Mencari Pembekal Alatganti Kereta
Zabidi 5 @ Ecs Garage & Autopart
Sat 3/Mar/2012 1:51pm [Last Comment]
saya nak buka kedai sparepart,sekarang tengah cari pembekal sparepart pelbagai jenis kereta termasuk minyak pelincir dan lain-lain yang berkaitan .

Niche: Bengkel Kereta
 
1. Fitri 58 - Sat 3/Mar/2012, 3:59pm
Tuan sila bg tahu sy tuan nk buka di kawasan mana??sy Mohd Fitri Bin Abd Ghani adalah pembekal spare parts untuk semua model kenderaan dan pengedar minyak engine petronas,shell..
hubungi saya Fitri 017-5537767/email add:fit2881@hotmail.my  
2. Zua 3 - Tue 6/Mar/2012, 12:44am
en zabidi. boleh saya tahu lokasi tapak kedai tuan. Saya boleh membekal pelbagai lampu LED, projektor pelbagai kereta, APM absober ,spring waja,wira, serta lain - lain kereta, aisin water pump, bumper ,jack hydraulik, pelbagai cable serta lain - lain spare part hubungi saya Azwa Bin Mohamad Amin 0192256884 atau email zuamd@yahoo.com.my, saya di bangsar kuala lumpur  
3. Mohd Azizan Bin Ariffin - Tue 6/Mar/2012, 8:18am
salam saya ada membekal alat ganti baru dan recont semua jenis model kereta pun ada, sila emailkan lokasi kedai anda azizan_mohdariffin@yahoo.com. atau call 012-9119638  
4. Dawie - Wed 7/Mar/2012, 5:03pm
saya ada bekal bodykit..012-2571305  
5. Nabih - Sat 10/Mar/2012, 12:08pm
Minyak pelincir Platinum oil....jika berminat..leh hubungi
0175110779 ~ nabih  
6. Manradzuan - Sat 10/Mar/2012, 12:32pm
saya boleh bekalkan baterry kereta..
emelkan ke manradzuan@yahoo.com

emelkan lokasi skali  
7. Wakgeng - Sun 11/Mar/2012, 1:01am
area mane? sy bleh supply performance parts n halfcut... email ke adm_protech@yahoo.com.my  
8. Pasb - Mon 12/Mar/2012, 9:04am
Sila contact kami

http://malaysiacarpart.blogspot.com/  
9. Zuriana - Thu 5/Apr/2012, 3:10pm
sila call no 0179591868. Skrg tgh clear stok knob gear NEO CPS 100% ori leather, market price RM150 nk tolak RM60 je....sesuai utk semua jenis kereta proton....juga trunklit carpet RM90 Skali dgn pemasangan. Pesona dan waja tujuan kedap bunyi bila tutup bonet kereta....harga tolak boleh runding lg  
10. Faruq 2 - Sat 7/Apr/2012, 2:08am
saya wakil pembekal workshop tools and maintenance.. sila emailkan senarai barangan yang anda perlukan ke ifr_sya@yahoo.com...  
11. Syima 17 - Fri 15/Jun/2012, 11:56pm
Saya boleh membekal barangan auto jenama Maxoil dan Wurth.  
12. Sham Auto - Mon 30/Jul/2012, 3:32pm
salam Zabidi, kami menjual minyak pelincir jenama Torco, Q8 dan pelbagai half cut kereta dan accesori dengan harga yg berpatutan.. sila email untuk keterangan lanjut. syakila24@gmail.com  
13. Ashyraf 2 - Tue 11/Mar/2014, 11:13pm
Kepada semua pembekal2 alat ganti kereta , sila emailkan catalog dan senarai harga borong pada saya , saya mencari pembekal baru untuk membuka cawangan yang baru.
ashyrafzackaria@yahoo.com  
14. Mohd Noor Adimi - Fri 6/Jun/2014, 8:21pm
Saya pengusaha bengkel kereta..baru operasi 3 bln boleh hantar kan katalog dan berapa minima oder utk alat ganti dan minyak enjin ke
Email adimifiza@gmail.com  
15. Syamc - Sun 19/Oct/2014, 9:50am
Sy mencari pembekal spare part kereta utk kdai sy yg terletak d spg 4 semanggol perak, urusan secara consigment dan cash, kdai bru d buka, dialu alukan para pembekal utk menghantar catalog dan senarai harga ke tsolution.center@yahoo.com  
16. Tj 3 - Sat 31/Jan/2015, 8:34pm
sila emaikan kepada saya ouatation untuk product part proton , perudua dan sebagainye dengan detail, kedai akan beroperasi di Kelantan bulan ogos, ...tajul.apt@gmail.com...  
17. Mile7 - Thu 26/Mar/2015, 10:27am
sila emailkan kpd saya katalog dan minima order untuk alat ganti proton serta minyak hitam.....-redline3309@gmail.com-..  
18. Naza 85 - Thu 14/May/2015, 12:49am
SAYA JUGA MENCARI SUPPLIER UNTUK WORKSHOP SAYA DI SHAH ALAM... APA JUGA JENIS ALAT GANTI ATAU AKSESORI J KERETA ,YANG BERMINAT/ YANG SERIUS BISNES BOLEH TERUS HUBUNGI SAYA ATAU WASSUP 0183973470
TQ  
19. Nik 242 - Thu 4/Jun/2015, 6:52pm
Kepada semua pembekal2 alat ganti kereta , sila emailkan catalog dan senarai harga borong pada saya untuk product part proton , perOdua ,toyota untuk workshop saya secepat mungkin. cycrusdii@gmail.com.my...  
20. Mohd Saiful 14 - Mon 10/Aug/2015, 4:45am
kepada semua pembekal alatganti kereta.... sila hubungi sy di 0173831319 kerana sy sedang mencari pembekal alatganti utk kedai yg bakal dibuka...sila hantar quotation
email sy ahboonfc@gmail.com  
21. Artd - Thu 17/Sep/2015, 8:42pm
abg2 supplier jangan email kepada saya juga ye. tgh setting up kedai spare parts.

