Mencari Peluang Perniagaan.
Kollin - Sun 19/Jun/2011 10:59am [Last Comment]
sy masih belom lagi memulakan bisnez..sy masih mencari2 peluang perniagaan yg boleh menghasilkan pendapatan yg konsisten dgn modal yg rendah..

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Rasanakburger - Sun 19/Jun/2011, 11:00am
    www.facebook.com/rasanakburger kalu berminat berniaga burger panggang  
  2. Jasmanin - Sun 19/Jun/2011, 11:02am
    kalau berminat untuk berniaga tudung dgn modal yang rendah, boleh hubungi saya di 0126201773  
  3. Nur Ilyana - Sun 19/Jun/2011, 11:17am
    minat jual serunding tak?? bulan puasa dan raya ni, permintaan serunding ikan, ayam dan daging banyak tau... emel utk lebih info >> tambahrm@gmail.com  
  4. Kinabalu2you - Sun 19/Jun/2011, 11:36am
    JOM! Berniaga Topup! Sekarang tengan promosi pendaftaran tau!

    http://ikhwan-topup.blogspot.com/  
  5. Nur2011 - Sun 19/Jun/2011, 11:45am
    Salam..mmeperkenalkan bisnes global online masa kini..

    dapat berkualiti dan income lumayan..

    sila layari

    http://ik.my/janawangonline

    http://  
  6. Nur2011 - Sun 19/Jun/2011, 11:48am
    Salam..memperkenalkan bisnes global online masa kini..

    dapat Produk berkualiti dan income lumayan..

    sila layari

    http://ik.my/janawangonline

    Bisnes ni baru lagi kt Malaysia..Daftar segera..  
  7. Zz 6 - Sun 19/Jun/2011, 12:07pm
    salam....ingin menjana pendapatan yg lumayan???xpayah nak keluar modal banyak2....dengan rm20 sahaja anda bakal memperolahi keuntungan yg berlipat kali ganda!!!ia terbukti berkesan...ramai yg telah berjaya...apa tunggu lagi??sertai kami sekarang juga...layari wangmasyukonline.webs.com  
  8. Ideamarsya - Sun 19/Jun/2011, 12:09pm
    slm..nak try berniaga maruku sedap atau tepung goreng ayam...email saya ..ideamarsya@yahoo.com...modal rendah saje...  
  9. Zatrads - Sun 19/Jun/2011, 12:16pm
    Sertai Seminar Peluang & Teknik Perniagaan kami untuk mendapat banyak ilmu pengetahuan bagi anda menjana pendapatan melalui bidang perniagaan..Anda akan didedahkan ilmu dari perihal menentukan jenis perniagaan yang sesuai sehinggalah anda berjaya menceburi bidang perniagaan tersebut dengan hanya kos yang minimum..Sila emailkan nama,no ic,alamat dan no telefon untuk mendapatkan maklumat lanjut..
    (Agen Pengurusan juga diperlukan untuk setiap negeri).
    zashmanagement@gmail.com  
  10. Gold69 - Sun 19/Jun/2011, 12:21pm
    peluang berniaga dinar emas dgn modal rm300 shj.pendapatan lumayan.bonus harian ,mingguan dan bulanan.layari dinarrabbani.blogspot.com  
  11. Penasihat 3 - Sun 19/Jun/2011, 1:28pm
    cuba buat francais kelantan freid chicklen. Murah, mudah n mnguntungkn. Modal starter kit lngkp rm2.5k. Sekali jer. Call boss dia 01922856i0. Setahu sy dh ada lebih 230 cwngan dan x de yg rugi lg  
  12. Iqqa - Sun 19/Jun/2011, 2:07pm
    berminat menjadi agen dropship email iqqacollection@yahoo.com dengan tajuk " berminat menjadi agent dropship"  
  13. Theosufi - Sun 19/Jun/2011, 3:44pm
    Berminat dapat duit sikit-sikit jadi banyak.....Layari link dibawah;
    www.emailduit.com/?a=1828  
  14. Balqismaju - Sun 19/Jun/2011, 6:20pm
    Brniaga nie bnyk plhnnya.cuma kte kne cri yg rmai prospek n produk yg tiada saingn.if ada saingn,jika xkuat kte akn jth jgk 6ti.email sy utk mklmt lnjt.qiszana_rich8889@yahoo.com @ 0136927566  
  15. Nabilah Rosli - Sun 19/Jun/2011, 10:04pm
    sakurashop2u.blogspot.blogspot.com kan ada ....harga borong menanti sesiapa yang beli lebih dari 4pcs ... harga borong serendaH RM 27 kebawah!!!!  
  16. Rona - Mon 20/Jun/2011, 12:04am
    jual handbag dan korean handbag.. min order untuk wholesaler 5 unit. pm code item untuk order di http://www.facebook.com/media/set/?set=a.118001854945485.23843.100002070137592&l=af0071b6d0  
  17. Amran71 - Mon 20/Jun/2011, 9:51am
    kalau minat jual bag laptop HP pelbagai warna dan corak, dengan harga kilang klik http://fantasycyberxx.blogspot.com

