Mencari Pembantu Rumah Murah
Miesha - Mon 15/Apr/2013 2:47pm [Last Comment]
ASLMUALAIKUM
SAYA SEDANG MENCARI PEMBANTU RUMAH YG BOLEH JAGA ANAK. ANAK SAYA ADA 2 ORG UMUR 5 TAHUN DAN BABY. SAYA TINGGAL DI AREA PETALING JAYA. KOS TIDAK TERLALU TINGGI YG MELAMPAU HINGGA SAYA TIDAK MAMPU MENGAMBIL NYA. JIKA ADA AGN YANG JUJUR DAM AMANAH SILA EMAIL KAN KOS PEMBANTU RUMAH TERSEBUT. DAN BIODATA PEMBANTU RUMAH. KE miesha921@yahoo.com

Niche: Pembantu Rumah Asing
     
  1. Salim 17 - Mon 15/Apr/2013, 3:07pm
    wwwexxsa hubungi kami jika ingin dapatkan khidmat pembantu rumah.. indo jawa atau surabaya pm detail kepada : 0169272447, 010-2721451, 016-6594996, 01116154207, 016-9296526, 016-6642398,  
  2. Faridnoor - Tue 16/Apr/2013, 10:00am
    sila call kami 0173227245 - insya allah kos khidmat kami mendapatkan pembantu rumah adalah berpatutan.  
  3. Hairil 9 - Tue 16/Apr/2013, 12:16pm
    ASSALAMUALAIKUM TUMPANG IKLAN.KAMI SUDAH ADA 2 ORG BIBIK SKRG UNTUK CARI MAJIKAN YANG SERIUS NAK GUNA BIBIK.FEE.6.2K (C.O.D),GAJI,650-700,POTONGAN 4 BULAN, WARANTY 3 BULAN,2 TAHUN CONTRAK,SIAPA YANG MINAT BOLEH HUBUNGI SY EN,HAIRIL.017-3623786/EMAIL.hairilthikar79@gmail.com.sekian terima kasih dengan jasa baik majikan,wassalm.  
  4. Haslam - Tue 16/Apr/2013, 9:06pm
    jika ada majikan tak nak maid yg ada bleh ganti baru.........cas amat rendah dikenakan...jika maid yg ada tak reti buat kerja kami bleh traningkan mereka jika berminat sila call sy 0196160083  
  5. Siti 663 - Wed 17/Apr/2013, 12:47pm
    Salam tumpang lalu...:)
    Saya ada 3 pembantu filipina islam mencari majikan.satu umur 43 ex saudi mencari majikan segera. Rajin dan baik cuma english/ malay kurang.sesiapa perlu pembantu segera boleh call saya 0199505888  
  6. Aniqaida - Wed 17/Apr/2013, 1:43pm
    saya pon mempunyai masalah yg sama dengan cik miesha....sy amat memerlukan pembantu....tetapi kos nye terlalu tinggi....sy hanya mampu menyediakan RM 3000 shj..sekirnya ada sesiapa yg boleh membantu diharap dpt menghubungi sy.....0126578021  
  7. Sham 50 - Thu 18/Apr/2013, 11:19am
    salam tuan tanah, tumpang iklan..saya ada sorang maid umur 44tahun dari jawa.personaliti lembut,rajin dan memang ingin bekerja.tapi lebih sesuai jaga org tua atau pembantu kepada majikan yang berniaga.pembantu masuk utk jaga anak 6 tetapi masalah komunikasi (kurang faham bahasa anak2 sbb maid agak kekampungan)ada majikan yg berminat boleh call saya 0195982779/0196712977(keutamaan di kawasan utara) senang utk saya monitor.tq  
  8. Umidamia - Mon 22/Apr/2013, 6:29pm
    sy pon nk cari pembantu rumah
    umur
    40an..
    islam, bertudung labuh
    yg dtg dgn visa pelancong pon dialukan
    0139222139  
  9. Pn Iza 2 - Tue 23/Apr/2013, 12:46pm
    sarah 183....hp 017- 2960206 penipu besar........kerja dia recyle maid sajer........maid dan di jual....di culik balik dan jual..........gantian maid dlm warranty x di layan.............hati2 warga majalah.com.............sharing is caring......jgn sampai tertipu mcm saya.....  
  10. Iwan 10 - Tue 23/Apr/2013, 2:20pm
    Pn Iza 2, boleh tak puan perincikan dengan lebih jelas si Sarah 183, contohnya berkacamata ke, tinggi atau rendah, bertudung etc. supaya bakal majikan tidak terkena dimasa hadapan. Nama samaran mereka sentiasa boleh bertukar.  
  11. Taska Ulul Albab - Tue 23/Apr/2013, 8:52pm
    Maulana efendi dr lombok offer maid dr lombok dn mataram harga rm2500 je..penipu je tu..berhati2 la saya burn deposit.  
  12. Sarah 183 - Wed 24/Apr/2013, 3:25am
    kepada majikan yg dihormati..kepada sesiapa yg pernah berurusan dengan pihak penganjur saya..so blehlah tampil dan betulkan fakta...yg segelintir yg takpuas hati nik..cos..dia tak dapat nak ptg line...jgn tutup periuk nasi org,..esok esok u plak ..masaalah..Allah swt...sedang perhatikan setiap gerakan awak..jika saya nik buat keja mcm tuh saya ...tak tegakan sampai cm gini..so kepada marketing ke apa ke..hati hati dengan dia nik ye..dia nik suka ptg line...habis semua disapunya...pas tuh dia salahkan anda nanti...wallahuallam...  
  13. Pn Sheery - Wed 24/Apr/2013, 4:17am
    salam warga..sarah hani ni mmg penipu...i pn terkena..sampai sekarang i masih x dapat maid seperti yg dijanjikan..duit dah diambil..hati2 bila dia suruh bank in duit terutama atas nama nurul azlin akaun mbb..dah dia dapat duit tu..talifon pn x angkat..termasuk ejen dia..hati2 korang..i dah terkena.terpulang pada u all ..sarah hani ...u makan lah duit i tu...i mmg x halalkan..mmg penipu..  
  14. Kamalia 7 - Wed 24/Apr/2013, 3:45pm
    salam.., sy ade 2 org maid. baru smpi. xpna msuk malaysia... jaminan 3 bulan. sila sms kamalia d 0145168642... costing cume 4350.... sy bkn agen. tp sy nk amik 2 org maid mgu lepas.tp telebih plak smpi 4 org.... jadi sy xmmpu nk byr smpi 4 org gaji every month.  
  15. Rizal 22 - Fri 26/Apr/2013, 12:50pm
    Package Price RM5,500 pay on delivery only
    Salary RM700.00
    2 Years contract
    Hand phone held by majikan if any
    No outside leave ,during off ay at majikan house

