Mencari Peluang Bisnes di Rumah
Yusaini Yamin - Wed 11/Dec/2013 2:56pm [Last Comment]
Ingin membuat bisnes part time atau sambilan di rumah.. kalau blh modal yang kecil atau xda modal.. kalu ada minta kemukakan..

Yus HP: 0126903035..sms/call

Niche: Ingin Berniaga
     
  1. Setapak - Wed 11/Dec/2013, 3:03pm
    cuba bukak web ni www.transferfactormalaysia.ws

    buat secara online

    call saya 012-2876814

    setiap orang perlu immune system yang kuat untuk kekal sihat.  
  2. Adlina Mazdee - Wed 11/Dec/2013, 3:11pm
    modal 270
    jual pada 1 org dpt 100
    jual pada 2 org dpt 250
    dan ada byk lagi faedah yang boleh didapati
    tiada mainan harga, bukan mlm, bukan skim cepat kaya.
    a business yg memerlukan focus juga komitment
    setakat 15k sebulan pejam mata shja...
    jika anda pya 2 ciri iaitu, focus dan komitmen yg tinggi serta mampu nak keluarkan RM 270, sila hubungi (call/sms/wassup ) di 0186616014  
  3. Riezdin - Wed 11/Dec/2013, 3:42pm
    Lebih Meyakinkan & Dipercayai
    Ceal2u.co diurus oleh syarikat berdaftar SSM
    Modal Min : RM150
    Pulangan : VIP - RM550 , VIP5 - RM5,550 , VIP7 - RM105,550 , VIP10 - RM1,105,550
    Tidak wajib menaja atau jual produk !!
    Bermininat sila email ke rightwavesolution@gmail.com dengan tajuk 'CEAL2U '. Nyatakan nama & lokasi anda juga.  
  4. Mohd Shariman - Wed 11/Dec/2013, 3:54pm
    Nak dptkan rm3,200 dlm masa seminggu? Hubungi saya di no 0183772821 utk keterangan lanjut.  
  5. M Sudais - Wed 11/Dec/2013, 4:04pm
    SINI X PERLU MODAL.BOLEH CUBA

    http://goo.gl/olckxd

    http://goo.gl/slNDzk  
  6. Imran 53 - Wed 11/Dec/2013, 4:23pm
    Ini xde modal. Cuma promotekan link mcm dibawah. Bila ade org join @ upgrade, anda dapat komisen terus masuk ke akaun anda.
    http://mudah123.com/?ref=1911  
  7. Ai Ai 2 - Wed 11/Dec/2013, 6:02pm
    produk kami: Karipap mini inti serunding ikan & keropok keping dari terengganu.



    Sila lawati: Fb: Ai2Shoppe  
  8. Nasser - Wed 11/Dec/2013, 6:14pm
    Orang top up prepaid
    tak kira beli kat mana kita dapat komisyen, mau??
    info lanjut sila layari
    http://www.TalkTalkBIZ.com/M.naser  
  9. Sweetheart - Wed 11/Dec/2013, 7:50pm
    agen reseller/dropship cadar 3d diperlukan..

    Sila like fb: butik bintang hati

    Keuntungan maksima.. borong min 5pcs sahaja..

    Memang lumayan :)  
  10. Resol26 - Wed 11/Dec/2013, 10:40pm
    MULAKAN BIZ ONLINE DGN RM10 SHJ!

    Ni biz online paling mudah, efektif & selamat. Dgn RM10, anda boleh mnjana wang smpingan purata RM100-300 sehari. Profit 100% terus masuk accn!

    Klik/copy paste - http://ll.my/maasyuk  
  11. Muhammad Kamil 2 - Wed 11/Dec/2013, 11:24pm
    Assalamualaikum.

    [ABC]AkuBuatCoklat.
    Jika minat berniaga Coklat Buatan Tangan dengan modal yang sangat rendah(ikut bajet sendiri)..hubungi saya segera untuk info lanjut..

