Mencari Pembekal Minyak Pelincir Kereta / Motor
Abeqi - Thu 20/Feb/2014 2:00pm [Last Comment]
Salam n Selamat Sejahtera..
Saya sdg mencari pembekal minyak pelincir kereta dan motor dengan harga rendah untuk dijual di kedai sy di terengganu & Kelantan..Kepada mana2 pembekal sy mohon emailkn senarai harga semua jenis minyak pelincir spt castrol,petronas,shell,penzoil dan lain2 ke email sy : inspirasicasuarina@gmail.com..terima kasih

Niche: Bengkel Kereta | Bengkel Motosikal
     
  1. Solihin 3 - Thu 20/Feb/2014, 10:58pm
    Salam En Abeqi,

    Sy syorkn tuan jual Platinum Oil dri syarikat bumiputera di S. Alam. Satu2nya minyak yg gna teknologi ZFT (Zero Friction Technology) @ teknology tanpa geseran dri German, pnemuan terbaru dlm industri minyak plincir. Dh ramai yg gna x kira kereta lma sehingga BMW rasa pbezaannya, sgt smooth sbb kurang geseran dlm enjin dn seterusnya jimat minyak. 15km bru tukar minyk. Tuan bleh jd dealer @ distributor. Tuan bleh check facebook, taip jer Platinum Oil. Nk tgk demi berbandingan bleh check kt youtube. Sekadar bkongsi  
  2. Abeqi - Fri 21/Feb/2014, 1:16am
    Terima kasih tuan..bleh tau anggaran harga utk minyak tu?atau ada kontek yg boleh sy hubungi?  
  3. K Roz - Fri 21/Feb/2014, 2:09am
    Assalamualaikum, Encik Abeqi,
    Saya ada emailkan produk minyak hitam JTX-1000 kepada email encik. Cuba tgk :)
    produk yang paling laris sekarang. Tuan boleh tgk di youtube utk keberkesanan myak hitam yang sangat bagus ni.. atau pun boleh hubungi sya ditalian 01128215469 boleh sms atau whatsapp kalau sy xangkat telefon. saya sedia datang ke tempat tuan utk membuat demo bagi minyak hitam ini yang mana akan buat tuan kagum. sangat2 mantap  
  4. Abeqi - Fri 21/Feb/2014, 12:09pm
    terima kasih k.roz..sy tgh mempertimbangkn lagi produk tuan..sebenarnya sy mencari minyak pelincir yg murah utk pasaran yg bg sy berpendapatan sederhana..sbb kedai sy bukan di kawasn bandar..sebelum ni buat bisnes menjual komponen elektrik/elektronik dan sekarang ingin mencuba nasib utk menjual minyak pelincir.. apa2 pn terima kasih di atas cadangan..  
  5. Aizat Idris 2 - Fri 21/Feb/2014, 3:31pm
    Saya telah emel kepada pihak tuan. Harap tuan boleh semak emel tuan.  
  6. Kapten 5 - Fri 21/Feb/2014, 4:23pm
    tn tgk yg ni... http://injinberkilat.blogspot.com/  
  7. Mohd Asfz - Sat 22/Feb/2014, 12:08am
    saya pengusaha bengkel motosikal yg beroperasi di sri rampai kuala lumpur.sapa yg ingin meletakkn minyak boleh hubungi saya.beroperasi dh setahun. customer superbike dan kapcai sama rata.0105271999  
  8. Frk Services - Sat 22/Feb/2014, 3:57am
    salam abeqi..trengganu area mna?  
  9. Abeqi - Sat 22/Feb/2014, 11:29am
    area besut tuan..  
  10. Kay 26 - Sat 5/Apr/2014, 9:22pm
    Askm.. sya dr kntan. Sya pmbekal utk m.enjin kereta jenama united oil. Hrga spt yg pihak tn mklum iaitu rendah dr psaran . Nk bntu pmbeli & pngedar. Call / mssage 017 9576141bincang..  
  11. Izan 17 - Mon 14/Apr/2014, 11:40am
    salam en abeqi... kalau berminat dengan minyak pelincir bardahl dan minyak pelincir enduro saya boleh bekalkan... tapi aera besut agak jauh juga... berminat email saya izan4531@yahoo.com.my  
  12. Daichiayie 2 - Fri 25/Apr/2014, 1:59pm
    Salam Abegi,

    Kalau tuan berminat dgn minyak motosikal
    dan kereta bermacam macam jenis boleh hubungi kedai sy untuk berbincang harga dan bayaran.. sy pengusaha kedai spare parts motosikal di kota bharu.

