Mencari Peluang Kerja Part Time Untuk Alih Suara & Suara Latar
Nurliesa - Mon 29/Oct/2012 2:54pm [Last Comment]
Saya mencari peluang kerja part time untuk alih suara atau suara latar bagi dokumentari, iklan etc.

Mempunyai pengalaman alih suara untuk dokumentari badan kerajaan dan juga sebagai emcee/pengerusi majlis bagi program rasmi dan tidak rasmi badan kerajaan yang melibatkan vip/vvip.

Berminat dalam bidang alih suara dan suara latar tapi tidak tahu kemana perlu dituju.

Sila emel saya di nurliesajdr@yahoo.com

Terima kasih.

Niche: Kerja Sambilan | Studio Model Penyanyi Pelakon | Studio Filem Dan Videografi | Jobs & Vacancies in Malaysia
 
1. Nurliesa - Mon 29/Oct/2012, 4:15pm
Saya rujuk emel diatas. Saya tidak menawarkan peluang kerja part time, sebaliknya saya yang mencari peluang kerja. Terima kasih  
2. Radzuan Ary - Mon 5/Nov/2012, 2:24am
saya berminat.. mohon emelkan detail..
radrekaprinting@gmail.com  
3. Zippozip - Tue 22/Jan/2013, 3:23am
tak paham soalan ni bro...cakap tamil kat dia hehe  
4. Syafwans - Wed 23/Jan/2013, 3:18pm
ni page saya di FB http://www.facebook.com/SrsAdvertisement?ref=hl

drop emel di sana, sy mmg cari artis untuk VO  
5. Edzry - Sun 6/Oct/2013, 11:06pm
Saya berminat dubbing suara call saya 0136421156  
6. Onn Azmi Bin Mansor - Tue 17/Dec/2013, 11:13am
saya persara swasta dan sedang mencari kerja dubbing suara.Hubungi Azmi 0105128082  
7. Man 87 - Wed 18/Dec/2013, 11:03pm
sy juga berminat utk kerja dubbing suara..blh hubungi sy Herman 019 6106651.  
8. Nik 249 - Thu 20/Aug/2015, 4:09pm
ada part time ka kerja ni. sy berminat.tq bole e- mail supbelut69@gmail.com  
9. Puteri Aleya Nadhirah - Sat 2/May/2020, 2:54am
Saya berminat mencari peluang kerja part time dubbing dalam animasi dan suara latar

nadhaleya@gmail.com  
10. Nurul Shafiqah 9 - Fri 5/Mar/2021, 10:09pm
hai assalamualaikum dan salam sejahtera
nama saya pikah
ramai kata suara saya mcm cartoon..masa zaman sekolah pon ramai ejek suara saya..eyyy..mcm badut laa..katun laa..pikachu laa..mcm2..sy sekarang berumur 20 tahun..tpi still suara sy x berubah..jdi..sy ad terfikir..ada tak peluang kerja untuk latar belakang suara animation atau cartoon??  

Page 1   (Total 10 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Link

Tebang Balak Pokok Getah Boleh Dapat Duit kah?? Episod 4 Usahawan Desa
Pertama kali tengok orang tebang balak pokok getah. Ada orang kata boleh dapat RM6,000 utk setiap 1 ekar getah.. ada yg kata langsung tak dapat apa-apa.. Pelik mana satu kan?
Mencari Umbut Kelapa Di Kebun - Episod 3 Usahawan Desa
Sebenarnya dimana letaknya umbut kelapa ni? Susah nak makan umbut kelapa sekarang.. waktu kenduri di kampung pun belum tentu ada.. Kalau dulu umbut kelapa adalah hidangan wajib kenduri kahwin.
Membuat Markas Di Kebun.. ala-ala Markas Komunis - Episod 2 Usahawan Desa
Perkara awal yg perlu dibuat untuk meneroka kebun.. adalah membuat markas tempat berehat. Kemudian mengorek telaga ala kampung untuk sumber air pelbagai kegunaan. Jom timba air telaga cara kampung dulu-dulu!
Buat Jalan Batu Kasar Di Kebun - Episod 1 Usahawan Desa
Perkara pertama sekali yg perlu dibuat utk membuat kebun adalah membuat jalan batu kasar. Supaya tak lecak bila hari hujan.Berapa kosnya agaknya ya..