Mencari Pembekal Henset Aksesori dan Topup
Fiq 9 - Sat 5/Feb/2011 6:33pm [Last Comment]
sy firdaus dari kelantan ada sape2 yang boleh bantu sy sbb sy baru buka kedai henset dan topup kalau ada yg boleh supply brg2 dan topup email sy fir7961@yahoo.com.my

Niche: Bisnes Handphone | Bisnes Prepaid Dan Reload
 
1. Halim 13 - Sat 5/Feb/2011, 6:58pm
saya ada sikit brg iphone nk tolak....murah2 je nak clear brg..  
2. Siti Nor Szillah - Sat 5/Feb/2011, 7:03pm
layari http:wangsakulebih.blogspot.com tuk mklumat to4..  
3. Nur Sheilawathy - Sat 5/Feb/2011, 9:51pm
meh join sy,
modal pon x byk, min rm20, reg rm20 sahaja
keuntungan celcom tertinggi dpt 5%
try survey company lain, mana bg celcom 5%. rata2 3%-3.5% je.
topup server lain pon ada.
maxis 3%, dg 2%, italk 12%, umobile 3%, tune talk 2%
contct 013-2118734 klu berminat  
4. Farhan 11 - Sun 6/Feb/2011, 1:04am
saya pembekal set handphone dan lain alain

set handphone serendah Rm15, Nokkia pulak tu  
5. Usahawan Topup - Sun 6/Feb/2011, 10:47am
Utk pengetahuan saudara Fiq, tdpt byk pembekal aksesori telefon di setiap negeri... utk pilihan yg banyak saudara terus ke LOW YATT PLAZA, Bukit Bintang dan ada lg tempat yg lebih murah... Utk maklumat lanjut hubungi saya.

G'Mie : 017-969 1363
www.topup2020.com  
6. Fiq 9 - Mon 7/Feb/2011, 12:17am
farhan 11 bg no fon or email  
7. Ddiariesboutique - Tue 8/Feb/2011, 7:19pm
saya jual borong semua jenis charger hp dalam satu harga termasuk universal charger..
berminat email saya

ddiariesboutique@yahoo.com  
8. Wan Shafrino - Wed 16/Feb/2011, 2:35am
Saya ada jual Kad Top up atau pun E-Reload, aksesori Handphone dan Handphone sekitar KL dan Selangor.

Kalau berminat, hubungi saya
013-2424245 wan  
9. Fanlee - Thu 17/Feb/2011, 12:30pm
utk aksesori boleh email saya
fanleezx@yahoo.com.my
nnti saya bg catalog
keuntugan 100-40%  
10. Ahmad Wan - Sat 12/Mar/2011, 6:26pm
Salam. Saya ada jual hotlink hot ticket yang bernilai Rm8.00 (50 minutes talk time, 100 SMS dan 7 hari validity) pada harga RM7. Tiada minimum order. makin banyak order, makin murah. Sesiapa yang berminat boleh contact 012- 913 03 63 (Man) atau email ke erman_vana@yahoo.com untuk maklumat lanjut. Boleh jumpa area Gombak, Wangsa Maju, Ampang, Serdang, Bangi, Sepang dan Nilai.  
11. Mozarina - Sun 13/Mar/2011, 11:17pm
hi saya pembekal brg2 accessory sarung handphone,chager handphone etc dgn harga borong dr rm4.00 to rm10.00 saja...sila email details anda di :
mozarinanewskin@ymail.com
or call/sms at 013-3355525 tq  
12. Sasuke - Mon 11/Apr/2011, 11:14am
salam..kami membekal hp original pada harga borong... untuk maklumat lanjut sila ke http://rezlin-sasuke.blogspot.com  
13. Nadiahren - Thu 19/May/2011, 3:20pm
bagaimana cara utk dptkan pengedar atau pemborong to4 sekitar kawansan kuantan sila emilkan sy kew nadiahren@yahoo.com.my  
14. Mocta - Mon 13/Jun/2011, 3:58am
firdaus..hang dok klate kan.kat billion tingkat atas memang ada pembekal barangan hp,eksoseri dll.Harga muroh dan set dari gred A.Bukan cap ayam laa.Lebih murah dari KL dan penang.Aku sebelum ni pi beli KL dan Penang.Ingat dah murah.Wat penat je jauh2 pi sedangkan wholesale tepi rumah jauh lebih murah.Hang pi servey ok.  
15. Ctzubaidah - Sat 6/Oct/2012, 8:26pm
tumpang tanye..kalau nk cri pembekal/pemborong kad topup fizikal serendah rm5 area kelantan, kat mne ye?.kalau bleh nk yg ade kedai sendiri.bleh emel sye zubaidah.khozil@gmail.com.tq  
16. Nadzifrahman - Wed 2/Jan/2013, 1:00pm
nak aksesori smartphone & tablet call kawe
012-2221824
pasti puas ati dengan barang & harganya  

Page 1   (Total 16 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..