Mencari Pembekal Dari Malaysia untuk Pasaran Brunei
Rizvan Raffiq - Thu 10/Sep/2015 10:49am [Last Comment]
saya mencari pembekal dan pengedar barangan dari malaysia untuk pasaran brunei. ada ramai peniaga brunei sedang menanti barangan dari malaysia. faktor jejatuhan matawang telah menyenankan harga barangan dari malaysia turun di negara brunei.

jika berminat. whatsapp saya.

Rafeeq - +6737145607

Niche: Import Dan Eksport | Pembekal Barang Runcit
     
  1. Vannysiow - Thu 10/Sep/2015, 11:00am
    Saya tak dapat add u.
    Boleh bagi email atau num whatsapp yg lain  
  2. Waka 2 - Fri 11/Sep/2015, 9:37pm
    email me also..senimanjalanan87@gmail.com  
  3. Aiman Aizad - Mon 14/Sep/2015, 3:21pm
    kalau baja nak tak...
    hubungi atau whatsapp saya aeman 0183858808  
  4. Nazri 245 - Mon 14/Sep/2015, 5:45pm
    coffee vietnam nak tak encik? Whatsapp 0127654651  
  5. Nonong 2 - Tue 15/Sep/2015, 7:25am
    Barangan fashion bole ? Seperti jam Tangan . Selain itu , barangan basah juga turut kami sediakan bg yg memerlukan sprti udg Ikan dn pelbagai lg . Harga murah
    Kota kinabalu sabah
    No : whatsapp : 0146713740  
  6. Mohd Syafiq 17 - Tue 15/Sep/2015, 10:39am
    barangan ape ye??
    email ke sumpit5889@gmail.com  
  7. Mohamad Ls - Tue 15/Sep/2015, 4:18pm
    utk menubuhkan Sykt Sdn Bhd. wsapp;0135210605  
  8. Nonong 2 - Wed 16/Sep/2015, 4:59am
    Bole urus niaga Guna whatsap . Email loading sikit . Boleh .? Whatsapp sy di 0146713740.  
  9. Azman Sahrim 3 - Sun 20/Sep/2015, 4:35pm
    Saya sedang mencari pasaran baru di brunei, sarawak dan sabah. Saya pengeluar produk serbuk kunyit, serunding, dan juga produk sejuk beku spt roti jala, roti canai dan roti boom planta. Boleh email saya agribestmarketing@gmail.com  
  10. Azran 6 - Tue 29/Sep/2015, 3:59pm
    kalau nak barangan wanita seperti tudung, jubah, kain baju bole hubungi saya. oversize pun ada. azran2010@yahoo.com  
  11. Zety 21 - Tue 20/Oct/2015, 4:21pm
    saya pembekal santan frozen kalau berminat boleh hubungi 012-9715536  
  12. Yem Kulai - Thu 5/Nov/2015, 10:38am
    saya pembekal jambu batu epal ,berminat sila hubungi 0177138398  
  13. Al Zahrin Aksah - Thu 12/Nov/2015, 5:00pm
    Saya dari Dewan Pemasaran & Perdagangan Muslim Sedunia@World Islamic Marketing & Trade Chamber menjemput para usahawan yang mempunyai produk untuk berdaftar dengan dewan bagi pasaran Europe,Middle East ,Japan ,Russia & USA.Keterangan lanjut hubungi saya Zahrin 019-3136286 email zahri.aksah@gmail.com  
  14. Azura 248 - Mon 16/Nov/2015, 3:53pm
    barang seperti apa ya? boleh email kan detail pada syazuraexora@gmail.com  
  15. Rozz 5 - Mon 4/Jan/2016, 11:37am
    Al Zahrin Aksah..tolong email detail n products needed to rab1157@gmail.com .sy email anda but failed.tqvm  
  16. Keropok Cheese Terangganu - Wed 6/Jan/2016, 12:35pm
    kamin merupakan pembekal keropok cheese yang sudah di pax vacuum termasuk sos sekali...berat bersih 500g,kuantiti 20biji..boleh hubunggi saya 0148445612  
  17. Sahridduan Bin Jahari - Mon 11/Jan/2016, 1:11am
    Kami merupakan pembekal ikan bilis dari sabah boleh membekalkan ikan bilis ke negara brunei..
    Sila emailkan tempahan atau direct hubungi saya.
    1.Bilis bulat gred b
    2.bilis kopek 2
    3.bilis kopek 4

