Mencari Peluang Perniagaan Dari Rumah
Nurul Ieda - Thu 1/Mar/2012 9:47am [Last Comment]
salam warga majalah,
sy seorang surirumah sepenuh masa dan mempunyai seorang ank berusia 1thn 3bulan,suami tidak membenarkan sy keberja supaya dpt menumpukan perhatian kpd ank, tapi sy ingin mencari duit poket sndiri tanpa membebankan suami.
kalau boleh sy mencari peluang perniagaan yg boleh dibuat dirumah tanpa mninggalkan ank dan modal minimum yg sgt sdikit utk memulakan perniagaan.
jika anda dpt bantu sy boleh email kan kpd sy :

iedanurul@yahoo.com

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Jaanns Shahr - Thu 1/Mar/2012, 10:33am
    minat ka nak berniaga baju? kami ada stock, kalau area lembah klang kami boleh dtg ke rumah atau kedai puan, boleh tgok dulu, kalo berminat ambil, tak berkenan tak apa, lebih stock return balik. Nak cuba boleh la sesiapa pun.
    ainol - 010 - 438 1982
    email : jaanns_shahr@yahoo.com
    http://jandismark.blogspot.com/?view=snapshot  
  2. Ann 24 - Thu 1/Mar/2012, 10:41am
    tinggal area mana?  
  3. Nadiah 27 - Thu 1/Mar/2012, 11:04am
    nie kerja yg tak perlukan modal.cume,iklankan SAHAJA.kalau ade org yg klik iklan tu,anda akn dpt duit.1 klik de yg dpt 20sen.de yg dpt 40sen.kerja nie sesuai utk org yg ramai kenalan dekat FB,TWITTER ataupun BLOG.anda juga boleh ajk org utk join sekali.kalau ade yg join,anda akn dpt seringgit.bile duit anda dh menjadi RM 100,baru la anda boleh CASH OUT.senang jerk kan?cue perlu USAHA dan SABAR.

    kalau berminat,jom join.tekan link di bwah ini.

    http://my.churpchurp.com/cikucomel94blogspotcom/share/churpchurp-invite

    sign up menggunakan FB atau TWITTER sahaja.  
  4. Nurul Ieda - Thu 1/Mar/2012, 12:00pm
    sy tggal kat area lumut, perak  
  5. Hairulyusri - Thu 1/Mar/2012, 12:46pm
    Salam puan, try2 la cuba jual produk dalam ni..free je
    Promosikan pelbagai produk yang bermutu dan perolehi komisyen sehingga 40% bagi setiap jualan yang terhasil. Pendaftaran sebagai affiliate adalah PERCUMA!

    http://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=5121  
  6. Areppanjang - Thu 1/Mar/2012, 2:10pm
    http://www.youtube.com/watch?v=ff15qetQzZk
    pendapatan pasif yang lumayan!
    goyang kaki duit masok!  
  7. Allena - Thu 1/Mar/2012, 4:15pm
    klik la link ni, anda akan diajar sepenuhnya macammana nak menjana income. sangat-sangat berguna untuk yang inginkan income lebih. anda cuba dulu, baru tahu...
    http://formulaluarbiasa.com/recommends/ieda  
  8. Michael 8 - Fri 2/Mar/2012, 1:55am
    kak ada internet ke kat rumah? kalau ada kak boleh join mwshop1.yolasite.com...jual produk secara online..just cari customer n semua penghantaran produk akan di lakukan oleh mwshop tu..cuba contact 0182768315...sekadar info..tq..  
  9. Sueweal - Fri 2/Mar/2012, 4:59pm
    wakil tupperware. promote ikut fb... kalau rajin dapat free kereta honda.
    diskaun sehingga 25%.
    suhail.najid@gmail.com like fb page tupperware25% k.

