Mencari Pembekal Kristal dan Mutiara Sabah.
Lienda - Fri 11/Feb/2011 1:25am [Last Comment]
berminat untuk menjual kristal dan mutiara dari sabah.. pembekal yang boleh menawarkan harga rendah dan berkualiti tolong hubungi sy.lienda09@yahoo.com

Niche: Pemborong Aksesori Wanita | Pemborong Mutiara
     
  1. Hamizan - Fri 11/Feb/2011, 5:35am
    Untuk pengetahuan lanjut bleh ikuti dan view link ni..saya akan update dari masa ke semasa
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001972528673
    atau emails sy mz_collections@yahoo.com
    Kami baru nak launch,memang perlukan pengedar terawal untk edarkan mutiara asli dari sabah..  
  2. Rinacomel79 - Fri 11/Feb/2011, 3:08pm
    Beli je kat GM.
    GM KL ade, GM Klang pun ade.
    Lagi murah..  
  3. Sharifah Mardhiyah - Fri 11/Feb/2011, 4:41pm
    salam.sy juga pembekal dari labuan.. emel sy, deeya_hamzah@yahoo.com
    sms pun ok 0133500460  
  4. Sf Accessories - Sat 12/Feb/2011, 3:05pm
    Hai Lienda..add saya di facebook sf_accessories@yahoo.com.Kebetulan saya memang mencari pengedar aksesori mutiara di Semenanjung Malaysia.Syarikat kami adalah syarikat yang berdaftar.Leinda tidak perlu bimbang.Jangan lupa add yea..TQ (",)  
  5. Dyla 2 - Fri 1/Apr/2011, 4:21pm
    hai lienda..sy pun pembekal dri sabah n berasal dri sabh..sedang mencari pengedar..harga ble runding..
    jika berminat sent email ke selyeo@yahoo.com..ataw hubungi sy ke 0173300176..tq..

    "MENGIKUT HARGA BORONG DAN KEMAMPUAN PENJUAL N KEPUASAN PELANGGAN"  
  6. Nurmohd - Thu 28/Apr/2011, 12:54am
    assalamualaikum..sy seorg peniaga aksesori mutiara dan kristal dari tawau sabah..sy ble membekalkan pelbagai jenis barangan aksesori tersebut mengikut jenis dan gred barang.soal harga, kami dah sediakan katalognya.berpatutan dan termurah la sy rasa.apapun,hub saya di talian ini untuk sebarang pertanyaan lebih lanjut..014-5635259.terima kasih n semoga berjaya.  
  7. Cda 5 - Sun 8/May/2011, 11:24am
    boleh layari
    www.kerongsangsabah.blogspot.com  
  8. Zaki 10 - Mon 13/Jun/2011, 11:03pm
    www.sabahmutiara.com  
  9. Taha 3 - Tue 26/Jul/2011, 11:14pm
    salam. ada pembekal 'loose pearls'. pls contact saya tahaselamat@gmail.com. Thanks.  
  10. Taha 3 - Mon 1/Aug/2011, 12:40am
    salam. saya mencari pembekal 'loose pearls'. please contact saya tahaselamat@gmail.com Thanks  
  11. Madzlan Bin Muhammad Zim - Sat 27/Dec/2014, 11:17pm
    call or whattssup sya. 0167346949 mutiara ori. gred no 1 harga memng cntik.. mutiara no 2 hrga da murh.. da proses n blum proses da..  
Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Saya Cuba 3 Mee Calong di Beserah Kuantan ! (Memang best)
Bandar Beserah di Kuantan mempunyai karakternya yang tersendiri dengan sejarah sejak zaman British lagi. Ada bepuluh-puluh warung menjual Mee Calong disana. Apa Keistimewaan Mee Calong ni sebenarnya?
(Drone) Menjejaki 12 Kubu WW2 British di Kuantan, Pahang
Kami medapat tahu terdapat 12 kubu lama British yang dibina pada zaman Perang Dunia Kedua di Kuantan Pahang. Ada yang masih tegak, ada yang sudah senget, ada yg dah tenggelam dalam air dan ada yang dah tenggelam dalam pasir. Ikuti Perjalanan Kami di video ini :-)
11 Hotel Menarik Area Genting Highlands Premium Outlets (GPO) Sesuai Untuk Semua Bajet
Dengan pembukaan Genting Highlands Premium Outlets (GPO) dan beberapa hotel baru di sekitar Gohtong Jaya (Genting Permai), kita dapat pilihan yang lebih banyak dan sesuai dengan semua golongan.
Mencari Makam Pahlawan Islam di Tengah Kubur Cina
Kami mendapat tahu terdapat beberapa makam Pahlawan Islam di Bukit Cina, Melaka. Berbekalkan maklumat dari beberapa sumber, kami memulakan pencarian. Kali pertama dan kedua gagal. Akhirnya pencarian kali ke 3 baru berjumpa.