Mencari Pembekal Bundle Bayi & Kanak2
Nurul Hidayah Ramli - Sun 29/Jan/2012 11:26am [Last Comment]
assalam...sy nak tanya ada sape2 merupakan pembekal bundle bayi & kanak2...bundle yg sy cari ialah baby rummage gred A..us..

Niche: Pemborong Bundle | Pemborong Pakaian Bayi
 
1. Lee 27 - Mon 30/Jan/2012, 12:31am
sekiranya berminat,sy ada membekalkan baju kurung murah dgn harga RM30 sepasang.  
2. Rosmayanti Mohamad - Mon 30/Jan/2012, 5:06pm
Assalamualaikum semua,

saya merupakan pengimport pakaian bayi dan kanak-kanak dari Guangzhou, China. Kebanyakan produk yang dijual lebih murah berbanding Jalan Kenangan/GM. Dealer diperlukan. Hubungi saya: 019-2202690.  
3. A G 4 - Mon 30/Jan/2012, 11:17pm
bleh call sye utk lebih detail-azizi-0176629586  
4. Iryanti - Tue 31/Jan/2012, 1:11am
sy nak clear kan stok pakaian kanak2 & baby ada pelbagai brand spt hello ketty, carter,guess,zara jika bminat emailkan ke yankril_cool84@yahoo.com  
6. Norma 2 - Wed 1/Feb/2012, 6:07pm
CHILDREN SUMMER WEAR/CHILDREN RUMMAGE USA TINGGAL 2 BALE.
BERMINAT: hubungi Norma 016-2165972/ faezal 016-2137251  
7. Hanny - Mon 6/Feb/2012, 6:46pm
saya menjual pakaian baru n barangan baby n kanak2 dengan harga yg paling murah, Rm5, RM3 pun ada. lawati http://sweetkidsfashion.blogspot.com/  
8. Zshe za - Mon 6/Feb/2012, 10:32pm
saya nak clearkan stock lama tapi pakaian baru 70 helai RM190.00 berminat sila e-mail ke she.za1104@yahoo.com. MIX ada dress,seluar, tight, kemeja.  
9. Azizah 40 - Thu 9/Feb/2012, 9:47am
stock clearance sila layari www.azieyshoppe.com  
10. Cik Ayu - Thu 23/Feb/2012, 1:11pm
KAMI PEMBEKAL BUNDLE KANAK2, KUNJUNGI KAMI DI PASAR TANI STADIUM SHAH ALAM UTK MELIHAT SENDIRI PAKAIAN BABY N KANAK2 YG KAMI JUAL, LG PUAS HATI.

- MEMBEKAL BUNDLE BABY DAN KANAK2 GRED A (BABY RUMMAGE/BABY LIGHT-USA 45KG)

-MEMBEKAL BUNDLE SELUAR JEANS UTK BABY DAN KANAK2 (INFANT/CHILD JEANS-USA 45KG)

- MEMBEKAL BUNDLE GRED A GAUN/DRESS UTK BABY DAN KANAK2 -USA 45KG

CALL OR SMS KAMI TUK ORDER OR BOOKED - 012 666 2030

TQ.
-KIDS BUNDLE COLLECTION-  
11. Aireenbabys Collection - Sat 21/Jul/2012, 11:09pm
kami membekal baju baby bundle secara pukal 45kg mengikut kategori jika berminat untuk membeli sila pm kami di facebook harga telah kami sediakan di bahagian notes dan koleksi gambar sample ada di bahagian album photo kami sila semak di

http://www.facebook.com/aireenbabykidstotscollection

atau call kami untuk pertanyaan Am
014-2765905 Aiza
017-3774561 Aidil  

Page 1   (Total 11 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..