    TEL/FAX : 097646915
    Email : daichistore@gmail.com

    Terima Kasih

    wan.  
  13. Ramzi 11 - Thu 16/Oct/2014, 1:20pm
    asalam... nama saya ramzi dr buraqoil sdb bhd...syarikat bumiputra... saya telah email kan kepada tuan... klu ada masalah hubungi saya semula... 0164261883  
  14. Rizal Tayar - Fri 24/Oct/2014, 11:29pm
    Salam.syarikat kami adalah ejen rasmi umw bg pengedar minyak enjin penzoil dan repsol utk semua jenis kenderaan..
    Sila whatsapp atau call saya 0127946685.
    Penghantaran seluruh semenanjung msia termasuk sabah sarawak.
    #lain brg dr umw semua kami ada.
    Air filter
    Oil filter
    Bateri  
  15. M7 Pro Oil 2 - Wed 7/Jan/2015, 11:39pm
    Salaam Tuan..sy wakil dr M7 Pro Oil.Jenama minyak pelincir kereta terkenal dari Jepun.Sykt M7 Mutiara Motor sdg mncari dealer/distributor setiap kaw/daerah/negeri di Malaysia utk memasarkan minyak M7 Pro Oil(fully/semi/racing oil).Harga yg mnarik dan keuntungan yg tinggi.Bole terus hubungi saya call/sms/whatsapp 0187866383 atau email: hazerrie@M7japan.com  
  16. Zaheer66 - Fri 6/Feb/2015, 12:42am
    Assalamualaikum tuan.saya wakil dari MAXOIL.saya sudah emel ke tuan.tuan boleh check emel tuan.tq  
  17. Muslima 2 - Tue 14/Apr/2015, 9:35pm
    Saya mencari pembekal minyak Hiram kenderaan Dan juga minyak gear box 1 litter. Sila email kepada says di worldmalay@yahoo.com @ call 017-6011558  
  18. Alhafiz 6 - Sun 19/Apr/2015, 10:56am
    Sy kumpulan pembekal bg minyak enjin kereta, motorsikal, jentera.l, minyak hidraulik Dan industri berjenama sukimi. Mempunyai Sirim. Sila check inbox mlm ni. Sy akan email senarai harga untuk minyak enjin kereta dn diesel. Stakat ini minyak kami dikalangan kumpulan harga minyak enjin yg mampu milik Dan berdaftar Dan bersirim. Sy akan email kn sekali katalog dn sijil.Sila hubungi sy 0195553068 hafiz atau email: alhafizshah1986@gmail.com. TERBUKA JUGA PADA YG BERMINAT DISINI SALAM.  
  19. M7 Pro Oil 3 - Mon 27/Apr/2015, 12:21pm
    Sekiranya berminat utk pasaran minyak kereta/motor M7 Japan boleh hubungi saya utk info lanjut...
    -Semi Syn 10W40 4Liter
    -Fully Syn 5W40 4Liter
    -Racing oil 15W50(Japan/USA) 4Liter
    -4T 10W40 1Liter

    0187866383
    hazerrie@m7japan.com  
  20. Hafiz 1025 - Sun 4/Oct/2015, 2:17pm
    Assalamu'alaikum,

