Mencari Pembekal Kelapa Pandan Sekitar Kajang Selangor
Taqi - Tue 5/Mar/2013 10:41am [Last Comment]
salam kawan2,

saya mencari pembekal kelapa pandan yg boleh hangtar terus ke gerai saya di kajang, harga mestilah berpatutan

Niche: Pembekal Kelapa Dan Santan
 
1. Sue 146 - Fri 8/Mar/2013, 3:35pm
kami merupakan pembekal kelapa muda jenis matag dan pandan...minat call 0139874816  
2. Fazura - Sat 9/Mar/2013, 6:26pm
Untuk perkhidmatan lori 1 tan dari negeri sembilan
Hubungi azhar di 0126459506 @ 0126678617  
3. Taqi - Tue 12/Mar/2013, 12:19pm
ader lagi tak? tgh cari pemborong dgn harga berpatutan  
4. Taqi - Tue 12/Mar/2013, 1:56pm
siapa ada jual pati kelapa laut?cuba cer ,nak tambah produk  
5. Nurulazma 2 - Wed 13/Mar/2013, 9:19pm
kami pembekal kelapa tua dan muda dari kelantan. jika berminat sila call 014-6055511 / 012-9599550 hafiz  
6. Sue 146 - Fri 15/Mar/2013, 4:14pm
Taqi : kelapa muda masih ada...minat cntc no 0139874816...utk deal harga..  
7. Clifford 2 - Sun 17/Mar/2013, 10:27pm
Sue 146
Kelapa bang ialah kelapa pandan? Email saya harga: ngie_2007@hotmail.com  
8. Sue 146 - Mon 18/Mar/2013, 11:25am
clifford 2 : kelapa muda jenis pandan dan matag...minat cntc 0139874816 utk deal harga...  
9. Icey Umy 2 - Fri 22/Mar/2013, 3:04pm
MENCARI PEMBEKAL KELAPA MUDA, ATAU PATI UNTUK BUAT COCONUT SHAKE, ATAU BERKAITAN COCONUT SHAKE. OTAI2 SILA BANTU SAYA.... MOGA PERTOLONGAN ANDA2 SEMUA JADI SATU ILMU BERGUNA, DAN MEMPERBAHARUI, UPGRADE AIR COCONUT SHAKE KEPADA YG BAIK, KEPADA YANG NAK SUMBANG ILMU, BAHAN2 YANG MURAH DAN MUDAH NAK DPT, BOLEH SHARE PADA SY. KITA SAMA2 SHARE.. RESEPI PON BOLEH SHARE... KEPADA PEMBEKAL. SILA HUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN.
AREA KEDAI PASIR GUDANG, JOHOR.

NAMA: EN MUS
NO PHONE:0127536823  
10. Taqi - Wed 27/Mar/2013, 10:15am
aiyak susah mau cari pembekal dgn harga berpatutan,mari mari pembekal kelapa pandan  
11. Gaban 5 - Sat 6/Apr/2013, 2:41pm
Taqi: kalu kelapa pandan dr thailand nak x ?  
12. Taqi - Mon 8/Apr/2013, 10:11pm
gaban 5 boleh ajer,janji jangan di kupas kulitnya  
13. Azri 143 - Tue 9/Apr/2013, 6:37pm
KELAPA TUA: sesiapa nak cari kelapa tua murah je... kalo ambil banyak lebih dari 100 tan, harga boleh dapat 520 je satu tan.
boleh call saya 016 4154 701  
14. Mohd Adi - Tue 16/Apr/2013, 2:17am
kepada peniaga2 kelapa atau santan di lembah klang dan shah alam..syarikat kami membeli tempurung kelapa dengan harga berpatutan..alang2 supply kelapa tempurung tu boleh collect balik dan jual pada kami..sambil menyelam minum air..2 in 1 bsness..tentang kuantiti tu tak perlu risau..berapa2 yang ada kami sedia beli..timbang terus bayar..ala2 jual besi buruk..harga pulak kita boleh bincang sampai jadi...lokasi kami di sungai buloh..boleh call 0172088837 atau 0162155530, nak kami ambil sendiri pun boleh takde masalah  
15. Shahrir13 - Tue 16/Apr/2013, 4:32pm
mencari supply kelapa muda fresh (150-250 bijik) utk projek penyelidikan. sy bole dtg sendiri ambil kelapa. ctc/sms sy 019-2331306  
16. Siti Rahimah 2 - Tue 16/Apr/2013, 8:01pm
saya mencari pembekal kelapa muda...kedai saya di bukit kapar,meru...br nk stat jual air kelapa dn coconut shake... pembekal yg berminat boleh contact atau sms saya 012-6529234  
17. Bob 28 - Sun 21/Apr/2013, 4:02pm
Kami boleh membekal kelapa mawar dan tua .
-mawar siap hantar Rm1.15
-tua kampong 1.30 siap hantar
-call 0176516186  
18. Azim Muslim Food - Sat 27/Apr/2013, 7:56am
Sue 146, awak kat area mana? Saya di Kajang.  
19. Vinotdg - Thu 30/May/2013, 6:15pm
Kami madalah pembekal secarang boro9ng kelapa dari perak . Mempunyai Kontrak dengan UP .
Jika tuan/puan/saudara/saudari berminat boleh menghubungi Jega di talian 0195595857