    sms/017-6785516  
  18. Marina 23 - Mon 20/Jun/2011, 1:08pm
    sertai kami di http://www.ecommercemastery.com/provider8/idevaffiliate.php?id=11007 dpt 2 pakej hebat+ bonus  
  19. Nasawat - Mon 20/Jun/2011, 1:58pm
    Modal Hanya RM10 sahaja

    Marilah Layari http://alturl/uk97  
  20. Shah rizan Hasan - Mon 20/Jun/2011, 2:55pm
    buat sply pad herba.... pasaran luas. ada jualan ulangan, modal kecil dan ada bonus dari syarikat. hubungi sye. 0127344124  
  21. Linda 88 - Mon 20/Jun/2011, 3:48pm
    nk join biz "Little Donut" tak? drop by email utk keterangan lanjut.
    aslindaabu_306@yahoo.com  
  22. Mohd Najib 6 - Mon 20/Jun/2011, 10:01pm
    ada.....
    mykad smart shopper....
    pasaran luas-pengguna mykad
    orang berbelanja...kita dapat duit...

    call for info 017-8270853  
  23. Huda Darus - Tue 21/Jun/2011, 12:27am
    boleh hubungi 017-6050562 jika berminat untuk sama-sama berjaya menjana pendapatan yang berterusan serta ada dana skim pencen serta boleh diwarisi oleh anak cucu. belum cuba belum tahu.  
  24. Wie San - Tue 21/Jun/2011, 1:11am
    salam...

    http://akulelakitu.blogspot.com  
  25. Rosida Razali - Tue 21/Jun/2011, 8:30am
    Kongsikan Kebaikan dan Manfaat Susu Kambing Kepada Rakan Anda.!

    SUSU KAMBING MINUMAN KEGEMARAN RASULULLAH DAN PARA ANBIA
    PADA SUNNAH ADA KEBERKATAN




    MANFAAT DAN KEBAIKAN SUSU KAMBING


    o Susu Terbaik Di Dunia Selepas Susu Ibu

    o Tidak Menyebabkan Alahan

    o Susu Terbaik Bagi Mereka Yang Alah Dengan Susu Lembu Atau Susu Soya

    o Menguatkan Sistem Imunisasi Tubuh

    o Susu Kambing Bersifat Alkali Manakala Susu Lembu Bersifat Asidik

    o Mengimbangi Kandungan Gula Dalam Darah

    o Membantu Menyembuhkan Penyakit-Penyakit Seperti Asma, Semput, Demam Kuning, Ulser Perut, Buasir, Darah Tinggi, Jantung Dan Sebagainya

    o Meningkatkan Tenaga Dan Tenaga Batin

    o Awet Muda

    o Meningkatkan Jisim Tubuh, Tulang dan Otot Yang Sihat

    o Melancarkan Sistem Penghadaman Dan Perut

    o Baik Untuk Ibu-ibu Selepas Bersalin Yang Menyusukan Anak

    o Tingkatkan Daya Kepekaan, Penumpuan Dan Perkembangan Otak


    Networking + Online = POTENSI





    PELUANG PERNIAGAAN BERSAMA HR MARKETING SDN. BHD.


    Stokis Dan Pengedar Dikehendaki !