    atau satu lg saya wat beli saham pre ipo bulan2 dapat dividen. (sejak 2010 sehinga sekarang xpernah miss dapat dividen n xpernah kurang 1100) modal 9k. dah xnak pegang saham boleh jual pada harga semasa yg semakin tinggi setiap bulan. jengok2 kat blog sy http://pre-ipovgmc.blogspot.com  
  10. Sparis - Fri 2/Mar/2012, 5:38pm
    modal rm90 shj boleh jana ribu2 sebulan.website percuma di beri kepada agen yg berdaftar .hubungi 012 9097920-kak ani  
  11. Peniaga Muda - Fri 2/Mar/2012, 6:27pm
    Bisnes Sim Card prepaid dari AirAsia. Modal RM80 Sahaja! Komisen sehingga PULUHAN RIBU RINGGIT!
    Tak perlu jual topup. Tak perlu jual telefon. Hanya perlu berkongsi dengan orang ramai kehebatan bisnes ini.
    Orang topup kita dapat BONUS!
    Orang Beli SimKad kita dapat BONUS!
    MUDAH BUKAN?? Jom Sertai kami 017-7722753 Ariffin  
  12. Haya 7 - Sat 3/Mar/2012, 3:11am
    Salam,

    Pernah dgr ttg business VEMMA tak? Skang ni company ni dh masuk thn ke-5 di Malaysia & di US dh thn ke-16. Sy merupakan slh sorang drpd brand partner business ni.

    Business ni bley wat both online/offline. Sesuai utk sesiapa yg nk berkerja dirumah part time/fulltime. Income secara mingguan & sgt lumayan.

    Business Vemma:
    - Income berdasarkan USD dengan kadar matawang tetap
    1USD = RM3.80
    - Bantuan sistem autoresponder
    - Income secara Mingguan
    - Pemindahan wang yang selamat
    - HALAL dan SAH oleh kerajaan MALAYSIA
    -Produknya yg mmg baik utk kesihatan & penyakit2 kronik (probably the most powerful liquid antioxidants on earth!)

    Berminat bley mendaftar secara percuma di salah satu website dibwh. Selepas mendaftar akan diguide satu persatu oleh sy. TQ.

    http://vmasimplyhealthy.blogspot.com(Malay)
    http://www.vbuildernow.com/116182306 (English)  
  13. Apai 17 - Sat 3/Mar/2012, 7:29pm
    Layari www.sifusz.blogspot.com
    Online dari rumah, tiada bayaran sesen pun.
    Pendapatan bulanan sepanjang hayat.
    Cepat sebelum 31Mac 2012  
  14. Shafie 6 - Mon 5/Mar/2012, 8:56pm
    Boleh call saya untuk satu kerja yg mudah. boleh bawa family sekali. Boleh dapat kerata free dan monthly income lagi. Modal cuma RM100 sekali seumur hidup je. Details call saya 0199001401 shafie.  
  15. Suzie 33 - Wed 7/Mar/2012, 11:52pm
    puan jual la brg2 angry birds...skrg tgh hoottss  
  16. Niezam 4 - Thu 8/Mar/2012, 4:37pm
    KAK MENIAGA AISKRIM GOYANG KAT RUMAH.MESTI RAMAI KANAK-KANAK YANG AKAN DATANG BELI.X PERLU LETRIK & BATERI.BOLEH BUAT 100 BATANG AISKRIM DALAM 3-4 MINIT.HUBUNGI : NIEZAM-0125703859 UNTUK MAKLUMAT LANJUT  
  17. Minyak Wangi Wangian - Fri 9/Mar/2012, 10:14am
    Tahniah kerana anda ingin mencuba. Kami telah mencuba dan alhamdulillah berjaya.
    Kami ingin kongsikan perniagaan ini dengan anda.
    Kami ada menyediakan pakej berniaga pati minyak wangi antarabangsa yang luas marketnya dan mudah. Modal RM150, untung RM150 iaitu profit bersih 100%.
    sila layari
    http://perfume-simplyscents.blogspot.com/  
  18. Sueweal - Fri 9/Mar/2012, 11:36am
    jual tupperware kt jiran2 n kawan2 dalam facebook.

    sy bg rebat 10ringgit utk siapa yg nak jadi ahli.
    jika berminat detailkan nama penuh ic alamat nama pasangan

    faxkan salinan ic (palangkan salinan ic 2 n tulis tupperware registration)

    insyaallah Boleh wat sumber pendapatan

    kumpul org wat party tupperware org hq akan turun n sediakan macam2 hadiah

    hadiah kereta honda akan dihadiahkan kpd dealer yg sampai target

    suhail.najid@gmail.com 0196335644  
  19. Ennie Azreen - Sun 11/Mar/2012, 3:26pm
    saya ada, hanya perlu kerja di rumah sahaja.

