Mencari Pembekal Kain Border Lace
Nafnaf - Fri 10/May/2013 2:26pm [Last Comment]
assalam.. sy mencari pembekal border lace utk bisnes kurung moden saya..sekitar KL-Selangor. sila emailkan quotation kpd sy blogshopccl_sne@yahoo.com. Terima kasih

Niche: Pemborong Pakaian Wanita
 
1. Bulan 4 - Mon 13/May/2013, 8:21am
assalam

sya menjual border lace secara borong.boleh view ke fb
www.facebook.com/SulamanHana  
2. Bayah 5 - Mon 13/May/2013, 2:45pm
***TUMPANG IKLAN***
Saya-Pemborong & Pengedar Jubah mempunyai pelbagai jenis koleksi fesyen yang menarik dan terkini bagi lelaki dan perempuan terutama jubah bagi wanita muslimah SMS / CALL: Cik Bayah 016-4769449 / Cik Yen 016-4346926  
3. Fariza90 - Thu 16/May/2013, 12:08am
Mahukan lace? Sy menjual lace, boleh contact jika berminat, area kl. murah dan cantik! 0122268364  
4. Rose 29 - Fri 17/May/2013, 9:15am
boleh hubungi saya utk membeli border lace dan prada lace 0133006985  
5. Adibah 20 - Sun 19/May/2013, 7:18pm
salam nk tny..jual borong tak baju kurung lace tu?kalau jual sy nk beli borong..sms adiba 0136741934  
6. Nafnaf - Thu 23/May/2013, 10:05am
wslm..terima kasih semua..in shaa Allah bisnes sy dh jln nnti sy akan contact yer utk yg nk beli borong :)  
7. Nisah 5 - Tue 11/Jun/2013, 3:22pm
salam..blh wasap sya di no 0176398037 untuk bli brder lace borong..  
8. Anjasmara 2 - Thu 27/Jun/2013, 5:36pm
tumpang iklan .. saya pemborong dan pengedar telekung lycra dewasa dan kanak2 .. berminat sila call/sms/whatsapp 012-9196522
layari anjasmara1.blogspot.com utk melihat koleksi ..  
9. Teoria Tienda - Mon 16/Dec/2013, 10:24am
Salam Tuan/Puan
Teoria merupakan perniagaan berasakan penjualan kain secara borong mahupun runcit.

Kepakaran Teoria adalah dalam bidang bahan kain yang mementingkan dan juga mengenal pasti kualiti bahan, kualiti design dan bahan yang digunakan dalam pembuatan seperti Lace, Cotton, Silk dan Satin.

Teoria sangat mengalu-alukan pihak tuan/puan untuk berkunjung ke page kami bagi mendapat gambaran jualan kami.

Sebarang pertanyaan sila email kami di teoria.tienda@gmail.com atau pm di page www.facebook.com/teoriagarment.

Terima Kasih.  
10. Fazli Asfaani - Sat 14/Jun/2014, 1:24am
Boleh hubungi sy.. sy supply prada lace dan perbagai jenis lace harga terus dari kilang. Sy menetap di guangzhou san sy juga buat perkhidmatan shipping ke malaysia vietnam thailand dan indonesia..berminat boleh hubungi sy nombor china saya +8613265383609 or whatapp ke nombor itu.. yg berminat sahaja whatapp sy..  
11. Norhasni 3 - Mon 24/Nov/2014, 3:41pm
en.fazli asfaani, masih buat bisness prada lace x?saya nk borong direct dr guangzhou.Boleh emailkn kepada saya details x?  
12. Norhasni 3 - Mon 24/Nov/2014, 3:44pm
norhasniidris@gmail.com  
13. Madam Zai 2 - Sat 13/Jan/2018, 8:54pm
Hi.

Sy pembekal lace dari china. Sulam lace, gliter lace, 3D lace dll

Hubungi sy zai 0182700478  

Page 1   (Total 13 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..