    HR Marketing Sdn. Bhd. telah ditubuhkan pada bulan Disember 1998 bagi menerajui perniagaan di sektor penciptaan dan pembuatan barangan kosmetik dan produk kesihatan berasaskan susu kambing asli dan tulen buatan Malaysia yang buat julung kalinya mencipta formula dengan bantuan Institut Penyelidikan Minyak Kelapa Sawit Malaysia (PORIM) serta mendapat pengiktirafan HALAL daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM), Jabatan Perdana Menteri.

    o Peneraju Menghasilkan Produk Berasaskan Susu Kambing

    o Syarikat Berlesen

    o Milik Penuh Bumiputra Halal

    o Mempunyai Kilang Sendiri Bertaraf GMP

    o Memenangi ?Anugerah Industri Komoditi? Pada Tahun 2007

    o Komited Kepada Pengeluaran

    o Produk BERSIH, SUCI dan HALAL

    o Skim Ganjaran Menarik dan Mudah Dicapai

    o Sistem Latihan dan Bantuan Aktiviti

    o Penggunaan Teknologi Perkilangan Yang Canggih

    o Penggunaan Bahan Mentah Yang Segar dan Terpilih

    o Amalan Ilmu Perladangan Organik Yang Memelihara Keharmonian Kesihatan Manusia dan Alam Semulajadi

    o Kawalan Biologi Tanpa Menggunakan Antibiotik Dan Bahan Kimia

    o Kombinasi Antara Tenaga Kerja Terlatih, Mesin Teknologi Terkini Dan Baka Kambing Susu Berkualiti Tinggi



    Mengapa Anda Perlu Sertai Kami di HRGroup2u.net?

    o Setiap ahli yang mendaftar diberikan laman web PERCUMA untuk membantu anda mempromosikan perniagaan ini.

    o Pihak admin juga akan membantu mempromosikan perniagaan anda secara berkumpulan.

    o Anda akan dibantu sehingga berjaya, walaupun anda tidak menaja ahli anda.

    o Kami memberikan anda ahli berterusan, dengan konsep siapa cepat dia dapat dan mengatur downline anda supaya anda memperolehi pendapatan berterusan.

    o Kami menyediakan sistem website yang beroperasi 24 JAM, dan membolehkan anda menaja ahli setiap masa dan selamat.

    o Setiap ahli hanya perlu mencari 15 ahli sahaja, untuk mencari 15 ahli kami mengesyorkan anda mengedarkan 100 e-mail, katakan dari 100, anda mendapat 15% sambutan bermakna ahli anda mencukupi 15 ahli.

    o Konsep "Bantu-di-Bantu" dimana setiap ahli akan dibantu oleh upline untuk mendapatkan downline baru.

    o Pakej produk yang disediakan merupakan pakej keperluan anda seharian dan boleh dipilih mengikut kesesuaian anda!  
  26. Branded Kiosk 2 - Tue 21/Jun/2011, 9:32am
    nk try bisnes shawl x??da nk dekat raye ni, msti rmai org nk..

    email-brandedkiosk@gmail.com  
  27. Feisal - Tue 21/Jun/2011, 10:50am
    salam, saya ada supply kasut bundle gred A & satelite tv tanpa bayaran bulanan. minat hubungi imatexthailand@ymail.com  
  28. Akmal Ruzain - Tue 21/Jun/2011, 12:40pm
    SlimBerryXtreme Team
    Dengan Beberapa Langkah, Maka Anda Akan Berpeluang Mencapai Kebebasan Kewangan dengan lebih PANTAS dan HEBAT!
    INILAH MASA YANG TERBAIK UTK BERTINDAK DAN DISINILAH TEMPATNYA UTK BERMULA.
    Kalau awak melepaskan peluang yang datang hanya sekali ini. Awak sangat sangat Rugi. Jujur saya katakan.
    PELUANG UNTUK JADI YANG TERAWAL. POTENSI YANG SANGAT BESAR.

    Memohon maaf jika tak Berminat...