    lawati laman fb kami : telur pindang istimewa - warisan berzaman

    msg saya dan saya akan bagi keterangan detail  
  20. Myseri - Mon 12/Mar/2012, 2:45pm
    untuk baju bayi dan kanak-kanak www.onlinebabycloth.blogspot.com untuk baju wanita dan handbag www.thebestfashion.blogspot.com *boleh beli borong atau runcit. min borong 10 ke atas.
    SAYA PUN MENJALANKAN PERNIAGAAN DI RUMAH JUGAK..  
  21. Ctah - Tue 13/Mar/2012, 4:42pm
    puan berminat nak jual brooch x? puan boleh mula kecil kecilan dgn modal yg kecil dahulu, untuk kos penghantarn xde masalah kerana saya berada di kawasan perak saje. sekira berminat boleh email saya ctah_dec@yahoo.com atau call saya 0175034230.  
  22. Siti 172 - Wed 14/Mar/2012, 11:43pm
    As salam, nama saya Siti. Saya peniaga tudung online dan sudah menjalankan perniagaan online lebih setahun. Alhamdulillah, dengan bermodalkan RM200 sebagai permulaan, kini saya mampu menjana pendapatan kasar sebanyak RM1,000 sebulan. Saya pasti akak mampu jadi seperti saya. Boleh sms saya untuk pertanyaan lanjut mengenai produk tudung saya.

    013-3769523
    sakuraonlineshopping@yahoo.com
    www.ssn-collections.com  
  23. Is 24 - Fri 16/Mar/2012, 12:15pm
    Salam Pn Nurul

    Pn Nurul boleh cuba berniaga online tudung..pasaran mmg besar..kami mempunyai berbagai jenis tudung yang terbaik di pasaran seperti pearl haya, dhaja, nur kasih dan berbagai lagi..gambar foto juga disediakan...keuntungan 15-30%..

    issofia@yahoo.com  
  24. Moms Wholesale Centre - Sat 31/Mar/2012, 6:39pm
    Salam,.saya jugak surirumah,,..dulu pernah cuba mcm2 biz..MLM pun ada..tapi semua tah ke mana..kesian hubby..so, saya cari jalan untuk meniaga lgi coz sy percaya ada rezeki dmana2. Akhirnya saya dapat jaln untuk mencari rezeki disamping anak2 dan suami d rumah je..Mari saya bantu puan untuk mula berniaga dari rumah..modal sgt la rendah.. Produk sekarang ni tengah meletop2 di pasaran online...Call saya,0135597735. atau layari http://momswholesalecentre.blogspot.com..blog yg saya bina untuk membuka peluang perniagaan kepada para ibu khususnya surirumah seperti saya..  
  25. Afendie - Mon 2/Jul/2012, 11:34pm
    Terlalu ramai yg ingin mengetahui Bisnes ini. Jadi luangkanlah sebentar utk membaca dan mengetahui APA ITU STIFORP
    Tak perlu Bimbang..Tiada Paksaan..Tenang dn Santai saja..Tqvm!

    APA ITU STIFORP??

    Salam Sejahtera,

    Sejak akhir-akhir ini makin ramai orang tercari-cari info tentang perniagaan stiforp ini. Tapi, apalah salahnya kita mencuba sesuatu "konsep" yang baru, dan tercanggih untuk memberikan pulangan kepada kita.

    SCAM ke, stiforp nih? kalau scam, kenapa company masih bayar bonus? dan masih mengupgrade sistem tools. Dan terbaru, sistem Personal Video akan dilancarkan :) Walaupun sistem semakin ditambah, harga yuran tetap sama..

    Peluang "kemudahan" yang power membuatkan ramai jatuh cinta untuk berbisnes cara stiforP:

    1) MUDAH UNTUK JOIN.

    Untuk sertai stiforp kita perlu ada kad debit atau kad kredit. Kalau takde pun, ada tak kad Maybank gambar ceri yg ada logo visa tu? ianya pun boleh pakai. Kalau takde pun, boleh pg mana-mana easyRHB (slalu ada kat tesco) dan apply je kad debit. Dalam 15 minit siap. ATAU, boleh je bayar cash kepada kami...