tqvm  
22. Hairudin 5 - Fri 16/Oct/2015, 9:35pm
Assalamualaikum,
Kepada pembekal alat ganti proton, produa, toyota dan honda. Sila Emailkn katalog dan harga kepada saya. Tgh cari pembekal untuk kedai yg akan dibuka dimanjung perak. Zinzakara@gmail.com.  
23. Nisa 98 - Fri 26/Feb/2016, 7:57pm
ssalamualaikum,
Kepada pembekal alat ganti kenderaan. Sila Emailkn katalog dan harga kepada saya. Tgh cari pembekal untuk kedai yg dibuka di setiu,terengganu.
ganu2strike@yahoo.com?  
24. Hisyam 198 - Sat 19/Mar/2016, 5:21pm
yoe4g93@yahoo.com
Tlg emailkan saya sekali..thanks  
25. Mohd Hilmi Othman - Wed 6/Apr/2016, 4:14pm
saya ingin membuka kedai dan sedang mencari supplier untuk barang sparepart kereta.
sila emel kepada saya harga brg dan katalog.
tq
mro_resources@yahoo.com  
26. Fazli 134 - Fri 8/Apr/2016, 10:51am
Kami pembekal minyak hitam jenama SUKIMI LUBE (pembekal minyak pelincir untuk kenderaan tentera) menawarkan minyak pelincir berkualiti tinggi dijamin ketulinan mengikut piawaian antarabangsa dengan harga yang menjimatkan. performance standarts (API SL, SJ, SH,.API CF) sila email wizacorp.sb@gmail.com atau hubungi 011-12280929 fazli  
27. Farhan T 2 - Tue 17/May/2016, 11:57am
saya sudah ada kedai dan nak buka kedai menjualalat-alat ganti kereta dan aksesori
kepada pembekal alat-alat ganti kereta dan aksesori boleh emailkan kepada saya quotation latest for 3months validity dengan kadar segera.
saya peniaga dari kota kinabalu sabah
tq
email ke: moneyamani8888@gmail.com  
28. Cdin 3 - Sun 17/Jul/2016, 3:06am
Emel juga kepada saya catalog produk serta MOQ harga borong.
Akan buka kedai spare part di bangi.

