun 8/May/2011, 4:30pm
salam sya akan keGuangzhou pd 26/5/11 kusus nak memborong termsuk pakaian baby, sya email anda bila balik nanti.  
6. Syahrin 2 - Mon 9/May/2011, 9:18am
Salam Asmaliza,

Sekiranya anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut mengenai panduan/peluang yang terdapat di negara China, sila klik pada pautan berikut:

http://bit.ly/panduanimportdarichina

Semoga Berjaya..  
7. Balqis 19 - Mon 9/May/2011, 4:35pm
saya baru nak berjinak-jinak menjadi pemborong pakaian bayi dan kanak-kanak berjenama dari China. So kalau ada mana-mana pemborong yang berminat untuk membekalkan barangan kepada saya (bagi pemborong yang ambil barang terus dari China)..sila e-mel saya di fazilahkarim@yahoo.com  
8. Dyena - Tue 10/May/2011, 9:58pm
boleh tgk item d fb saya http://www.facebook.com/yandyena

mengenai hg borong, sila email ke wholesalebabywear@gmail.com  
9. Roshila Mohd Saufi - Wed 11/May/2011, 3:13pm
salam saya akan ke vietnam awal jun ini utk borong pakaian kanak2 yg berjenama.. sesuai utk dijual utk hari raya ini..
berminat sila email pd saya
roshilamohdsaufi@yahoo.com  
10. Asrul 7 - Thu 12/May/2011, 9:04am
saya akan ke GZ China pada hujung bulan nie utk memborong pakaian kanak2..kalau nak pre-order boleh emailkan kpd saya
bambinohouse18@gmail.com  
11. Ainie 3 - Fri 13/May/2011, 10:24am
saya baru nak berjinak-jinak menjadi pemborong pakaian bayi dan kanak-kanak berjenama dari China. So kalau ada mana-mana pemborong yang berminat untuk membekalkan barangan kepada saya (bagi pemborong yang ambil barang terus dari China)..sila e-mel saya di ainie_adira@yahoo.com  
12. Aziza Musa - Sat 14/May/2011, 3:08pm
Baju baby (Umur : newborn - 3 tahun), harga RM 5.90 sepasang. Kain jenis 100% cotton. Borong : RM 354.00 (60 pasang), design boleh ++. Including postage bg semenanjung malaysia.

view picture @
http://cutekidsfashion-azizamusa.blogspot.com/  
13. Asmaliza - Sat 14/May/2011, 8:13pm
ok Ramlah Bt Salleh
nanti email katalog ek  
14. Asmaliza - Sat 14/May/2011, 8:21pm
dyena,cik memi,roshila mohd saufi,asrul7
blh anta katalog x?  
15. Ismail Ahmad 4 - Mon 23/May/2011, 9:28pm
saya berminat untuk beli baju baby secara borang. pemborong boleh email saya hani_711@yahoo.com  
16. Hasniza 7 - Sat 11/Jun/2011, 8:58pm
saya mengambil stok pakaian bayi terus dari china..sekiranya berminat sila lawati blog saya di http://littlepreciouspalace.blogspot.com..
pelbagai pakaian jenama seperti ed-hardy,guess,levi,burberry,zara kids,polo, dan sebagainya..stok untuk raya akan masuk pada bulan ini..  
17. Mri Resources - Fri 16/Sep/2011, 2:57pm
saya sedia bekerjasama.berpengalaman luas dlm selok belok perniagaan di sana.saya ke sana setiap 2/3 bulan sekali..saya adalah pembekal/pengimport/pemborong bagi apa sahaja produk China.email saya mri_resources@hotmail.com  
18. Ainaziz - Fri 28/Oct/2011, 9:07pm
Sy br nak berjinak2 memulakan bisnes menjual baju bayi dan kanak- kanak berjenama dari china.kalau ada mana pembekal@ pemborong terus dr china sila email sy are_in4116@yahoo.com  
19. Mri Resources - Mon 23/Jan/2012, 1:37pm
ainaaziz..contact saya 011-16259863...mri_resources@hotmail.com  
20. Aishah 8 - Wed 1/Feb/2012, 9:52am
sya sedang mencari pembekal pakaian kanak2 utk kedai sya, sya dlm proses utk membuka kedai pakaian kanak2 di alor setar.

pembekal & pemborong bolehlah emaik katalog anda ke cybermall80@gmail.com  
21. Keyroll - Sun 11/Mar/2012, 1:36pm
Hi' kalu berminat nk dpatkan hrga borong pakaian kanak kanak dari serendah rm2.5 sms or cal saya 0192540046, nk wat tempahan pakaian kids branded dri china pun bole, lawati www.brandedstylo.blogspot.com , kami berpengalaman luas lebih 5 tahun dan setiap bulan turun ke china,, tq  
22. Kamarul 97 - Mon 7/May/2012, 3:28pm
hye..saya mahu menambahkan stok barangan bayi dan kanak-kanak seperti GAP,GUESS,MOTHERCARE CARTER...PYJAMAS DLL..bermodalkan 2k...siapa yg ada stok terus dari china dgn harga terendah EMAIL KATALOG kamarullemon@yahoo.com  
23. Zizie 15 - Wed 19/Dec/2012, 7:33pm
Hai..Saya nak buat bisnes on9 jual barangan baby newborn spt set tilam baby,beg pakaian baby,baju2 baby n etc dari china..mcm mana saya nak dapatkan barangan tersebut secara borong ek..Thanks!  
24. Azlira 2 - Mon 8/Jul/2013, 5:05pm
sape ade jual borong barang baby, emel ira.arilza@gmail.com  
25. Nizam 256 - Thu 14/Apr/2016, 2:25am
Saya baru nak berjinak2 dlm jualan baju kanak2, ade x pemborong yang blh bgi harga murah
Sila email:mnizam87@yahoo.com  
26. Neeza Bundle N Prelove - Sun 17/Apr/2016, 12:56pm
Saya sedia membekalkan baju kanak2 berkualiti dan berjenama dr umur 0-12 tahun

Baju2 adalah bundle dr Jepun, Aussie, singapore Us dsb

Bole beli secara kg untuk test market
3 kg rm 50
5 kg rm 80
10 kg 150

Berminat wssp saya 0183736119  
27. Iesya 8 - Mon 4/Dec/2017, 12:19am
salam. Saya mencari pemborong barang pakaian kanak2 dri china. Kalau ada boleh email saya iesyasha85@gmail.com  

Page 1   (Total 27 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..