    saya sedang mencari pembekal untuk perniagaan minyak hitam kereta dan beteri.. kalau ada boleh email sya.. tq  
  21. Zachilton - Fri 30/Oct/2015, 8:16am
    Salam tuan,
    Saya mencari pembekal minyak enjin m7.
    Harga dan jenis
    Emailkan ke zachilton54@gmail.com  
  22. Basirol Abu Bakar - Thu 28/Jan/2016, 9:47pm
    Saya ada membekalkan minyak hitam dan minyak hidraulik jenama grantt keluaran umw.... kualiti tinggi... boleh whatapp saya 01123615581 dan email basirol27@gmail.com  
  23. Mohd Muhydin - Wed 3/Feb/2016, 11:58am
    Saya berminat ingin berniaga minyak pelincir enjin. Boleh emailkan muhysmile@gmail.com  
  24. Zaiday Bin Zainal - Mon 15/Feb/2016, 10:40pm
    Saya berminat ingin berniaga minyak pelincir enjin kereta...boleh whatssap saya ke no ni 014-2005030  
  25. Zaiday Bin Zainal - Mon 15/Feb/2016, 10:47pm
    saya juga mencari pembekal oil filter dan air filter pelbagai jenis kereta...boleh lah hubungi saya di no 014-2005030  
  26. Fazli 134 - Fri 8/Apr/2016, 11:51am
    email wizacorp.sb@gmail.com  
  27. Fazli 134 - Fri 8/Apr/2016, 11:52am
    saya pembekal minyak enjin jenama sukimi lube serta hyrax oil yang pastinya tulin dan dijamin kualitinya serta harga yang menjimatkan.sila hubungi saya untuk maklumat lanjut, catalog dan harga diskaun/bengkel (fazli 011-12280929) wizacorp.sb@gmail.com  
  28. Syahir Azrul - Sun 10/Apr/2016, 12:13pm
    Saya sedang mencari pembekal pelbagai jenama minyak pelincir dengan harga borong di sekitar kuantan..
    Blh contact or wasap sy, 0145093932  
  29. Azis - Thu 7/Jul/2016, 10:47am
    Saya Ada kedai spare parts kereta beroperasi d utara semenanjung. Pembekal-pembekal di harap dapat menghubungi saya ntuk urusan perniagaan anda.  
  30. Mohd Hanif 25 - Sun 31/Jul/2016, 3:54pm
    Assalamu'alaikum..,
    Pengedar Minyak Enjin Kereta Diperlukan.workshop2 dialu-alukan.harga cun...insyaallah.
    Lokasi kuala Terengganu sahaja
    Berminat,sila wasap 019-9082887
    Terima kasih...  
  31. Mohd Saufi 11 - Mon 8/Aug/2016, 10:56pm
    mohon emailkn dekat sy hrga minyak engin ...area melaka

    mszadvancegarage@gmail.com  
  32. Peniaga Berjaya 3 - Tue 4/Oct/2016, 5:05pm
    Salam . Saya mencari Pembekal Minyak Hitam Kereta di sekitar Kuala Lumpur .
    Bercadang untuk membuka perniagaan online minyak hitam , satu website akan dibuka untuk memudahkan semua pengguna2 dan untuk mengelakkan penipuan yang berlaku sejak kebelakangan ni . Jadi saya mencari apa saja jenama minyak hitam , yang penting jenama sudah dikenali . Jenama Petronas, Perodua, Shell, Castrol, Liqui Moly, M7, Penzoil sangat dialu alukan . Strategi pemasaran yang menarik dan kukuh akan memberi pulangan yang cukup memberangsangkan . Jadi jangan lepaskan peluang ini !

    Boleh Search Kami di FACEBOOK

    FB = PEMBEKAL MINYAK HITAM TERMURAH KUALA LUMPUR

    Emailkan list harga barangan anda SEKARANG !  
  33. Fatinporfavor - Mon 17/Oct/2016, 3:50pm
    Saya mencari stokis utk minyak hitam x2 power. Keluaran bumiputera 100%. InshaaAllah kualiti bertaraf international.
    Stokis 1 malaysia di setiap negeri diperlukan. Buat masa sekarang, jadi main sponsor di Litar Dato Sagor.
    Modal serendah rm2000 shj.

    Boleh whatsapp saya 0192689769  
  34. Ganalisa - Thu 20/Apr/2017, 3:33pm
    Kami membekal minyak pelincir engin VEPRO yang berkualati tinggi dengan harga yang paling murah.
    Untuk jenis dan sebut harga:-
    Email: shagatechtrans@yahoo.com.sg
    H/P : 012 2251920  
  35. Azizie 3 - Wed 3/May/2017, 12:14pm
    Kami membekal minyak pelincir enjin petrol & diesel, hydraulic oil, greases, minyak brake dot3,4, coolant,
    Minyak 4T Motosikal, 2T Motosikal & 2T Utk Machine Petrol.

