Mencari Pembekal Kain Lycra, Chiffon, Lace dan Pelbagai Jenis Kain
Kama Azira @ Kama's Design
Tue 25/Feb/2014 2:20pm [Last Comment]
saya mencari pembekal kain lycra, chiffon, lace dan pelbagai jenis kain dengan harga yang murah.

sila emailkan senarai harga di bintangkelip1001@gmail.com

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Ina Amanda - Tue 25/Feb/2014, 2:25pm
Assalam Kama Azira: maaf ye tumpang sat kat page u..sy pun nk cari pembekal kain lycra dan cotton dgn harga murah..sila emailkan detail di ina_amanda@yahoo.com  
2. Arenis - Tue 25/Feb/2014, 3:24pm
kat jakel banyak kain lycra tp mahal tak..  
3. Ina Amanda - Tue 25/Feb/2014, 3:44pm
kt jakel mmg byk tp harganye xmurah sgt..kalo boleh dpt lebih murah dr jakel ok gak..kamdar pun murah tp mcm xbyk pilihan  
4. Zack Zaidee - Tue 25/Feb/2014, 4:46pm
pemborong kain terbesar di m'sia - SSH Textile S/B di taman shamelin perkasa.

jenis fabric dijual seperti ITY knit fabric (lycra), emboss ITY knit fabric, ITY knit printed fabric (lycra) & cotton printed dr Jepun & Europe. Lycra ada banyak jenis quality, ikut berat gm (nipis/tebal). anda blh call 03-92859488 utk details.  
5. Ina Amanda - Tue 25/Feb/2014, 5:51pm
Zack Zaidee: tqvm for ur info  
6. Norhaslinda 2 - Wed 26/Feb/2014, 12:54pm
Kalau berminat dengan maxi dress muslimah...boleh jemput tengok collection kat fb page Wyleenz Shoppez  
7. Lalakaya - Thu 27/Feb/2014, 6:24pm
BUAT DUIT DENGAN BISNES DROPSHIP

TANPA MODAL
TANPA PERLU SIMPAN PRODUK

DAPATKAN SEKARANG

http://www.masterdropship30hari.com/  
8. Nona 8 - Thu 27/Feb/2014, 7:52pm
assalamualaikum dan salam sejahtera. Hanya utk yg serius utk berniaga sahaja!!! saya nona abdullah. Saya mempunyai kilang menjahit pakaian spt jubah, baju kurung dan lain2, di seksyen 15 shah alam. saya juga pengimport spt:
1.) fabric cotton (ada byk kualiti)
2.) pakaian branded dan designer brand spt Levis, cK, Armani Exchange dll.

Jika ingin melihat sample boleh dtg terus ke kilang saya. boleh whatsapp saya di no 013 2683070. Tq.  
9. Yanti 33 - Thu 27/Feb/2014, 10:23pm
Zack Zaidee..
I dh contact staff kat situ..sory to say..sombong dan berlagak..
Nak tnya harga pun dia xnk bagi tau..
So cancel berurus niaga..

I cari tmpt lain..
Tq  
10. Ct 80 - Mon 3/Mar/2014, 7:09am
Saya boleh bekalkan kain casablanca dan italian silk terkini dgn harga serendah rm50..borong min 20 pasang...kalau hrga pasaran rm98..berminat wassup saya 0199335170..ct  
11. Adfa Fashion - Mon 3/Mar/2014, 11:27pm
Sy pun mencari pembekal kain lycra, lace n chiffon... blh email sy di adfa.collection@gmail.com... tq  
12. Lawang1972 - Thu 8/May/2014, 11:01am
sesiapa nak kain lycra dan cotton yang murah drp jakel, premium quality grade...