    Majikan would need to allow them to call back home on weekly basis
    Off day need rest -subject how majikan discuss with them

    Payment on delivery cash and majikan has to do the visa in 1 month time

    Call 010 2984560 -email rayyanhospitalitymanagement@gmail.com. face book rayyanhospitalitymanagement  
  16. Faraviza - Sun 28/Apr/2013, 10:58am
    Jangan percaya pada maulana efendi ..mmg penipu besar..janji nak bawa masuk org. Yeye je belakon kata dah berlepas. Rugi deposit sy..wang pendahualuanlah ..tolong warga mc jgn terpedaya ngan maulana efendi..makanlah duit haram byk2..moga ALLAH balas setimpal dgn apa yg kamu buat  
  17. Isma 8 - Thu 16/May/2013, 1:15pm
    SYA PUN MENCARI PEMBANTU RUMAH JAGA MAK SYA ,NAK CRI YANG SYG PADA ORG TUA ,  
  18. Kamalia 7 - Fri 17/May/2013, 10:35am
    salam...lia nk bagi maid yg masuk nih...
    sabtu ni. 5bulan agensi warranty.

    tolong replacement kan lia...lia ade dah 2 maid. okay bt mase nih. asal mataram.

    ambil d KL... tpn lia d 014-5168642. t lia email biodata 2 owg maid.

    Hari tu ade sorang order..kje d putrajaya. lia hilang nombor.. sila call lia.nama pun lupa. lelaki kje d imigresen. dik col akak k!!  
  19. Mrjaybee - Sat 18/May/2013, 9:29am
    As Salam dan Salam Sejahtera...

    Saya ada maid berumur 20th (paspport 21thn) akan masuk dlm waktu terdekat... Ibunya bekerja dengan keluarga saya sudah masuk tahun ke-3..anaknya berpengalaman menjadi pengasuh baby dikampung... bayaran RM3,000 tiada potongan gaji...berminat..sila hubungi/sms/whatsapp saya ke 0177696104.