    2) CARA TERIMA BONUS.

    Nak terima bonus pun senang. ada 4 cara. Iaitu dengan CEK, ALERT PAY, KAD DEBIT PAYONEER dan TUKARAN TUNAI. Kami lebih suka dengan cara kad payoneer dimana, kad debit mastercad akan di pos ke rumah anda dlm masa 3 minggu, dan bila dh dpt, boleh cucuk mana2 ATM, dan keluarkan tunai :) Mereka yg black list pun boleh terima tunai, tanpa melalui

    3) KELAYAKAN BONUS MUDAH

    Mula-mula join jer dh layak USD4 sbb limpahan network Powerline 1 kaki. Dan, bila dpt limpahan 2 kaki pula, anda layak USD0.25 setiap orang, setiap bulan! bayangkan jika beratus & beribu limpahan selepas 6 bulan anda sertai? pasif income tuu... walau pun anda tidak MENAJA!!

    4) MODAL TERLALU RENDAH

    Jika nak dibandingkan dengan bisnes lain, inilah bisnes yg agak rendah dan takde pun nak keluarkan beribu2 ringgit. Dan maintain bulanan juga takde la sampai beratus!

    Pakej 1 : Upgred RM160 (USD49) dan bulanan RM32 (USD9) -
    Pakej 2 : Upgred RM480 (USD150), bulanan TAK PAYAH! - terus layak 3 star rank.

    5) MASA YANG SESUAI

    Bisnes yg BARU di Malaysia, dan paling best anda adalah yang terawal. Apa yg lagi best, lebih 90 negera boleh sertai.

    6) TAK PERLU TINGGALKAN BUSSINESS SEDIA ADA ANDA

    Jika anda sudah ada bisnes, MLM ker, insusran ke, jual emas ke, tudung ke.. apa sajalah, dan anda nk dapat customer online, sistem STIFORP lah jawapannya! Pakai sistem stiforp, masalah IT anda selesai. Semua tools perniagaan online diberikan & sentiasa ditambah.

    Takde bisnes? takpe, boleh fokus 100% dalam biz ni.

    So, jangan buang masa anda untuk tonton dan lihat saja lama-lama. Ianya bakal jadi fenomena di Malaysia kelak.


    JIKA BELUM DAFTAR, SILA DAFTAR DI .
    http://simplebisnes.com/watch
    Tel : 018-2654200

    Jangan ragu-ragu kerana kami sedia pelbagai tool tambahan percuma untuk anda seperti autoresponder berbahasa melayu, sistem sokongan online, private group di FB, follow up email berbahasa melayu dan juga minisite berbahasa melayu.. Sesuatu yang anda tidak akan dapat bersama pasukan lain.. Kami ikhlas bantu anda.. Anda ikhlas bantu diri sendiri..  
  26. Eyda Teoh - Tue 24/Jul/2012, 6:52pm
    Salam,

    Berminat tak nak jual produk2 Ramly burger dan produk2 frozen lain..saya boeh membekalkan dgn harga yg rendah dr pasaran..jd puan boleh jual pd harga pasaran..disitulah keuntungan puan..walaupun sedikit tetapi masih mampu memberi pulangna yg lumayan..x perlu letih2 nak buat kuih dansebagainya..berminat contact saya 012-3211374  
  27. Josenaeby - Thu 13/Sep/2012, 5:44pm
    Hanya RM20 sahaja ! Kejap2 org sms dah masukkan duit , Kejap2 org sms lagi masukkan ke akaun kita ? Sangat mudah ..Masa makan org sms masukkan duit ..Masa shopping org sms masukkan duit ...Masa nak tido org sms masukkan duit .... 24 jam ... Bebas masalah ...Esok nak g ATM cek duit lagi...