    PENDAPATAN HARIAN
    RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)
    Income Terus Masuk ke Bank Akaun Kita, Bukan dari Akaun Admin

    PENDAPATAN MINGGUAN (Plan Antarabangsa)
    USD16 Untuk Setiap Pengaktifan
    Bonus Pairing 15%
    Bonus Matching 25%

    Jom Daftar di sini..
    PENDAPATAN HARIAN
    RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia)
    Income Terus Masuk ke Bank Akaun Kita, Bukan dari Akaun Admin


    PERCUMA= TOOLS PROMOSI
    - Kemudahan Bulk SMS - SMS ke 6,000 handphone serentak
    - Email Blast - Sistem hantar email ke 5,000 email sekali Klik (tanpa spam)
    - List/Email Antarabangsa - Mendapat 5,000 email setiap bulan
    - Kemudahan laman web
    - SMS Alert- Dapat downline, downline bayar, semua dapat sms
    - Email & SMS Autoresponder
    - SMS Activation - Aktif downline pakai sms..cepatt
    - Kemudahan Bulk SMS
    - Pelbagai Software & Ebook

    Jom Daftar di sini..

    http://iluvurl.com/dapatrm100
    SLIMBERRYEXTREMEBIZ.TK

    http://SLIMBERRYEXTREMEBIZ.TK

    info 0172506818  
  29. Jutaemas - Tue 21/Jun/2011, 6:03pm
    modal rendah sebagai permulaan yg baik. pasaran boleh meluas dr masa ke semasa kalau gigih. edar pati perasa char kuey teow. ini real biznes ada barang dan cari customer. minat?
    email saya: goldenet_venture@yahoo.com  
  30. Zuriati Sulieman Shah - Wed 22/Jun/2011, 12:10am
    Salam, cuba access link kat bawah, husband I dok rumah je boleh sara family. Alhamdulillah rezeki dr NYA.

    http://www.onemb5.com/index.php?site=syedfazal  
  31. Gee 17 - Wed 22/Jun/2011, 1:26am
    kollin kalau berminat akak buat produk dari pokok gaharu(ori)jgn risau,boleh bawa gi tempat proses.produk2 kami terdiri dari minyak wangi ori dari gaharu/sejadah/tasbih/teh gaharu(untuk pengubat segala penyakit)/dan bayk lagi.keuntungan yg sgt lumayan dan berlipat ganda.berminat sila email-gee.goldcat@gmail.com atau sms 0122472816 untuk perbincangan di pjabat.  
  32. Hafizil - Wed 22/Jun/2011, 9:45am
    mcm2 ada sekarang....cuma kena kuat mantel dgn fizikal utk jd seorg usahawan yg berjaya  
  33. Anas 19 - Wed 22/Jun/2011, 1:18pm
    pelaburan EMAS.. (www.famarkets.com) RM1300-RM1500 (belum masuk keuntungan/profit) konsisten setiap bulan!! untuk keterangan lanjut, email saya di mohdnasri@live.com.my (modal yg menarik keuntungan yg konsisten)  
  34. Galerionlinebiz - Thu 23/Jun/2011, 7:48pm
    jika berminat untuk berniaga barang kemas salut/sadur emas, sila hubungi 0162090378  
  35. Din11 2 - Thu 23/Jun/2011, 10:14pm
    salam. dulu saya buat bisnes kecil2 dgn modal kecil dgn berniaga open table di pejabat2 kerajaan. lps tu ramai customer br buka kedai. skrg dah ada beberapa kedai di kl n kedai borong di chow kit. saya bole supply kasut wanita dari bangkok jika berminat. modal kecil aja. sahar_712003  
  36. Minyak Wangi Wangian - Tue 5/Jul/2011, 12:39am
    sila layari http://aspirasi-berjaya.blogspot.com/ produk kami memberikan profit melebihi 1,000% kerana kami penjual dan pembekal produk wangi-wangian.  
  37. Rose 63 - Thu 7/Jul/2011, 6:41pm
    modal rm50 jer...untung sangat lumayan kul:0148045482  
  38. Liza 93 - Fri 8/Jul/2011, 12:07am
    minat nk berniaga losyen pati halia,susu kambing dan 3 jenis kopi pracampur? email saya izza5044@yahoo.com  
  39. Owess - Wed 7/Sep/2011, 1:52am
    Modal RM90.00 sekali sahaja.
    Cari 2 orang sahaja.
    Potensi income RM45K sebulan.
    Join MUAKI GROUP
    sms nama dan tel anda di 0163710360 atau layari web dibawah.

    http://www.onemb5.com/index.php?site=muaki  
  40. Khairul Firdaus 5 - Thu 27/Dec/2012, 11:50am
    Jom daftar dalam MYKAD SMART SHOPPER PROGRAM.. '_'

    ferdwana@gmail.com
    0133372579  
Page 1   (Total 40 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!