boleh whatsapp ke 0196662060  
13. Fazli Asfaani - Thu 12/Jun/2014, 3:19pm
Prada lace murah ade kt www.facebook.com/gojesprada.lace memang murah gila.. nak borong pun boleh.. harga dari kilang leh whatapp kt +8613265383609.. kilang di china..produk hantar ke malaysia.indo dan vietnam  
14. Julaiha 4 - Mon 2/Mar/2015, 12:48am
sya tgh survey pembekal kain cotton knit.
bole whatsapp: 017 287 3953.tq  
15. Julaiha 4 - Fri 6/Mar/2015, 2:39pm
susah betul nak carik mana jual/supplier fabric cotton knit nie..ada yg tanya tak mo bagi tau..ermmm...kot ada sesaper yg tau whatsapp la saya yea.
0172873953 ..tq  
16. Ain Ashwaq - Wed 11/Mar/2015, 5:29pm
Assalamualaikum. Saya mencari pembekal kain italian chiffon (plain/corak) bidang 60 untuk buat wide shawl. Boleh emel saya ain.ashwaq@gmail.com atau whatsapp +60182121954. Terima kasih :)  
17. Mas 231 - Tue 12/May/2015, 10:37am
sape2 berminat ngn kain cotton silk ngn chiffon sila call 0132700708/wassup 0179002853  
18. Lawang1972 - Fri 7/Aug/2015, 12:41pm
berminat nak dapatkan kain cotton knit, cotton JC, Cotton Interlock, Micro-Fiber Eyelet, sila contact 019 666 2060

Insya Allah boleh bekalkan dengan harga yang menarik  
19. Afiqtension - Tue 29/Sep/2015, 8:34am
saya pembekal@pengeluar songket sarawak dengan harga murah dan boleh di jual dgn 2 kali ganda harga borong...cantik dan diminati ramai butik-butik...whatapps kami 0168583685  
20. Liyana 261 - Tue 17/Nov/2015, 9:38am
Assalamualaikum. Saya mencari pembekal kain italian / jojet chiffon (plain/corak) bidang 60 untuk buat wide shawl. Boleh emel saya kaisyaarora90@gmail.com atau whatsapp +601127225245. Terima kasih :)  
21. Zaisya 3 - Mon 28/Dec/2015, 2:34pm
Assalamualaikum.

Sesapa nak letgo perca , pm 0122670924  
22. Soraya 6 - Wed 24/Feb/2016, 10:24pm
salam sy juga mencari kilanh menjual kain murah sperti chiffon dan mcm2 sila email sy soraya.maria93@gmail.com  
23. Ashireen Binti Ab Razak - Mon 28/Mar/2016, 4:23pm
Assalamulaikum w.b.t sy mencari kilang menjual kain murah seperti chiffon, cotton dan mcm2 sila email sya ashireen.abrazak@yahoo.com.my  
24. Linda Radzi - Fri 13/May/2016, 3:18pm
Saya mencari kilang kain murah juga. Sila email saya lindaradzi.buddiestrade@gmail.com  
25. K Zaxs - Thu 19/May/2016, 9:06am
Tender kain fabrik

Kami merupakan syrikat pembubar bagi syarikat kain berkualiti improt dari kilang terkenal di Thailnd. Syarikat di Malaysia telah bankrap. Jadi terpaksa menjual semua stok bgi membayar hutang. Jika berminat, boleh email kepada key_rol91@yahoo.com, utk drop no telefon anda  
26. Annie 51 - Wed 10/Aug/2016, 11:13am
Assalamulaikum/Salam Sejahtera, saya mencari kilang/supplier menjual kain murah yang sesuai untuk membuat tudung. sila email saya anniepurperz@gmail.com.  
27. Prestige Style - Thu 15/Sep/2016, 10:50am
Saya ada jual kain lycra korea murah2.
Boleh contact 0182820955  
28. Iqna Muqoddam - Tue 8/Nov/2016, 9:28am
Kain murah dari Indonesia

Hendak beli langsung dari kilang berbagai jenis kain! saya bantu!

Contak +62 877-8758-6693  
29. Madam Zai 2 - Sat 13/Jan/2018, 9:24pm
Hi.
Sy pemborong dan pembekal kain lace dari china. Prada lace. Glitter lace, 3D lace, sulam lace
Wassap zai 0182700478
madamzaiyna89@gmail.com  
30. Nur Suhaili 2 - Sat 21/Dec/2019, 5:54pm
Saya sedang mencari pembekal kain chiffon printed untuk dibuat tudung..kalau ada mana² pembekal terutamanya yg area kelantan..minta email saya di

suhailinur98@gmail.com  
31. Cik Bunga 26 - Thu 18/Nov/2021, 8:33pm
hi semua
blh tlg email kt sy if korang ada jual
kain lace murah, beads yg cantik n harga yang berpatutan, kain2 yang cantik n sesuai untuk dijadikan baju2 yang cantik
or blh wasapp sy
Bunga 018963488
tq  

Page 1   (Total 31 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..