    - Tak perlu jumpa orang
    - Tak perlu jual produk
    - Tak perlu cari orang , malah org akan cari kita utk join sa
    ma ..
    - Kerja kita hanya promote link sahaja ?
    - Dapat RM300 hingga RM900 seminggu
    - Duit masuk tanpa henti ke akaun kita

    CARA-CARA UTK MENDAFTAR AHLI RM20SEGERA.COM

    1) Klik link sy
    http://rm20segera.com/​?r=butikku ena  
  28. Rosmawati Bt Aboo Hassan - Sat 13/Oct/2012, 10:46am
    Assalammualaikum & salam sejahtera warga majalah.
    Saya merupakan seorang isteri & mama yang bekerja sebagai kerani pentadbiran. Mempunyai 3 org anak yg berumur 10, 9 & 8 tahun. Hubby saya tidak pernah menghalang saya dalam menceburkan diri dlm business. Ini adalah kerana saya ingin mencari duit sampingan utk menambah pendapatan kami sekeluarga. Kalau boleh saya mencari peluang perniagaan yg boleh dibuat dirumah tanpa meninggalkan ank dan modal minimum yg sgt sedikit utk memulakan perniagaan. Jika anda dpt bantu saya boleh email kan kpd saya :

    rosmawati79@hotmail.com  
  29. Muhammad Amirrul - Mon 17/Dec/2012, 8:46pm
    Salam..bisnes organo gold semakin meningkat naik sekarang,..anda boleh mencubanya sekarang..menjual coffee yang berjenama yang b'pangkalan di luar negara, ia adalah coffee kesihatan dan pelbagai perisa ada..untuk maklumat lanjut. https://www.facebook.com/OrganoGoldSelangor  
  30. Nazmi 35 - Wed 30/Jan/2013, 4:09pm
    salam..ni ada peluang untuk tambah pendapatan dari rumah..modal kecil tapi bonus besar...Program affiliate skyetv akan dilancarkan pada 31 jan 2013, untuk maklumat lanjut sila masuk ke link di bawah, kalau berminat jangan lupa masukkan KOD PENAJA NI: 26-31682
    http://www.skyetv4u.com/p/pendaftaran.html  
  31. Megat Amir - Thu 7/Feb/2013, 12:39am
    Mencari peluang perniagaan terbaik untuk tambah pendapatan, kalau bagus nak berhenti kerja,, bosan makan gaji, gaji cukup bulan dapat... sesiapa ada peluang bagus boleh berkongsi dengan saya , terima kasih.  
  32. Wanccm - Sat 9/Feb/2013, 12:27pm
    Salam En Megat Amir. Sekiranya hajat Encik utk tambah pendapatan & bersara lebih awal...Jom join Public Mutual. jadi Unit Trust Consultant. Ramai yg telah berhenti kerja dan memilih utk jadi agen sepenuh masa. Ianya boleh dijadikan kerjaya sampai ke usia tua. Buat permulaan, Encik boleh jalankan secara part time & jika sudah bagus..bolehlah buat full time..Kebanyakkan yang jalankan bisness ni secara part time (serius), dalam 3 - 5 tahun..sudah boleh pencen awal dan dapat hidup senang.

    En Megat Amir tinggal di mana? Boleh hubungi saya 017-7970013 @ email : wan3202@gmail.com  
  33. Norshazeela - Tue 12/Feb/2013, 8:35am
    Salam. Kami mencari siapa2 yang berminat untuk pasarkan produk terbaru kami. Memerlukan agen seluruh malaysia. Info mgenai produk adalah Produk yg mengantikan pengunaan gula bg kegunaan harian kita. Mengandungi 0 kalori, 100% sumber alam, sangat sesuai utk mengatasi maslah diabetes & obesiti, 1 titis produk ni = 3 sudu gula.

    Anda berminat tuk sertai kami menjadi agen bagi produk terbaru ni? Pulangan pendapatan yg lumayan & terbukti menguntungkan. "Badan sihat poket lebat".
    Jika berminat bole emelkan kpada sy di shazymadzlan@gmail.com/msg di 0104214007
    Keterangan lanjut mengenai produk: http://www.MillenniumSweetener.com/my86782024sel  
  34. Juwan - Thu 14/Feb/2013, 11:25am
    assalamualaikum...
    berminat menjana pendapatan sampingan??amat mudah, tidak perlu modal dan masa yang pnjg...semuanya hanya dihujung jari anda..
    berminat?? layari web ini: http://onlyinmalaysiamah.com/?ref=juwan  
  35. Mohd Riza Bin Saron - Fri 15/Feb/2013, 10:42am
    BOLEH BUAT DUIT PUNYER..
    http://rm80.ibct.my/10

    http://www.pendapatanpanas.com/?id=incomepanas  
  36. Safiy - Sun 17/Mar/2013, 9:45pm
    salam, saya berniaga tuala wanita, sebab nilai pasaran nye lebih daripada 420 juta sebulan...kerana setiap wanita wajib menggunakan nya dan mempunyai repeat sales...ape yang membezakan tuala wanita saya ialah mempunyai 17 jenis herba...mampu mengelakan kanser dan barah dan banyak lagi......peluang perniagaan masih terbuka luas bagi mereka yang merebut peluang....yang pelik itu peluang...!