    Muhammad Kamil Bin Mohd Taib
    Lenggong,Perak
    mkamilmtaib@gmail.com
    017 5118387

    Sekian,terima kasih.  
  12. Haanaz - Thu 12/Dec/2013, 2:26am
    Assalammualaikum, berminat untuk dropship
    shaklee vitamin
    Aura white
    Ferwhite
    K colly
    Figure up
    Bedak arab kokuryu 50g

    Peluang niaga tanpa modal , tanpa simpan stok , tanpa khidmat pos segalanye diurus.

    Jika berminat sila pm maklum balas anda

    Email . haanaz.shoppe@gmail.com
    Whatsapp/wechat 018-3559227
    Daftar tajuk ''dropship''
    Nama,alamat,no fon,fb anda.tq  
  13. Zilah 3 - Thu 12/Dec/2013, 7:35am
    Berminat utk jual brg emas sadur korea???? Modal serendah RM200....

    Berminat blh email ke zeelah78@yahoo.com.my  
  14. Nurr 6 - Thu 12/Dec/2013, 8:31am
    Income pasif, kerja senang, komisen 100%. Mula kan sekarang Puan... sila explore peluang ini. Peluang tk dtg berkali2. Act fast. Sy doakan yg terbaik buat puan...amin!!

    http://www.rm20segera.com/?r=izat2222  
  15. Azaman 3 - Thu 12/Dec/2013, 8:52am
    Jadi pengedar simkad prepaid. Setiap satu simkad terjual komisyen RM20.00.

    Bukan itu saja! Setiap kali pembeli simkad anda topup, anda akan menerima komisyen terus ke akaun anda, tidak kira di mana mereka topup!

    Ia akan jadi pendapatan pasif yang berulang setiap bulan!

    Lawati: http://koridorsukses.blogspot.com  
  16. Ridzal 3 - Thu 12/Dec/2013, 9:30am
    Kerja 1 jam blh dpt rm300,sminggu rm 1760...kerja 1% shj..yg lain syarikat buat..hubungi 017-7664353...tiada rezeki yg dtg bergolek..smuanya perlukn usaha...  
  17. Aziera 12 - Thu 12/Dec/2013, 10:39am
    Berminat utk menjual Tshirt pelbagai design?? bley amik dr kami AJ Design & Collection utk dptkn harga borong...
    Wassup / PM 0122548314 Aziera
    Emel ajkomisen@gmail.com  
  18. Khairul 72 - Thu 12/Dec/2013, 11:23am
    Bosan berkerja makan gaji? Ingin bertukar karier dan meningkatkan taraf kehidupan keluarga? Kami menawarkan peluang untuk merialisasikan impian anda untuk menjadi bos dan memiliki kedai sendiri. Keistimewaan :- -Modal permulaan yang rendah. -Kos operasi ditanggung syarikat seperti bil sewa kedai,bil elektrik dll. -Lokasi yang strategi pilihan anda. -Mempunyai pelbagai produk harian dan kesihatan. kos ubahsuai dan peralatan kedai ditanggung syarikat. Berminat sila hubungi Puan Su 0126702211  
  19. Faisal 134 - Thu 12/Dec/2013, 11:42am
    cuba ikuti tutorial ini sebagai panduan http://tinyurl.com/qbtusdb  
  20. Hazim Nor Hisham - Thu 12/Dec/2013, 2:58pm
    salam yus, penah wat kerja survey dari rumah?

    website ni byr rm10-rm50 sehari
    sistem akan sediakan survey unx anda dari semasa ke semasa.

    pendaftaran adalah PERCUMA
    totally TAKDE MODAL

    daftar sini, n see it for yourself! :)

    http://my.ipanelonline.com/member/index/  
  21. Hidayah 166 - Thu 12/Dec/2013, 3:22pm
    Assalamua'laikum saudara sekalian...

    Cara untuk memulakan perniagaan yang amat mudah dan tidak memeningkan kepala adalah seperti cara saya ini...:

    1) Daftar sebagai Ahli seumur hidup sebanyak rm80.00 dan disertakan satu sim kad. di dalam simkad tu ada rm30.00. nak kekalkan no hp lama pun boleh.