    Wsalam dan terima kasih  
  20. Kinna - Wed 29/May/2013, 4:30pm
    Salam..maid kosong..umur 30an...cod rm2500. .gaji tiada potong..rm650...majikan yg baik sahaja...utk jaga baby n anak...aje kl ampang kajang cheras... agent tidak dilayan... whatapps 0162200936..valid 2jun 2013 aje...  
  21. Rahim 74 - Thu 27/Jun/2013, 7:28pm
    READY MAID

    ASSALAM,

    Disini saya 3 org maid
    1) Umur 42 tahun asal jawa boleh menguruskan rumah dan menjaga org tua.Bayaran RM 3000 Tiada ptong gaji , Gaji RM 700
    2) Umur 35 tahun asal jawa boleh menguruskan rumah dan menjaga anak.
    Bayaran RM 3000 Tiada potongan gaji , Gaji RM 600 - 700 bergantung pada berapa anak majikan.
    3) Umur 34 tahun asal jawa boleh menjaga anak dan menguruskan rumah
    Bayaran RM 3000 Tiada potongan gaji , Gaji RM 600 - 700 bergantung pada berapa anak majikan.
    Bagi majikan yang berminat sila hubungi saya, HARAP MAKLUM (Maid dari jawa cepat majikan ambil) sila cepat jika tidak anda melepas!!!
    Saya hanya membantu , selebihnya allah s.w.t yg menentukannya.

    012-306 9263 Maya  
  22. Ayunie 9 - Mon 29/Jul/2013, 4:18pm
    Sy memerlukan temporary maid utk tempoh 1-2 bln. Tugas jg anak 3 org. Kemas rumah n boleh masak.
    Lokasi pulau pinang
    0164442334  
  23. Ieda 37 - Sat 28/Jun/2014, 4:20pm
    Wahhhh susahnya nak dpt maid..mahal2 plk kos nya., xmampu..tp urgent nak guna maid..maid yg kosong xde ke..sila hubungi saya 0176822047  
  24. Zahir 82 - Tue 5/Aug/2014, 3:56pm
    Saya sedang mencari part time maid..bkn sepenuh masa.. Lokasi Sepang.. jika ada email ke saya matdotgov@gmail.com  
  25. Helmi 177 - Wed 8/Oct/2014, 9:35pm
    Saya sedang mencari pembantu rumah. Datang/balik hari ke rumah saya. Bekerja ikut masa office. Sila hubungi saya segera. 0133699876.  
  26. Aimanlee - Wed 15/Oct/2014, 8:36pm
    Saya ada 3 maid termasuk maid kosong dari jawa dan bandung call 0194622481  
  27. Baby 35 - Thu 8/Jan/2015, 9:21pm
    Salam...sy ada maid Fresh dan kosong boleh mengasuh baby,jaga orang tua dan kemas rumah sila hubungi 01112505672  
  28. Mawar Cleanings 2 - Sun 25/Nov/2018, 6:07am
    Pembantu Rumah Tempatan ready kos murah. Local Maid with cheap cost.

    CEPAT & SENANG dpt.

    Urusan terbaik semenjak 2016. Kontrak 1 atau 2 tahun.

    Sila whatsapp 0135955650  
Page 1   (Total 28 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Laksa Buyung Sungai Lui & Air Terjun Beratus Tangga di Sungai Gabai
Berehat hujung minggu di kawasan kampung sekitar Sungai Lui, Selangor sambil menikmati laksa buyung di tepi sungai. Kemudian mendaki air terjun yang mempunyai hampir 350 anak tangga. Tiba di puncak, terdapaat kawasan mandian yang menyeronokkan.
Cendol Genius yang Anda Tidak Pernah Jumpa!
Kami mencuba cendol yang amat istimewa dan lain dari yang lain. Sesiapa yang tak minat cendol pun pasti akan makan sampai habis licin. Mari ikuti kami menyusuri Sungai Melaka yang cantik sambil menimba ilmu dari Gerai Cendol Kg Hulu ini.
Dua Asam Pedas Melaka yang Patut Anda Cuba
Kali ini saya ingin kongsikan 2 restoran asam pedas yg popular di melaka. Kedua-duanya mempunyai cara perniagaan yg berbeza. Yang pertama lebih fokus kepada asam pedas sahaja manakala yg kedua fokus kepada pelbagai masakan ala kampung. Kedua-duanya sama sedap dan sama menyelerakan.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)