Syarifuddin
puudenn@gmail.com  
29. Mohamed Faizal 3 - Wed 27/Jul/2016, 9:39pm
Assalammualikum
Sy mencari pembekal barang Kereta Baru
Seperti Pintu Kereta,cermin,side mirro,bumper Dan lain2....sy boleh beli boring
Lokasi sy parit buntar perak
Jika ada boleh cll/Whatsapp sy 0165059598
Atau boleh email Ke MFK_autopart@yahoo.com  
30. Akim 53 - Tue 28/Feb/2017, 11:47pm
Assalammualaikum,sy mencari pembekal alat ganti kereta dan aksesori kereta proton,produa dan toyota.sila email kan harga dan katalog ke akimzakaria2014@gmail.com nk buka kedai di jempol n.sembilan tq  
31. Hafizuddin Mohamad - Tue 7/Nov/2017, 5:25am
Assalamualaikum..sye baru nak bukak kedai spare part kereta.. dan sye mencari suppliers untuk brg2 spare part kereta dan minyak engine ,minyak brake,minyak gearbox dan yg minyak berkenaan dgn kenderaan..mintak jasa baik suppliers smua tolong emailkan catalog dan senarai harga ke email sye apiske70@yahoo.com..wassap/call 011 2786 5514-Apis ..untuk sye tau semua harga spare part..dan mudah untuk sye order..  
32. Sharul 64 - Fri 8/Dec/2017, 11:14am
Assalamualaikum..sye baru nak bukak kedai spare part kereta pada tahun hadapan 2018 dan sye mencari suppliers untuk pelbagai brg2 spare part kereta.sila email kn quotation kepada sy di email sar.autopart@gmail.com  
33. Asue Avy - Wed 13/Dec/2017, 2:30pm
Salam...ingin kan perkhidmatan dalam pengurusan perakaunan separuh masa boleh hubungi whatsapp sy 0173790419.tq  
34. Madza - Thu 29/Mar/2018, 9:30am
assalamualaikum, hi saya baru nak bukak kedai alat ganti kereta, kepada pembekal-pembekal semua saya nak mintak tuan-tuan email kan qoutation untuk alat ganti kereta, sila email kan ke lan_mentari79@yahoo.com.my. terima kasih..assalamualaikum  
35. Abg Wan 3 - Mon 9/Apr/2018, 5:19pm
Assalammualaikum,sy mencari pembekal alat ganti kereta dan aksesori kereta proton,produa dan toyota.sila email kan harga quotation dan katalog ke dhianazihah@gmail.com  
36. Ady 182 - Tue 17/Apr/2018, 12:05pm
Salam tuan, Saya adalah pembekal minyak enjin, part dan sebagainya. ady 019-2813477  
37. Muhammad Hassan 5 - Mon 13/Aug/2018, 10:17pm
Salam. Saya mencari pembekal minyak pelincir kereta berjenama shell, perodua, motul dan liqui moly serta alat ganti minor service yang lain sekitar kawasan lembah klang dan johor bahru. Sila emailkan sebut harga dan katalog di email :
muhdhassannn@gmail.com  
38. Mohd Hafizul Hafiz Bin Abdul Karim - Fri 9/Nov/2018, 6:30pm
Salam...saya mencari pembekal alat2 ganti kereta...minyak hitam,filter & lain2 la...boleh email ejoyhafizul88@gmail.com atau call/whatapps saya 0134922868...urgent!!! Sebab saya nak buka kedai spare part kereta..  
39. Wan Ahmad Asrar - Mon 7/Jan/2019, 1:13pm
saya nak buka kedai spare part untuk mercedes jer...kalau ada pembekal barang OEM dengan harga berpatutan boleh whatsapp 019-3424703...bila jual balik harga boleh lawan online  
40. Hasif 48 - Wed 27/Feb/2019, 7:18pm
Asalamualaikum,
Kepada pembekal alat ganti proton, produa, toyota dan honda. Sila Emailkn katalog dan harga kepada saya. Tgh cari pembekal untuk kedai spare part yg akan dibuka
makasif69@gmail.com @ wasap 0197933536  
41. Mohd Hafiz 140 - Thu 28/Feb/2019, 10:30am
Asalamualaikum,
saya mencari pembekal alat ganti produa, toyota dan honda. Emailkn katalog dan harga kepada saya. Tgh cari pembekal untuk kedai spare part yg akan dibuka Email halleshafiz@gmail.com. ,, wasap 013-9129776  
42. Apietmuhammad - Mon 25/Mar/2019, 8:32pm
Salam..saya mencari pembekal sparepart kereta.. boleh bagi katalog barang n harga barang dan boleh wasap di no 0182914408 atau email ke Afiqpusher92@yahoo.com..TQ  
43. Sufian 45 - Tue 2/Apr/2019, 12:29pm
Salam sejahtera kepada semua. Sy ingin mencari supplier atau pemborong sparepart kenderaan local dan JDM. Lokasi sy di Johor Bahru. tolong whatapp sy di +60187874414 sama ada email sy di boy_boy0404@hotmail.com dgn segera. business anda kita amat memerlukan. Terima kasih  
44. Hasniza Talib - Wed 3/Apr/2019, 1:37pm
saya mencari pembekal alat ganti produa, proton, honda, toyota dan lain-lain. sila emailkan katalog dan harga kepada saya. sedang mencari pembekal untuk kedai sparepart yang akan dibuka. sila email kepada niza_am30@yahoo.com  
45. Hj Ali - Thu 23/May/2019, 8:47am
Assalam, saya tengah mencari pembekal alat ganti kereta, kedai akan beroperasi tak lama lagi di k.kinabalu, para pembekal sekalian bolehlah email list part dan harga kepada saya di: hjalibasah@gmail.com atau call/wthsapp 0186622762  
46. Hushpuppy2525 - Thu 23/May/2019, 9:50am
*AIRCOND BARU....BUY 1 FREE 1,RAYA SALE DAPATKAN CEPAT STOCK TERHAD*

