Mencari Peluang (Sebutharga & Tender Kerajaan or Swasta)
Mohd Hariz @ Rizzad Enterprise - Tue 23/Oct/2012 2:06pm [Last Comment]
RIZZAD ENTERPRISE sedah beroperasi selama 5tahun di Negeri Sembilan.Sepanjang perlibatan pihak kami hanya tertumpu pembekalan pada sektor awam di Negeri Sembilan sahaja.Oleh itu pihak kami ingin memperluaskan pada sektor swasta dan luar Negeri Sembilan.Hal ini kerana pelan jangka masa panjang yang perlu capai.Harap pihak sektor awam dan swasta awam yg memerlukan perkhidmatan kami boleh menghubungi pihak kami.

Kod Bidang : 020601-alatulis, 040101-makanan dan bahan mentah basah/kering, 020101-perabot, 070102-racun serangga/tumbuhan.

pihak untuk dihubungi:
Mohd Hariz B. Addnan-0172929640
hariz_addnan@yahoo.com

*harga barangan boleh dirunding dan munasabah.
*penghantaran percuma di Negeri Sembilan,Melaka dan Johor
*pembeli yang consistent dalam setahun akan mendapat istimewa.
*sekira anda perlu profile syarikat sila hubungi talian di atas.

Sekian terima kasih.

Niche: Kontrak Tender Kerajaan | Kontrak Swasta | Pengedar Alat Tulis
     
  1. Brand Build Ent - Tue 6/Nov/2012, 8:43pm
    Brand Build Enterprise
    ~ Civil Works
    ~ Renovation Works
    ~ Construction
    ~ Supplier
    ~ Agriculture
    ~ Electrical
    ~ Air Cond
    ~ Piping

    010 - 840 8806/010 - 841 8400
    Web : www.brandbuild.com.my
    Email : brand_build_ent@yahoo.com  
  2. Mohd Said - Tue 20/Nov/2012, 6:18pm
    Sekiranya berpengalaman buat kerja paip dalam bangunan , boleh hubungi saya 0192081898 atau email moska_pdu@yahoo.com, saya ada projek skit nak bagi sekiranya mau. TQ  
  3. Yang 4 - Mon 3/Dec/2012, 5:54pm
    Kalo ada project-project renovation dan construction di sekitar kedah, penang, butterworth, boleh contact saya, kita boleh bawa bincang macam mana nak untung. Specialize interior design, construction, rumah extend, bina rumah ...Call 0125591809  
  4. Nazri Salleh 2 - Tue 4/Dec/2012, 10:30am
    Nak kongsi dengan anda RAHSIA boleh dapat tender sebagai pembekal secara konsisten setiap bulan

    http://bit.ly/otai-bisneskerajaan

    Terhad!  
  5. Mohmad Sabri - Thu 6/Dec/2012, 5:26pm
    saya berpegalaman merepay paip dan mengecat,mesin rumput di kawasan rumah sekitar johor bahru sahaja....harga boleh runding....0127008629  
  6. Dinrosli - Mon 10/Dec/2012, 10:14am
    kalau ad job mengenai ict boleh hubungi kami aads ventures..
    kami mempunyai kepakaran dalam fiber optic dan ict..hubungi kami bagi mendapatkan perkhidmatan kami..
    aads.ventures@gmail.com
    izzudin: 0132992197
    azmi:01115642065  
  7. Muhammad Ikhwan - Sat 9/Feb/2013, 12:58pm
    Salam...memerlukan perkhidmatan makhluk perosak call saya wan 012-4240884  
  8. Rashidrnf - Thu 21/Mar/2013, 8:40pm
    Salam, memerlukan kontraktor bg pemasangan sesekat gypsum(gypsum board)/ partition bole hubungi saya 019 2643213 rashid terima kasih  
  9. Shamsul 84 - Sun 24/Mar/2013, 8:53pm
    salam