    2) Jual simkad seperti anda beli itu kepada pelanggan. setiap 1 pendaftaran, anda akan dapat komisen rm20.00. di masukkan ke akaun anda pada 11hb dan 31hb

    3) Apabila pelanggan anda top up tidak kira di mana-mana, samaada 7eleven, kedai hp, petronas, online top up atau di mana-mana pun, dan TIDAK PERLU cari anda untuk top up, anda juga AKAN DI BAYAR.
    Maklumat Pembayaran Dan Komisen Agen Sim Kad TuneTalk ToneExcel

    1. FastTrack Bonus: Setiap seorang yang register dari anda, akan diberikan komisyen RM20 dan anda boleh jual seberapa ramai yang anda suka, tiada limit. Jika anda jual simkad dari 1-15hb, komisyen akan dibayar pada hujung bulan (31hb), jika anda menaja dari 16-31hb, komisyen akan dibayar pada 11hb berikutnya. Setiap pembayaran komisyen akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan. pembayaran melalui akaun bank anda.

    2. Komisyen Top-up: Setiap orang yang register dari anda, dipanggil Level-1, dan sesiapa yang beli simkad dari Level-1 dipanggil Level-2, begitulah seterusnya. ToneExcel membayar komisyen setiap kali mereka topup sehingga Level-3. Komisyen topup akan dibayar pada setiap 21hb berikutnya. Setiap pembayaran komisyen akan di tolak RM3 untuk kos pengurusan.

    Rate komisyen top up yg anda patut dapat daripada org yg beli simkad dari anda dan juga orang yang beli simkad dari pelanggan anda:-

    Komisyen yang dibayar kedalam akaun bank anda adalah:
    (Jika anda sendiri top-up dari RM20-RM59 dan pelanggan anda topup rm20.00)
    Level-1 sebanyak 6% x rm20.00 x 10 ahli = rm12.00
    Level-2 sebanyak 3% x rm20.00 x 100 ahli = rm60.00
    Level-3 sebanyak 11% x rm20.00 x 1000 ahli = rm2,200.00

    (Jika anda sendiri top-up dari RM60 ke atas dan pelangan anda topup rm20.00 )
    Level-1 sebanyak 10% x rm20.00 x 10 ahli = rm20.00
    Level-2 sebanyak 3% x rm20.00 x 100 ahli = rm60.00
    Level-3 sebanyak 13% x rm20.00 x 1000.00= rm2,600.00

    Tu kalau topup rm20.00. Biasanya top up rm20.00 tu hanya tahan seminggu atau dua minggu kan. Kalau sebulan ada 4 minggu, bermakna paling kurang pun rm40.00. Cuba renungkan dan boleh mula buat pengiraan keuntungan. Terbaik..

    selagi customer anda pakai sim kad tu 10 tahun, maka selama itu juga lah anda akan dapat income dari mereka.
    Ingat!!! comisen top up dibayar oleh company, bukannya ditarik dari credit customer anda... sebenarnya ada yang lebih menarik lagi yang anda belum tahu. kalau berminat boleh terus lawat  
  22. Aini Syafiqah - Thu 12/Dec/2013, 4:37pm
    email sy syafiqahaini18@gmail.com  
  23. Shalwanie 2 - Thu 12/Dec/2013, 6:24pm
    JUAL PRODUK DHERBS DGN HARGA AHLI SEBANYAK 30% JIKA BERMINAT HUBUNGI SAYA STOKIS SAH DHERBS ANNURAINI RESOURCES
    WHATSAPP KE 0142346204 PN WANIE  
  24. Ramzi 2 - Thu 12/Dec/2013, 10:49pm
    Modal RM 21 sahaja berminat call 0111-0622548  
  25. Wira Baharin - Fri 13/Dec/2013, 11:28am
    Salam,

    Anda masih tercari cari bisnes yg kurang risiko dgn modal yg sgt rendah?
    Anda pernah gagal dlm bisnes anda?
    Anda bosan makan gaji?
    Anda mencari side income untuk tampung perbelanjaan kos hidup yang makin tinggi?
    Anda mahu pencen awal dgn aset perlaburan terjamin dan boleh diwarisi sampai bila2?

