Mencari Pembantu Rumah Tempatan - Melor Kelantan
Fatin 722 - Thu 24/Jun/2021 10:31am [Last Comment]
Assalamualaikum,

Saya mencari pembantu rumah tempatan untuk ibu bapa saya (guru pencen) di melor kelantan. Kalau duduk kg dekat lg elok.. senang ulang alik..

Kriteria:-
Jaga solat 5 waktu, Mencari yang baik hati jaga mak ayah sama macam jaga parents sendiri. Minta tolong kemas & tolong dekat dapur.

Gaji:-
RM700 (boleh runding)

Waktu kerja :-
8.30am - 4.30pm (ikut mak ayah nak macam mana sebab kadang2 lepas tolong benda basic, boleh balik je).

Notes:-
Insyaallah parents sy majikan yg baik hati & akan layan pembantu dia macam keluarga sendiri.

Kalau berminat, boleh (wasap only) ke:
Fatin 011-26923915
https://wa.me/601126923915
Terima kasih =)

Niche: Pembantu Rumah Asing | Pusat Jagaan Bayi
 
1. Forum Moderator - Thu 24/Jun/2021, 10:41am
Untuk pembantu rumah asing, mohon Puan tidak membayar wang deposit kepada broker yg tiada lokasi pejabat, tiada syarikat dan tiada SSM. jika mereka menghilangkan diri wang Puan turut akan hilang :-).

Berhati-hati juga jika ada individu mengaku susah dari negara jiran meminta wang pendahuluan utk masuk bekerja di Malaysia, sebaik sahaja mendapat wang, beliau akan hilang.  

Page 1   (Total 1 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..