    saya ada mendapat projek M&E di kawasan pahang...nak lebih detail pasal projek m&e boleh call en hasbullah 0102579976 or call en sham 0123469863.. syarat2 penting mesti mempunyai modal sndiri k..tq projek dlm bulan 4 nak start..  
  10. Gee 17 - Thu 28/Mar/2013, 6:23pm
    salam jika ada projek yg kecil2 utk kerja2 potong rumput,cat rumah,ubah suai rumah@kedai,tebang pokok di area lembah kelang/selangor boleh hubungi zura 0108914868.Harga boleh bincang.  
  11. Man Legend - Fri 5/Apr/2013, 1:21am
    salam jika ada ruang dan peluang untuk kegunaan lori 3 tan boleh hubungi saya,saya mempunyai lori 3 tan panjang 14 kaki berkanvas.
    0122730769/ 0196927029
    wan  
  12. Nazifah 5 - Wed 17/Apr/2013, 4:28pm
    salam.. kami syarikat yang memberi servis cleaner. daripada office hinggalah ke rumah persendirian.
    hubungi 017- 6254769.
    hanya servis dan harga yang terbaik dari kami  
  13. Ainzuddin 3 - Sat 20/Apr/2013, 4:05pm
    HUBUNGI SAYA UNTUK MEMBUAT PERABOT.TQ  
  14. Camaz - Wed 1/May/2013, 7:05pm
    Salam..saya pengusaha Kedai Dobi/Cuci kering di Seremban. Ingin mencari peluang utk mendapat tender di hotel2 budget atau syarikat2 swasta di kawasan sekitar atau yg berhampiran dengannya. Dijamin harga terendah..019-6729229  
  15. Total Renovation Project - Mon 6/May/2013, 12:44am
    boss, nak carik contractor buat partition, suspended ceiling, plaster ceiling, aircond work, wiring, call saya 0102519832. hx  
  16. Zali 40 - Wed 15/May/2013, 9:29pm
    Kami Dari Perfect Top Point Trading.. pembekal Kanopi berlipat... kanopi pasar malam dan Uptown.. Kedai kedai kami di Chow Kit, Sg Buloh, NSK Meru, NSK Balakong, Taman Dato Harun PJ.... Zali 017 2717 900... Kami Pembekal Kanopi untuk Uptown area KL, Selangor  
  17. Mohd Ezri Maula Haron - Fri 17/May/2013, 1:24am
    Salam,tumpang lalu..spe dkt sini ade ssm..saya nak lantik syarikat utk projek korporat seluruh malaysia..b'mnt bleh pm di ezri.aj@gmail.com atau cntct 0136839043 ezri..tq  
  18. Shn Maju Jaya - Tue 21/May/2013, 1:12am
    Salam tuan,

    tumpang lalu.

    kami menyediakan pembekalan pelbagai jenis kelengkapan perabot ke
    seluruh semenanjung Malaysia
    kontrak@tender kerajaan atau swasta dialu2kan

    email : shnmajujayaenterprise@gmail.com  
  19. Design A Venture - Sat 1/Jun/2013, 3:29pm
    SALAM, saya ada satu projek untuk di kongsikan, projek pengaktifan mykad, projek seluruh malaysia, di bawah mdec, dan berstatus MSC, projek untuk longterm. sangat simple untuk di jalankan, lesen Projek dan terhad, sedia untuk di mohon.