    Saya boleh bantu anda untuk mendapat pulangan 5 angka gaji. Perniagaan nyata, bukan MLM atau direct selling. Kedai anda dapat juga income passive dari cawangan kedai anda. Syarikat sudah 34 tahun di Malaysia dan beroperasi secara Global. Kedai konsepnya seperti Guardian dan Watson. Latihan di berikan percuma.

    Kos operasi termasuk sewa kedai dan stok di tanggung. Anda hanya perlu bayar gaji pekerja sahaja.

    Anda tak perlu buat keputusan sekarang kerana anda perlu kepastian dengan setiap perniagaan yang di tawarkan pada anda.

    Boleh hubungi saya, 012-3466640 untuk temujanji, datang ke kedai dan saya akan terangkan peluang ini pada anda.  
  26. Edd Zaharey - Fri 13/Dec/2013, 12:30pm
    bisnes tanpa modal..klik link ini and daftar and promote link anda yang di beri..bagi nama penuh pada penerimaan cheque nanti kalau anda dah capai usd$300

    http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=255827  
  27. Anis Afi Wadhihah - Fri 13/Dec/2013, 12:51pm
    JOM JANA PENDAPATAN DENGAN DOUBLE STEMCELL.

    Produk kesihatan & kecantikan .

    Rm250 untuk 1 pack
    Rm270 untuk 2 pack ( jadi ahli + jimat )

    3 pakej menarik untuk ahli :

    Silver RM270 (2 pack)
    Gold RM1620 (12 pack) sehingga 16Januari 2014
    Mobile RM5400 (40 pack) sehingga 16 Januari 2014

    * Business & Marketing Plan yang gempak .
    * Product hebat .
    * Income dalam '' USDollar '' .
    * 3 jenis Bonus .
    * Income SETIAP HARI .
    ( Bukan setiap minggu , bukan setiap Bulan ! )
    * Jana lebih RM10k-30k sebulan .

    # Untuk info & tips lebih lanjut , bole pm/sms ( https://www.facebook.com/messages/anisafiwadhihah @ 0139555307)  
  28. Saidatulakmar Bt Othman - Fri 13/Dec/2013, 2:50pm
    Dengan hnya bermodalkan rm180, anda boleh membantu org yg memerlukan dgn menjadi ahli produk walit as sunnah, produk yg makin laris pada abad ini. Jdlah yg terawal menjadi ahli produk ini. Iny'lah segala usaha anda akan terbalas dengan kepuasan yg diberikan oleh penguna. Telah banyak testimoni yg positif kami terima, bertindaklah segera. Anda tidak akan berasa rugi dgn menyertai kami.  
  29. Didie Alias - Fri 13/Dec/2013, 2:57pm
    modal 950 seumur hidup..dapat bercuti free n menjana pendapatan x perlu cari org or merayu mahupun menjual. tq klu berminat sms or call 017-6496459 didie alias  
  30. Hanafi 70 - Fri 13/Dec/2013, 4:54pm
    modal tersangat la murah..satu hari pun boleh dapat ...

    Jom copy dan paste link ini di browser anda..

    Daftar Percuma Dulu!!!Baru TAhu!!!!

    Terus Klik Link Ini------->>>>>>> http://bit.ly/JlpUKX  
  31. Shafie 19 - Sat 14/Dec/2013, 12:23am
    Slm,

    Produk perfume
    sila layari
    http://yanaperfume.blogspot.com/  
  32. Azi 15 - Sat 14/Dec/2013, 12:32pm
    kat blog ni ada idea biz kecil kecilan
    www.kerjasuridirumah.blogspot.com  
  33. Shamshul Anuar Bin Abu Bakar - Sat 14/Dec/2013, 9:26pm
    Anda mengalami penyakit gout ? kencing manis ? strok ? Senggugut ?
    Sudah buntu untuk mencari jalan penyelesaian utk penyakit anda ?

