Mencari Pembekal Gaharu Malacensis (Benih Pokok)
Azlan 24 @ REDCLAW AQUA AND HERBS ENTERPRISE - Mon 25/Apr/2011 2:03pm [Last Comment]
SILA BERIKAN SEBUTHARGA ANDA UNTUK BENIH POKOK DALAM KETINGGIAN 2 KAKI KEATAS..UNTUK 1000 POKOK,10,000 POKOK DAN 100,000 POKOK..EMELKAN KE norazlanramli@gmail.com secepat mungkin...terima kasih...

Niche: Kontraktor Balak Dan Kayu | Usahawan Benih Dan Nursery | Usahawan Tani
 
1. Ratu09 - Mon 25/Apr/2011, 2:22pm
Kami mempunyai anak gaharu sebanyak 200 pokok yg berketinggian 5 kaki,harga boleh runding,call 0129722596 adnan atau email iedaramli@gmail.com  
2. Azlan 24 - Mon 25/Apr/2011, 7:39pm
saya mencari spesis anak pokok gaharu malaccencis sahaja..  
3. Razman 7 - Fri 20/May/2011, 11:16am
azlan sudah jumpa ke ank benih??
hubungi saya jika masih berminat..
razman 012-6503200  
4. Saiful Integ - Fri 19/Aug/2011, 4:20pm
saya boleh membekalkan anak benih gaharu terutamanya dari baka sub integra berketinggian 5-7kaki dengan harga yang berpatutan dan murah dan dalam kuantiti yang banyak utk tujuan pertanian. benih didatangkan terus menerus dari thailand.kualiti dijamin memuaskan..sila email saya di saiful_integ@yahoo.com untuk tempahan&temujanji jika berminat..  
5. Emridz - Mon 22/Aug/2011, 8:30pm
Saya boleh membekalkan anak benih pada harga berpatutan, harga boleh runding. berminat boleh email di emridz@yahoo.com @ di talian 0148187122  
6. Ila Adios - Sun 18/Sep/2011, 12:14pm
saya juga boleh membekalkan anak gaharu...utk keterangan lanjut hubungi saya 0148002380  
7. Alsabarie - Mon 7/May/2012, 7:15pm
Pihak kami ada membekal anak benih gaharu malaccensis.Ianya disemai di kawasan tanah hutan.stok 1'-2' lebih ada 150, 000 pokok.Sekiranya lebih dari itu kami ada 'source' dan jual dengan harga yang kami tawarkan juga.Sekiranya tuan atau pihak lain berminat untuk mendapatkan benih gaharu malaccensis dan hirta(terhad)

Hubungi Encik Faisal 016 239 0011
emel : mfa@hrsb.com.my  

Page 1   (Total 7 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..