    0198238236 wan
    mazerunnerhebat@gmail.com  
  18. Mohd Fadhleysyam Bin Ali 2 - Mon 11/Jan/2016, 1:22am
    Saya adalah pembekal makanan kucing.jika berminat whatapp 0199326069 atau email mohdfadhley@yahoo.com.tq.  
  19. Al Zahrin Aksah - Fri 15/Jan/2016, 2:06am
    Dewan Pemasaran dan Perdagangan Islam Antarabangsa-WIMTC dengan kerjasama Gulf Halal Council UAE-OIC mencari produk-produk halal serta perkhidmatan berteraskan syariah dpd pengusaha muslim utk pasaran Umat Islam seluruh dunia kpd sesiapa yg berminat sila hubungi saya seperti dibawah
    email:zahrin.aksah@gmail.com
    whatsapp 0193136286  
  20. Al Zahrin Aksah - Fri 15/Jan/2016, 2:20am
    ,pakaian,toiletries & personal hygiene perkhidmatan seperti pelancongan,pendidikan dan apa jua yang menepati syariah atau syariah compliance.Untuk makluman kami juga bekerjasama dengan Matrade,HDC,FAMA,MARDI,SIRIM,JAKIM,MARA serta beberapa Universiti didlm serta diluar negara didlm penyelidikan halal  
  21. Al Zahrin Aksah - Fri 15/Jan/2016, 2:27am
    To Azura 248 & Rozz5 produk yang diperlukan termasuklah makanan ,minuman,ubat2an,kosmetik,pakaian,toiletries & personal hygiene perkhidmatan seperti pelancongan,pendidikan dan apa jua yang menepati syariah atau syariah compliance.  
  22. Yunus Abdullah - Tue 1/Mar/2016, 3:27am
    Assalamualaikumsaya md yunus abdullah membekal pelbagai hasil laut untuk pasaran tempatan , sarawak, brunei dan semenanjung malaysia ...berikut adalah senarai harga dan permintaan yang popularharga /kg1 udang kering(mr) merah 30.502 udang kering biasa 27.503 ikan bilis no 1 ( mata biru) 36.004 bilis no 2. 20.505 bilis kopek gret 1. 27.00bilis kopek gret 2. 24.00 Amplang ikan dan udang 23.00/kg7 amplang sotong 25.00/kgcall saya or email saya di :.... 0128298037 wspp..... 01112062549....mohdyunusyunus20@gmail.com....harga tidak trmasuk kos pengangkutan  
  23. Mr Mohd 5 - Mon 7/Mar/2016, 11:05am
    sy pembekal pelbagai jenis produk kesihatan & kecantikan. produk minuman kordial, kopi juga ada. produk kecantikan wanita spt whitening collagen, supplement, jus jamu & byk lg. email geeboowellness@gmail.com. wasap 01126483593  
  24. Yunus Abdullah - Sat 12/Mar/2016, 7:15am
    0128298037
    membekal ikan kering dan udang kering
    sabah kk  
  25. Deluxeholdings - Wed 23/Mar/2016, 4:36pm
    hi
    boleh email ke deluxeholdings@gmail.com apa yang boleh dipasarkan?  
  26. Syahida 10 - Wed 20/Apr/2016, 2:48pm
    Saya ada menjual minyak wangi yang diinspirasikan dari pelbagai jenama dan bauan. Jika berminat saya boleh hantarkan senarai dan katalog kepada tuan. Wassap saya: 013-399 8584  
  27. Tt Man - Tue 24/May/2016, 10:29pm
    Salam, saya ada produk beras,yany saya ambil drp negara myanmar.beras tu kat malaysia tak ada lagi.beras tersebut yang terbaik di sana.bentuknya hampir bulat tapi bila dimasak akan menjadi panjang spt beras baryani n wangi. beras tersebut untuk golongan raja-raja mengikut cerita nya.harganya agak mahal sesuai untuk limited produk. Saya cadang nak masuk market brunei..berminat, email: ttbuluh@gmail.com .whatsapp :0197313557  
  28. Fresh Vege - Mon 3/Oct/2016, 6:36pm
    Kami mencari pembeli sayur-sayuran kawasan negara Brunei..