https://wa.me/601128188220

[ 1 horsepower/hp Rm699 for 2 Set]
[ 1.5 horsepower/hp Rm899 for 2 Set ]
[ 2 horsepower/hp Rm1500 for 2 Set ]

Brand DAIKIN PANASONIC YORK ACSON MEDIA GREE
[INVERTER TAMBAH Rm100 sahaja.]
*Penghantaran dan pemasangan percuma. Setiap yang berminat kena confirmkan order baru kita hantar dan pasang.* *Confirm nk kami akan hantar delievery terus ke tuan/puan.*
*Semua unit adalah BARANG BARU BELUM BUKA KOTAK,KEDAI TIADA...* *DIRECT KILANG,Jual untuk clearkan gudang.* WARANTY 5 TAHUN DARI PENGELUAR!!

WHATSAPP segera bg yg berminat sila ikut format dibawah utk order,harap maklum terlalu byk mesej dlm satu masa,ikut format baru dilayan..
[Nama —» Area@kawasan —» Brand —» Quantity] IKUT SEPERTI INI :-
[Hani,seberang kuala,DAIKIN 1.5hp,2 unit]

PASANG SEGERA PUN BOLEH,Mahu booking pun boleh https://wa.me/601128188220  
47. Hafizuddin Mohamad - Wed 11/Sep/2019, 5:11am
Assalamualaikum..sye baru nak bukak kedai spare part kereta.. dan sye mencari suppliers untuk brg2 spare part kereta dan minyak engine ,minyak brake,minyak gearbox dan yg minyak berkenaan dgn kenderaan..mintak jasa baik suppliers smua tolong emailkan catalog dan senarai harga ke email sye apiske70@yahoo.com..wassap/call 011 2786 5514-Apis ..untuk sye tau semua harga spare part..dan mudah untuk sye order.  
48. Darulsani - Thu 3/Oct/2019, 11:02pm
Asalamualaikum,
Kepada pembekal alat ganti proton,& produa .Sila E-mail katalog dan harga kepada saya.
Email: darul1991@gmail.com
Hp: 017-294 0622  
49. Faizal 1001 - Sun 12/Jan/2020, 3:28pm
Salam...saya mencari pembekal alat2 ganti kereta. Honda, toyota, perodua, proton. Minyak hitam, filter dan barang2 lain. Boleh email quotation harga atau kataloq ke payjal996@gmail.com atau call/whatapps saya 0166222378. Sebab saya nak berniaga spare part kereta dengan kawan2.  
50. Mohd Zupri Bin Ali - Mon 6/Jul/2020, 12:18am
assalamualaikum..saya mencari pembekal alat ganti kenderaan,ignition system,brake system,performance,suspension & lain2. bole beri quotation& katalog
email: zupryally812@gmail.com
whatsapps:0176912210  

Start | Page 1 | Next >                     (Total 54 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..