Mencari Pembekal Minyak Masak yang Telah Diproses
Raja Hassbullah Raja Hussin @ Raja Hussin Sdn Bhd
Tue 5/Aug/2014 9:50am [Last Comment]
salam warga majalah..

Saya wakil daripada syarikat Raja Hussin Food Industries Sdn Bhd ingin menjalankan perniagaan minyak masak yang telah diproses.Syarikat kami bersetuju untuk membungkus dan mengedar produk ke pasaran.
Syarikat kami memerlukan minyak masak tidak kira apa pun brand.


bagi yang berminat atau owner kilang pengeluar ,Sila emelkan brand,MT dan sebut harga kepada
iceboyz93@gmail.com
-ASAP-
segala kerjasama yang diberikan didahului dengan ucapan terima kasih..

Niche: Pembekal Minyak Masak
 
1. Mazli Yusoff - Wed 6/Aug/2014, 12:57pm
perlukan Olein cp8 olein cp10 and cpo hubungi saya mr lee 0176421200  
2. Zek Master - Thu 7/Aug/2014, 12:14pm
tuan berminat untuk dapatkan minyak masak? kami pengeluar minyak masak, dan ada lesen export MPOB. Jika tuan ada Lesen borong KPDNKK, saya boleh sediakan dalam kuantiti yang banyak. Kalau berminat, Mohon tuan emailkan LOI ke multisecretsuccess@gmail.com untuk sebut harga terkini. Thanks.  
3. Risa Hafni - Mon 18/Aug/2014, 10:38am
Good morning, we are supplier sunflower oil origin from Ukraine and Russia, can be on our label or your label or in bulk.our contact number +601115122122 or +60105050949  
4. Azuan 15 - Thu 28/Aug/2014, 1:55am
salam.. sy boleh bekal kan minyak masak.. klu berminat plz watupp 0176825878  
5. Mr Jack 4 - Mon 1/Sep/2014, 3:22pm
kepada pembekal minyak cp8 or cp10...tolong e mail kan sya harga utk 2 minggu dari sekarang tujuan lock .
2000mrtn di perlukan..
e mail iskandar79212000@yahoo.com  
6. Broker Tanah30 - Thu 4/Sep/2014, 1:28pm
kpd y sdang mcari stok minyak masak cpa...
blh hubungi sy d 0104199947
rm80k per tanker 40tan.  
7. Mr Jack 4 - Fri 5/Sep/2014, 9:29pm
ada siapa brani jalan minyak ke vietnam 2000mrt sebulan...sya ada loi dai vietnam.
cnf vietnam..lc pun ada...ada funder nak buat leh e mail sya iskandar79212000@yahoo.com  
8. Ejen Pembeli - Sat 6/Sep/2014, 1:10pm
buyer vietnam ni tak serious... buyer ni nak main-main je... buyer ni bukan nak berniaga pun ... tak perlu layan.... merata semenanjung cari... dah dapat harga rendah.. nak lagi rendah ... merata dia jaja LOI ... ramai broker atau mandate seller ada LOI mangkuk vietnam ni ...  
9. Zairul 20 - Fri 26/Sep/2014, 2:50pm
Ada tak pembekal minyak masak dalam packaging plastik(packaging 1kg) dengan harga borong..

Boleh WhatsApp sebutharga minima order?

0176063686  

Page 1   (Total 9 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..