Mencari Pembekal Buku-Buku Sekolah dan Alatulis Serta Peralatan Pejabat
Lorna 4 - Mon 12/Aug/2013 1:14pm [Last Comment]
Syarikat kami memerlukan pembekal bagi buku-buku pendidikan sekolah rendah, sekolah menengah, IPTA dan jabatan-jabatan kerajaan. Kami juga memerlukan pembekal alatulis dan peralatan pejabat. Sila emailkan katalog anda ke mewahenterprisekk@gmail.com.

Niche: Pengedar Alat Tulis | Peralatan Pejabat Dan Sekolah
 
1. Darma 3 - Mon 12/Aug/2013, 2:27pm
salam,kami pembekal alat2 tulis,,,,
darma 0149413691  
2. Lorna 4 - Mon 12/Aug/2013, 2:50pm
Darma 3
sila emailkan katalog anda, tq  
3. Niezam 4 - Tue 13/Aug/2013, 8:35am
Salam,kami ada membekalkan pelbagai alat bantuan mengajar,alat tulis dan kelengkapan pejabat,mainan untuk taska/tadika,buku-buku pendidikan Islam untuk sekolah rendah dan pelbagai lagi.Berpengalaman dalam supply semua benda nie dah lama dah.Beroperasi di Perlis.  
4. Indie187 - Tue 13/Aug/2013, 11:52am
Saya boleh membekalkan stationery same office tools.tapi saya tiada katalog
Cuma listdownkan saya akan hantar sebut harga.
indie187@gmail.com  
5. Lorna 4 - Tue 13/Aug/2013, 2:22pm
niezam 4

Sila email katalog mewahenterprisekk@gmail.com

Indie187  
6. Lorna 4 - Tue 13/Aug/2013, 2:23pm
Indie187
Sila cek inbox anda  
7. Norfadilahidayah - Fri 16/Aug/2013, 8:48am
-darma3 dan niezam 4 sila beri alamat email anda secepat mungkin untuk sy berikan senarai barang yg ingin di minta sebut harga...ke norfadilahidayah@yahoo.com

-Indie187 sy ade emailkan senarai barang yg nk minta sebut harga...  
8. Impak Maksima - Fri 16/Aug/2013, 5:30pm
emel senarai brg kpd sya intan.tyah90@gmail.com  
9. Adawiyah Taha - Mon 26/Aug/2013, 4:55pm
boleh email kansy senarai barangan tak??/ adawiyahteh@yahoo.com  
10. Azlie 15 - Tue 27/Aug/2013, 9:47am
berikan lokasi dan emelkan senarai barang ke slicer_luct@yahoo.com  
11. Dewi 22 - Wed 4/Sep/2013, 3:59pm
mohon senarai harga alat tulis yang sesuai dijadikan hamper hadiah alat tulis. jika boleh yang beroperasi sekitar puchong atau petaling jaya.

emel : dewyroses@gmail.com

tq  
12. Intan Juliana - Wed 25/Sep/2013, 4:44pm
sy ada membekalkan pelbagai alat bantuan mengajar,alat tulis,buku utk pra sekolah sehingga peringkat menengah atas serta buku yg berbentuk ilmiah dan umum.blh call @email pd sy di 016-6697479@whattapp pun blh.lokasi sy di rawang.-intan  
13. Nur Syazalizah Isma Binti Mohammed - Wed 6/Nov/2013, 2:35pm
area mana? Blh emailkan pada saya senarai barang yang diminta....saya boleh membekalkan alat tulis,alat pejabat tapi saya tak ader katalog, sila emailkan pada sni.enterprise@yahoo.com  
14. Densha - Sat 7/Dec/2013, 4:11pm
Kami membuat / membekal glass whiteboard. Size 2x3.,3x3,3x4,3x5. Harga
Terendah untuk supplier. Email densha.offquip@gmail.com / call / whatapp 0196449241  
15. Lorna 4 - Wed 18/Dec/2013, 3:16pm
Adawiyah Taha
Impak Maksima
Azlie 15
Intan Juliana

Sila email katalog ke mewahenterprisekk@gmail.com  
16. Intan 195 - Fri 10/Jan/2014, 3:22pm
Bagi area johor bahru yang masih mencari pembekal peralatan pejabat dan alatulis boleh email senarai yang diperlukan untuk saya berikan sebutharga.

perniagaanmakanan@yahoo.com.my
intan6464@yahoo.com.my  
17. Nor Sazuwana Binti Mohamad - Wed 5/Feb/2014, 11:13am
bole emailkan lokasi dan barang y di perlukan , nanti sy akan bg quotation harga
wandaaa92@yahoo.com  
18. Mr Shafeq - Thu 13/Feb/2014, 4:40pm
LAVENDER BOOK STORE SDN BHD 1030840-H
untuk maklumat lanjut hubungi saya shafeq 019 678 2692 or shafeq310189@gmail.com  
19. Lorna 4 - Wed 30/Aug/2017, 11:11am
Syarikat kami memerlukan pembekal bagi buku-buku pendidikan sekolah rendah, sekolah menengah, IPTA dan jabatan-jabatan kerajaan. Kami juga memerlukan pembekal alatulis dan peralatan pejabat. Sila emailkan katalog anda ke mewahenterprisekk@gmail.com  

Page 1   (Total 19 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..