    hubungi saya
    0106358295 en zaid mohamed. untuk penerangan projek.
    keuntungan pasif dari sector retailling  
  20. Iz 19 - Fri 7/Jun/2013, 6:15pm
    sy ACMV contractor
    mencari projek sekitar Slgor,N9 ,Melaka
    hubungi ;
    hizwan14@mail.com
    0172187915  
  21. Ajleaa - Sun 9/Jun/2013, 4:06pm
    mohd yosuf-
    saya ada membuat kerja-kerja renovation rumah seperti plaster siling dan partition siling sesiapa yang berminat boleh menghubungi saya di talian 01111888804/0164606050. area pulau pinang, ipoh, utara perak dan kedah. nama mohammed yosuf  
  22. Amreen - Sat 15/Jun/2013, 4:16pm
    kami boleh bawa untuk projek jalanraya kelas A, dan pembangunan kuarters.. direct nego.. masa terhad.. berminat sila email maklumat syarikat ke amirshahmohd@gmail.com  
  23. Azima 5 - Wed 31/Jul/2013, 3:06pm
    samsul84..masih ada job di pahang?  
  24. Zareena Jasmine - Sun 4/Aug/2013, 10:23am
    salam, sy beli brg2 lusoh/besi dsb, dlm kuantiti yg tinggi. kerajaan dan swasta di alu-alukan. klu ada hubungi sy 0102749057. .zarinah  
  25. Azly 4 - Wed 14/Aug/2013, 3:57am
    Salam mencari supcon yg berpengalaman dalam kerja2 fibre optic...sila hubungi segera untuk keterangan 0102403690  
  26. Aliff 60 - Thu 14/Nov/2013, 10:47am
    Rental services walkie talkie
    Aliff: 017-3250566 / 018-3637572
    email: enquiry@emeverbest.com.my  
  27. Adam Umair - Mon 25/Nov/2013, 7:04pm
    kami menyediakan khidmat financing facility untuk projek kerajaan dan glc.. cepat dan murah. servis terbaik. adam 012 9059296  
  28. Hsa - Mon 9/Dec/2013, 11:55am
    jika anda mencari tender kerajaan saya boleh bantu 0193635552  
  29. Npce Enterprise - Wed 11/Dec/2013, 7:18pm
    NPCE Enterprise menjalankan perkhidmatan di dalam mencegah kebakaran, Syarikat ini dalam Pembekalan, Perkhidmatan, Penyelenggaraan dan Pengisian Semula Pemadam Api Mudah alih yang bergerak aktif dan agresif di Negeri Sembilan dan sekitar utara Melaka.

    lawati www.npceenterprise.com  
  30. Naz 139 - Thu 19/Dec/2013, 1:55pm
    Siapa ada projek lebih boleh pas kat saya.. saya ada MOF (KL dan Melaka)
    Skop perkhidmatan ialah dalam bidang Surveyor / GIS / Printing design / Printing Tee shirt & Supply / Corporate Branding / Web development & Design / Media Advertising / Print Business Card / Bunting & Banner and etc.. Phone : 019-657 7012 / Website : www.mymediathink.com  
  31. Azmi 365 - Sat 22/Feb/2014, 4:42pm
    salam,kami 100% syk bumiputra,menjual walkie talkie/menyewa/membaiki/menjual aksesori walkie talkie/radio amatur/re-tuning frequency radio/diamond antenna dan lain2 lagi.
    hubungi:019 3508913/017 3868058(melaka)  
  32. Ariff 68 - Mon 6/Jul/2015, 8:02am
    Sy ingin mencari kontraktor G7 di kedah dan KL untuk projek2 yg berkaitan melalui consultant... pihak kami beri kerjasama penuh dalam proses2 berkaitan projek tersebut... sama-sama kita berkongsi rezeki... jika berminat, wsap sy ariff->019-4187065?.. sy akn beri butiran projek yg ada, dn kita atur pertemuan bincgkn perihal projek dan trus jmpa direct dengan owner..... apapun, kita merancg dn ikhtiar. Atau email ke codename_tx363@rocketmail.com  
Page 1   (Total 32 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Fort Supai Melaka & Restoran Ikan Bakar Terapung (Kuala Linggi)
Kami ke Kota Bukit Supai (Fort Supai) di Kuala Sungai Linggi, sempadan Melaka dan N9. Kota ini dibina pada 1757 oleh Belanda bersama Pihak Bugis. Juga terdapat sebuah Restoran Ikan Bakar Terapung dan boleh terus mendaki ke Fort Supai melalui jejantas atas laut.
Asam Pedas di Tepi Jeti Nelayan Sungai Siring Melaka
Melaka ada banyak jeti nelayan. Lokasi yang popular adalah Muara Sg Duyung, Alai, Umbai, Serkam dan banyak lagi. Saya ke jeti nelayan Pantai Siring Melaka dekat Umbai untuk menikmati Asam Pedas ikan segar yang baru ditangkap.
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)