    sebarang pertanyaan hubungi @ sms 017-2856938(safiy)  
  37. Shamsulkamal 2 - Mon 29/Apr/2013, 9:54am
    Saya beri peluang pelajar2 kolej/U dan surirumah sekitar lembah kelang untuk berniaga kecil2an dan tambahan duit poket,Bisnes kerepek pedas power, setiap bungkusan rm2,harga jualan terpulang masing2 ,Penghantaran terus ke rumah atau kolej, minima 50 bungkus,(Lembah kelang sahaja), Boleh pulang wang kalau tak habis, selalu nya tak cukup gerenti sedap, lain dari yang lain. Hubungi Sharmzs ent. 0177158043  
  38. Elle129 - Tue 7/May/2013, 2:07pm
    Nak berniagaa modal terendah keuntungan tinggi.... Produk hot.... 0176680064  
  39. Orchid 8 - Wed 19/Jun/2013, 10:52pm
    salam...
    sy nk tumpang iklan..
    ade sesiapa nk sewa rumah x kt putra suria residensi, cheras?
    rumah jenis apartment,bru siap...tngkat 4, facing klcc and kl tower..dekat sgt dgn lrt cheras..3min jln kaki..byk lg facilities yg ade..nk bg sewa rm 1300(negotiable)..

    bleh pm/call sy klu berminat
    hani 012-9231485..  
  40. Mohd Shahrul 6 - Mon 8/Jul/2013, 11:19am
    SAPA NAK CARI DUIT RAYA MELALUI PERNIAGAAN PREPAID CALL SMS WHATSAPPS SAYA 0193043198 ... JGN LEPASKAN PELUANG SKGGGG  
  41. Farah 480 - Mon 15/Jul/2013, 11:01am
    Peluang memiliki kedai Serbaneka +Farmasi Milik Anda Sendiri !

    Peluang ini Terbuka Kpd Semua Usahawan2 d luaR sne !

    Modal Francais (RM 5,+++) Life time !
    FREE DEPOSIT
    FREE RENTAL
    FREE STOCK BARANG (RM 800K)
    FREE UTILITIES
    FREE SECURITY- ALARM,CCTV
    FREE EQUIPMENT

    ALSO FREE CLASS TRANING AND CLASS BIZ PLAN !

    Hubungi Kami segera...Kuota terHad !

    Hidup luar biasa bersama kami dgan memiliki kedai Serbaneka ini dan Nikmati Active income &passif income(Pencen )

    017-9699852  
  42. Fahmi 65 - Mon 28/Oct/2013, 4:20pm
    salam,

    Ada CD Audio percuma idea bisnes dari urmah yang diedar oleh Tn Rahman Basri..bleh tgk kat sini http://bit.ly/16xoQOb  
  43. Mazni Binti Zainudin - Sat 25/Jan/2014, 2:59pm
    Salam, boleh hubungi saya 017-3966058  
  44. Nurul Idayu 4 - Mon 7/Mar/2016, 12:50pm
    MODAL RM80 SAHAJA.
    saya sudah email. kalau ada yang lain berminat boleh hubungi saya.

    orang jual baju, orang kedai makan, budak Universiti, suri rumah, semua amik dengan saya.

    NAK TAHU PRODUK APA?
    SMS/WASSAP: 017-2738986 (AYU)  
Page 1   (Total 44 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Mencuba Nasi Arab Imam Muda Asyraf - Nasi Arab Mandy Medina
Nasi Arab Travel - Kalau dulu bila nak masak Nasi Arab memang pening kepala memikirkan bahan-bahannya. Tapi yang ni 15 minit sahaja siap!!