    Mari cuba Bio Velocity Sleepmate. Tidak rugi mencuba.. Bio Velocity Sleemate berfungsi utk meningkatkan metabolisme, selain meningkatkan sistem pertahanan dan imun badan. Inilah salah satu ikhtiar terbaik kpd penyakit anda. in Shaa Allah, jika digunakan secara berterusan, pasti sembuh. Sila call sy di 019 276 5980 (Pn Rosliza)  
  34. Aizat 182 - Sun 15/Dec/2013, 6:23pm
    Anda ingin mengubah hidup anda dsamping mnjadi sihat?? Kenapa anda tidak cuba mengenali biz phytoscience???
    segeralh bertindak krn biz ini sangat mudah dan boleh menjana pendapatan sehingga mencecah beratus dan beribu 1 hari.. Jangan risau kami ahli2 PHYTOPSCIENCE ,leader2 dan group2 akan bimbing anda sehingga berjaya seperti mereka. yg penting jangan give up untuk mencapai KEJAYAAN .....
    sesiapa nk tahu lebih lanjut blh add dan pm sy di https://www.facebook.com/aizat.ishak.9 atau anda bley conntact sy 017-2823464  
  35. Azham 15 - Mon 16/Dec/2013, 10:15am
    jual perfume dubai nak x kak? =) tanpa modal. jual dalam internet, xperlu simpan stok, pos sy yg buat terus kepada pelanggan akak. berminat pm sy..
    norazham_nordin@yahoo.com  
  36. Azimah Mohamed - Mon 16/Dec/2013, 5:27pm
    Berminat menjual permainan yang meningkatkan minda anak2. SMS 0176833175  
  37. Muhammad 326 - Mon 16/Dec/2013, 5:38pm
    cara mudah tapi kena istiqamahlah.
    setiap hari antara jam 7.45am - 12.00tghari

    sembahyang dhuha 4 rakaat.

    mudah urusan/rezeki/ada jalan keluar/  
  38. Alziera Shopping - Tue 17/Dec/2013, 8:06pm
    ingin memulakan perniagaan tetapi tiada modal?
    sertai group bisnes kami...
    kami menyediakan khidmat dropship dan wholesale...
    antara produk kami seperti :

    > pakaian dan aksesori lelaki, wanita dan kanak2
    > produk kesihatan dan kecantikan
    > gadget
    > barangan rumah dan perhiasan

    harga agent 20-50% dr harga pasaran...
    bonus bulanan turut diberi mengikut jumlah jualan agent..
    penyertaan terhad...
    email utk detail...
    aziraroslin@yahoo.com  
  39. Mba 3 - Tue 17/Dec/2013, 8:10pm
    jadi agen dropship saya. tanpa modal..jika berminat email ke mba@coreallied.com  
  40. Saiful Azly Izwan Bin Md Isa 2 - Wed 18/Dec/2013, 4:58pm
    Tanpa Modal. Dropship= harga jualan, anda yang tetapkan! Peralatan Unik dan luarbiasa.

    Info lengkap di:
    www.alatanluarbiasa.blogspot.com  
  41. Yana Azizan - Thu 19/Dec/2013, 3:16am
    Nak menjana pendapatan sehingga RM5,000 sehari, atau RM150,000 sebulan???
    Follow :
    My Instagram - RizqCouture
    My Facebook - Butik Dyana Manja / Rizq Couture Hq ..
    SMS/WHATSAPP/WECHAT - 0132548994 Ubah kehidupan anda sekarang!!  
  42. Rosmawato - Thu 19/Dec/2013, 11:19pm
    assalamualaikum.berminat berniaga jenama antabangsa sophie paris dengan modal RM 15?sila hubungi rosma 0179702129  
  43. Edvin - Sat 21/Dec/2013, 8:49am
    nak keluar epf call 0193611182  
  44. Faten 9 - Sun 22/Dec/2013, 8:15am
    join kami sbgai agen dropshhip
    handbag/pkaian wanita/kasut ,berminat? email sy ohberyshop@gmail.com or hbungi 0197471868  
  45. Alon 5 - Wed 25/Dec/2013, 5:13am
    Berniaga dgn modal rm20 untung 100% terus ke akaun kita (bukan admin)
    Detail kat sini :
    www.rm20segera.com/?r=NASROLNIZAL  
  46. Fadzren - Fri 27/Dec/2013, 3:32pm
    buat simpanan...
    bulan2 makan dividen saja...
    kalau rajin,buat part time skali...
    sah dan sah di sisi undang2..

    detail.:

    blitz_012@yahoo.com  
  47. Rmm - Fri 3/Jan/2014, 3:19am
    Salam Cik Yusaini, jom buat dropship. Modal yang diperlukan RM0. Risiko kerugian RM0.