1.Kelapa tua kampung(Bagan Datoh Perak) gred A dan B : rm1.30/biji
2.Kelapa Muda : RM1.50/biji

Kesemua harga diatas adalah termasuk dengan kos penghantaran sekitar Lembah Klang/KL/N.Sembilan ,
tempat2 lain bole dirunding harga.
Jadi tuan/puan tidak perlu risau dengan urusan lori dan sebagainya.

Minimum order: 2000 biji


Harga boleh dirunding lagi jika kuantiti besar. Terima kasih kerana melawati ruang niaga saya.


Dear all,
we are direct contractor of Unitd plantation and with reasonable wholesale price .
Please do call / text Jega at 0195595857 if you are interested in making a purchase.

1.Matured coconuts Matag / Mava : Rm 1.30/nut
2.Young Coconut : RM1.50/nut

Minimum order :2000/nuts

prices are highly negotiable for higher volume of purchase.

prices quoted is inclusive of transportation to your doorstep

Package includes:wholesale coconuts

Dealing method:CASH ON DELIVERY

Location of seller:Perak

Contact method/details:0195595857 - Jega  
20. Amirul 96 - Fri 21/Jun/2013, 7:26pm
kelapa tua jenis matag. minimum order 1hari/2000 biji. harga 1.30 sebiji. call 0126213103 amirul  
21. Emily 16 - Tue 25/Jun/2013, 3:42pm
saya pemborong kelapa muda.sesiapa yg berminat boleh contact num-012 953 9983 / 013 227 3232  
22. Nana 128 - Wed 26/Jun/2013, 2:00pm
www.aj-icecream.com.my pengilang aiskrim  
23. Muhammad Ikhwan 6 - Fri 28/Jun/2013, 11:51am
Salam..sdg mncari pembekal untuk kelapa pandan.. send your quotation price to
wanpeja90@gmail.com thank you..  
24. Bella08 - Mon 1/Jul/2013, 9:07pm
salam, saya sedia menerima tempahan jeli kelapa utk katering, majlis perkahwinan atau majlis yg bersesuaian

jika berminat, sila hubungi 013-7988266 (isa) 017-7647619 (bella)  
25. Sarah 224 - Tue 2/Jul/2013, 11:46am
saya mencari pembekal kelapa muda sekitar negeri sembilan. blh minimum 100 biji sbb sy baru nak mula perniagaan. email sarah.mahadi@yahoo.com.my. urgent!!  
26. Hilmi 18 - Sun 25/Aug/2013, 1:21pm
kami membekalkan kelapa pandan dalam kuantiti besar..
penghantaran dan harga boleh dirunding..

sms ke 013-501 9185 untuk rundingan..  
27. Ami 19 - Sun 6/Oct/2013, 3:15pm
saya ada khidmat lori 1 tan. call/sms AMI 0172968775