    Brand Hyrax

    Untuk Spec Minyak & Harga
    Email ke : zzroadrunners_garage21@yahoo.com
    Phone : 0136476601  
  36. Iera 17 - Wed 10/May/2017, 2:47pm
    Kepada sesiapa yg ada membekalkan minyak hitam utk motosikal sila emailkan sebut harga serta gambar ke evertaxila@gmail.com.my. Saya mempunyai bengkel motor di ampang. Tq  
  37. Harun Norashid Ujang 2 - Wed 19/Jul/2017, 9:57am
    Tuan,
    a kapasiti
    Saya dari kilang pembuat produk minyak pelincir. Bersedia untuk mengeluarkan untuk OEM dengan kapasiti 20,000 liter sehari. Boleh juga membekalkan produk kami sendiri iaitu Nanolube. HUbungi saya melalui email: harun.norashid@nanoc.my  
  38. Solutions On Wheel Service - Wed 11/Oct/2017, 3:32pm
    Salam & Selamat Sejahtera,

    Saya bercadang membuka pusat servis kenderaan di kawasan Paka, Terengganu. Ingin mencari pembekal minyak hitam pelbagai jenama. Mohon mana2 pembekal atau ejen berdekatan utuk menghantar quotation berserta no. yang dapat saya hubungi di email infosos@solutions.net.my  
  39. Faizalmohdidris 2 - Mon 16/Oct/2017, 9:56am
    Harga pasaran
    Fully rm120
    Semi rm80
    Pmg rm 40
    MINYAK HITAM BARU MADE IN GERMANY
    TOLONG CONTACT 0192834345 UNTK DETAILS.  
  40. Mohd Fauzi Mohd Salleh - Sat 25/Nov/2017, 9:00pm
    Sya mencari minyak enjin utk dijual di Sipitang , Sabah. alehsan195@gmail.com  
  41. Johnsong - Thu 18/Jan/2018, 12:39am
    Mencari supplier untuk minyak2 enjin kenderaan pelbagai jenis dan jenama...email kepada muhd.johan@yahoo.com.... terima kasih tuan/puan  
  42. Razlan88 - Thu 19/Apr/2018, 11:55pm
    Mencari minyak pelincir pelbagai jenama dari yg murah2 sampai yg branded.. Saya berminat utk borong.kepada supplier d luar sana ble la email kepada sya katalog produk beserta harga dealer dan harga jual.. mohdrazlansaimadan@gmail.com  
  43. Amir Husaini - Sat 13/Oct/2018, 9:15am
    Mencari minyak pelincir pelbagai jenama. Berminat utk membeli borong. Pastikan minyak adalah ORI. konsep kami Islamic, tiada urus penipu pada pelanggan.
    Mohon emailkan katelog dan harga terbaik bagi kami.
    satubatu@yahoo.com atau wasap 0103434022  
  44. Muhyiddin Yassin Bin Abdullah - Wed 7/Nov/2018, 11:41pm
    Assalamualaikum.
    Saya pembekal minyak pelincir jenama FEOSO OIL. Feoso Oil beroperasi di Westport Pulau Indah merupakan pengilang kepada jenama terkenal seperti PETRON, BHP, M7 & FUCHS. Harga direct kilang yang sangat berpatutan untuk bengkel2 dan pengedar2.
    Hubungi 012-2212403 atau email ke muhyiddin.yassin@yahoo.com  
  45. Long Bidin - Fri 16/Nov/2018, 9:33am
    Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya akan membuka kedai service kereta 1st Disember ni. Jadi saya sekaran sedang mencari pembekal minyak pelincir kereta untuk saya gunakan di bengkel saya nanti. Kepada pengedar/dealer yg sudi bekerjasama dengan saya boleh emelkan detail produk minyak yang ada bawa serta tawaran yang diberikan. Bengkel saya bertempat di damansara damai, petaling Jaya.

    Email: revxgarage@gmail.com
    Whatsapp: 011-6565 7383

    Terima kasih  
Page 1   (Total 45 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/channel/UCsO-MY8KvW6kitzwqHptapA

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Makanan Eksotik dan Unik di Temerloh Pahang
Makanan eksotik biasanya ada peminat yang tersendiri. Jika dikenakan dengan menu masakan yang sesuai, peminatnya akan sentiasa datang walaupun dari jauh. Kelebihan meniaga makanan yang eksotik adalah kurang pesaingan. Kadang-kadang di sesebuah bandar anda seorang sahaja yang berniaga makanan tersebut
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)