    Kami membekal sayur-sayuran secara pukal..
    Timun,buncis,cili merah,sawi dll....

    Email: kuding88@gmail.com  
  29. Benson 4 - Sun 20/Nov/2016, 10:46pm
    Saya pembekal beras dari sabah.untuk info lanjut email saya bensonpijolin@yahoo.com  
  30. Zaeni Bin Yusuf - Mon 28/Nov/2016, 11:59pm
    Saya pembekal sarang burung walit minat hubungi saya via WhatsApp 0104338461  
  31. Azri Salman - Fri 22/Sep/2017, 1:35am
    Saya mencari pembeli sayu sayuran tetap atau dalam jumlah yg banyak. Jenis boleh dicampur untuk satu lot. Kualiti sayur tanaman tanah tinggi harga boleh bincang. +60142359089  
  32. Mohammad Fhaltinee Tajuddin - Tue 5/Dec/2017, 8:59pm
    Saya boleh kasi bekalkan ikan bilis murah.. Hantar terus jalan darat dari beaufort... 01131438423 Mohammad Fhaltinee Bin Tajuddin...  
  33. Hanisah 46 - Thu 12/Apr/2018, 2:45pm
    Saya pembekal kuih cincin lembut, kuih tradisional seperti kuih sapit, jala, epuk2, rempeyek, ikan bilis etc & sayur2an. +601135307825 hanisah  
  34. Mahadir Mahrin - Thu 17/Jan/2019, 11:24am
    Saya pembekal buah-buhan tempatan seperti durian, manggis dan cempedak (ikut musim) dari Merapok, Lawas. No Hp: 01131639110 - Mahadir  
  35. Nadia 555 - Thu 31/Jan/2019, 8:39pm
    Saya ada pasta sayur, 0122412158  
  36. Boy 129 - Mon 4/Feb/2019, 10:03pm
    BERMINAT HUBUNGI EN RAZIB 0136649315
    DENGAN SEGERA...SIAPA CEPAT DIA DAPAT..🐓🐔🇲🇾  
  37. Kathy 8 - Thu 4/Apr/2019, 4:10pm
    Saya ada byk stok tudung sarung, shawl, bawal, blouse, jubah, pakaian bundle kerana saya dah stop niaga akhir Mac 2019. Bolih hubungi Siti 012 2511778  
  38. Mr Ady 2 - Wed 10/Jul/2019, 4:13pm
    Assalamualuikum, saya dari At Tulip Health & Beauty dan merupakan diantara pembekal kopi pra campuran dengan Lingzhi (Ganoderma) yang menggunakan serbuk kopi berkualiti tinggi dari Brazil berjenama Coffee Brake, kurang kadar gula , mengandungi serbuk koko, madu dan panax ginseng untuk mengekalkan lagi kecergasan dan kesihatan tubuh...Boleh Hubungi di Talian : +6010 246 1349 (Ady) atau emailkan kepada : attuliphealthbeauty@gmail.com (Stok yang sedia ada untuk pasaran).  
Page 1   (Total 38 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Nasi Ayam Paling Sedap di Semenyih
Kami mencuba Nasi ayam yang popular di Semenyih. Juga ada Cucur Udang dan Tauhu goreng yang sedap disitu. Sebelum tu kami jogging di Bukit Setia Ecohill dengan pemandangan 360 darjah sekitar Semenyih. Taman ini dijaga rapi dan sangat cantik.
Durian Hutan Hulu Langat Memang Menyengat
Kami ke Kampung Pangsun, di tepi hutan Hulu Langat untuk mencari Durian Hutan. Kawasan ini memang tempat pengumpulan durian dari kawasan sekitar. Durian Bukit, Durian Kampung dan Durian Hutan. Dan kami juga terjumpa Durian Hanyut :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)