t.kasih  
28. Muhammad Sadiqin Husin - Mon 11/Nov/2013, 7:52pm
Salam. Saya mencari pembekal kelapa muda / kelapa matang sekitar Bandar Baru Bangi. Kalau boleh minimum dalam 100 biji sebab saya baru nak mulakan perniagaan. boleh sms atau call nombor ni 0102161215 / 0176672008. Urgent!!  
29. Penjual Santan - Thu 21/Nov/2013, 9:44am
sya penjual santan.skng perlukan pembekal klapa dngn arga murah..ada tlong contact 0193709440.kartini. urgent  
30. Marksman - Thu 3/Apr/2014, 3:10pm
Salam, mencari pembekal kelapa muda dan kelapa pandan. baru berniaga Area Taman Shamelin, Pandan Perdana. k.l. Bagi permulaan harap min order boleh 100 biji.urgent!! Email harga ke ex_guardian007@yahoo.com. Terima Kasih.  
31. Hakhiruzzaman Mohamad - Tue 8/Apr/2014, 4:27pm
saya memerlukan kelapa muda untuk buat coconut shake di bangi ....kepada pembekal pembekal diminta hubungi untuk harga ... 017 3496666 atau email ke hakhirul@gmail.com  
32. Azzadahim Interprise - Tue 22/Apr/2014, 4:57pm
Saya pembekal kelapa muda dan tua matag 0126503449  
33. Nurul 1466 - Tue 13/May/2014, 3:41pm
saya mencari pembekal kelapa muda dan kelapa pandan..area bangi...min100 biji untuk permulaan berniaga...urgent..tolong email harga nurul.afiqah94@yahoo.com my...terima kasih kerjasama dari anda amat saya hargai  
34. Pandan Coconuts - Sun 17/Aug/2014, 11:50am
saya ialah pemborong pandan coconut.. boleh email globalagritech986@gmail.com atau 0167176616  
35. Mohd Asmawi 6 - Thu 25/Sep/2014, 8:58pm
Saya adalah pembekal air nira kelapa,, ( 013 3906992) biasa kita dengar coconut shake,, kini product baru coconut neera shake,,,, terbaik  
36. Norhasyimah Bt Omar - Thu 16/Oct/2014, 11:01am
Salam semua pembekal kelapa tua dan muda,sy baru nak memulakan perniagaan..dan sy memerlukan min 100 bji di area bangi or kajang..urgent..tlg email harga kepada temahomar@gmail.com..terima kasiih da kerjasama anda amat lah sy hargai..  
37. Dj Asyraf Halim - Sun 9/Nov/2014, 5:04pm
Assalamualaikum..saya dari SHAHAS ent ada membekalkan jeli kelapa bagi permintaan tuan, sambutan menggalakkan di area Petaling Jaya. harga rm1.00 secawan. rm0.90 secawan bagi permintaan 100 cups ke atas.. terima kasih ;)  
38. Adylalito - Mon 5/Jan/2015, 11:30am
saya mencari supplier kelapa di area cheras

pm harga & minumum pembelian
email ady.lalito@yahoo.com

thanks  
39. Hafiz 929 - Tue 27/Jan/2015, 7:53pm
saya memerlukan kelapa pandan
area pasir mas , kelantan

boleh email hafizawang85@gmail.com
harga borong
harga hantar @ ambil sendiri  
40. Siti Norehan Binti Osainar - Wed 11/Feb/2015, 3:12pm
Ni no contct sy 0166425187.call atau whasap segera stok kelapa pandan.sy memerlukan kelapa pandan aggaran 100 biji untk mulakn perniagaan.nak tahu harge borong minimum,harge hantar dan harge ambil sendiri..tq  
41. Nabel Rahman - Tue 10/Mar/2015, 5:38pm
Sy memerlukan kelapa mataq atau pandan dalam kuantiti yg rendah untuk dibuat air dan coconut shake.area shah alam.bole datang ambil sendiri.ni no contact 0133289061  
42. Adika07 - Tue 12/May/2015, 2:31pm
Saya memerlukan kelapa mataq atau pandan dalam 500 biji perminggu. 0163813621 (johor)  
43. Bashan 2 - Fri 29/May/2015, 10:00am
Kami ada membekalkan kelapa muda area kL, untuk info lebih lanjut tlpn no ni, 01133911937 Ita.  
44. Azrai 12 - Fri 5/Jun/2015, 12:22am
saya perlukan sabut kelapa dalam kuantiti yang banyak untuk tanaman saya.jika ada boleh hubungi saya 0173462995.lokasi saya di selayang  
45. Nn Gold - Tue 9/Jun/2015, 10:23am
Saya pembekal kelapa pandan...harga berpatutan..jual borong call atau whatsapp 0183202043  
46. Zulkifle 5 - Sun 14/Jun/2015, 3:54pm
Mencari kelapa reject/tumbuh area selangor

01111889963 wasap
Zulkaparit@yahoo.com email  
47. Wan 1568 - Tue 23/Jun/2015, 11:25am
Mencari pembekal kelapa muda yang isi cantik.. untuk buat jeli kelapa bagi sesi ramadhan 2015.. 40biji/hari harga berpatutan.. whatsapp 019-2915754.. terima kasih, mohon bantuan anda,, urgent.. trima kasih  
48. Pandan Coconuts - Sun 4/Oct/2015, 1:41pm
Kami adalah pembekal (KHAS) buah Kelapa Pandan & bibit kelapa pandan. Min order 300 - 5000 biji. Sila hunbungi 016-7176616 untuk maklumat selanjutnya.  
49. Kairyn - Mon 7/Dec/2015, 9:31am
saya mencari kelapa muda utk meniaga coconut shake.. tlg htr harga pada ilovethehanger@gmail.com  
50. Suhaimi 100 - Wed 20/Jan/2016, 5:04am
Saya membekal Kelapa Muda Pandan ,kelapa muda matak Dan kelapa muda kampung.. Minimum order 2000 biji...boleh campur...harga boleh runding... Hubungi suhaimi 0148156032
Urusniaga... Area Kedah, Pineng.. Perak..  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 59 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..