    Info kat sini:
    http://dropshipkalung.blogspot.com/

    Barang2 jualan kat sini:
    http://kalungbidadari.blogspot.com/
    (harga kat blog ni harga jualan, bukan harga dropship)  
  48. Balleyrina 2 - Sun 19/Jan/2014, 7:48pm
    Peluang Menarik!! Mahu buat bisnes tanpa modal?

    Info di sini:
    http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=332832  
  49. Yusuf Bin Haming - Mon 20/Jan/2014, 10:48am
    Ingin cari peluang biz sambilan dirumah. Sila klik link www.mikadofx.com/yusufham
    Pelaburan jangkamasa panjang. Hanya serendah rm37 untuk 1 lot.  
Page 1   (Total 49 comments)
Your Comment: Max 1000 characters.
Login Email:
Password:
Tips: Free Registration ¤ Lost Password?
Warning!
1. NEVER give UPFRONT PAYMENT (deposit) to any Money Lenders. Upfront Payment is 100% scam!
2. NEVER give advance payment to sellers you don't know or sellers with no office/home address.
3. NEVER pay for any products or services with CASH except for C.O.D!
4. Majalah.com NEVER send any business offers to anyone and we never offer our users' details for sale.
Disclaimer. Messages posted to our forum are solely the opinion and responsibility of the person posting the message. We assumes absolutely no responsibility for any loss (time/money/energy) as a result of using the information posted in this forum. We do not endorse, support, represent or guarantee the truthfulness, accuracy or reliability of any topics/messages posted here. We reserve the right to delete or edit your topics or comments. Your visiting of this site shall be deemed as your acceptance of this disclaimer.

Youtube Channel - Idea Bisnes


https://www.youtube.com/c/YaniInTheHouse

Kami akan memaparkan senarai idea perniagaan yang menarik di Malaysia. Klik link diatas untuk melihat senarai video di Youtube.com dan jangan lupa LIKE dan SUBSCRIBE untuk mendapatkan makluman video terbaru dari kami!
Berapa Kali Dia Tarik Haa.. Mee Tarik Warisan Asli di Sg Besi
Kami ke Sungai Besi KL untuk menikmati Mee Tarik Warisan Asli dari Lanzhou China. Apa yang membuat restoran ini popular dan berjaya membuka banyak cawangan di Malaysia? Selepas itu, kami ke Bukit Komanwel utk melihat 'The Hanging Gardens of Babylon' dan 'Hall of Fame' dan terus mengelilingi Stadium Bukit Jalil sejauh 1.4 km diatas trek getah.
Cuti Putrajaya Naik Basikal Memang Epic!
Kami ke tepi tasik di Putrajaya berhampiran Masjid Besi. Asalnya nak mencuba menu masakan panas di restoran Umai Cafe. Makanan disana sedap belaka. Di sebelah cafe ada Monumen Alaf Baru yang unik. Kemudian kami mengelilingi Pulau Putrajaya menaiki basikal dgn pemandangan yg amat mempesonakan dan menyusup dibawah 8 jambatan ikonik :-)
Cara Niaga Nasi Lemak RM1 yang Paling Betul - CT Garden KL
Ramai peniaga menjual nasi lemak RM1. Tetapi tidak ramai yang mengetahui cara yang betul untuk menghasilkan keuntungan. Lihat bagaimana restoran ini berjaya menarik pelanggan pelbagai peringkat bajet untuk menikmati keenakan nasi lemak dan pilihan lauk pauknya.
Berniaga Kuih dari Rumah dengan Instagram
Zaman media sosial tak perlu lagi menjual kuih di tepi jalan. Berniaga dari rumah pun pelanggan datang berduyun-duyun. Lihat bagaimana Kak Zu menggunakan Instagram untuk menarik pelanggan datang membeli. Habis licin setiap hari :-)